Εμένα το eurolife μου φάνηκε πιο φλου. Για τα βασικά έξοδα που μπορεί να έχεις συχνά ειδικά σε περίπτωση ασθένειας, δλδ μικροβιολογικές/απεικονιστικές, δε λέει τπτ, λέει αναφέρονται στους όρους του συμβολαίου. Το ίδιο για τις χειρουργικές επεμβάσεις, επίσης σημαντικό έξοδο.
Εγώ τώρα με την τρέχουσα κατάσταση κάνω μικροβιολογικές κάθε 2μηνο/3μηνο κ απεικονιστικές το πολύ κάθε 6μηνο (συχνότερα βσκ) - στην καλύτερη, εκτός απροόπτου.
Επίσης έλεγε της eurolife κόστος θεραπειων κ δεν το είδα; Κ της interlife που λέει, για τι θεραπείες μιλάμε; Κτηνιατρικά φάρμακα κ συμπληρώματα που μπορεί να πάρεις από τον κτηνίατρο περιλαμβάνονται (σιγά μην περιλαμβάνονται); Που κ αυτά είναι μεγάλο κόστος σε ασθένεια. Κλινικές τροφές (για όσους παίρνουν εν πάση περιπτώσει, εμένα αυτό δε με αφορά αλλά είναι νο. 1 "θεραπεία" που δίνουν σε πολλά κ είναι ακριβές).
Το μόνο καλό είναι οι επισκέψεις σε κλινικές (που γδερνουν). Γιατί κατά τ'αλλα, για επισκέψεις στον κτηνίατρο, κ επειδή πάω σε ήδη συμβεβλημένο κτηνίατρο από τη λίστα τους από ότι βλέπω, να μου χει πάρει επίσκεψη μια φορά όταν πρωτοπήγα κ μια φορά όταν ξαναπήγα μετά από μεγάλο διάστημα (κάποιων ετών). Θέλω να πω, αν είσαι μόνιμος ασθενής κάποιου κτηνιατρείου κ πας συχνά (που εκεί είναι τα πολλά λεφτά, όχι το μια στις τόσες), δε νομίζω να σε χρεώνει ο ίδιος ο κτηνίατρος κάποιος κόστος επίσκεψης, ότι πάρει είναι από τη χρέωση των εξετάσεων.