Ασφαλεια σκυλου/γατας

Sasha

Well-Known Member
28 Δεκεμβρίου 2022
571
315
26
instagram.com
Καλησπέρα.
Έχει ασφαλίσει κάποιος το ζωάκι του να μας πει αν είναι ικανοποιημένος σα σύνολο από την απόδοση της ασφάλειας που έχει κάνει.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.441
10.665
Athens
@l.Kyveli
@vrmode

Μαζέψτε ερωτήσεις, να τις προωθήσω :p
Eμένα αυτό της Happypet μια χαρά μου φαίνεται εκ πρώτης όψεως. Με τις βασικές εξετάσεις και με τις εκπτώσεις και σε τροφές, αντιπαρασιτικά κλπ. τα βγάζεις τα λεφτά σου. Αρκεί να σε βολεύουν οι συνεργαζόμενοι γιατροί από πλευράς απόστασης.
Σε ποιο να πρωτοκάνω δεν ξέρω με τα 6 που έχω εδώ μέσα.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.822
20.156
Ναι ε;
Εγώ σε πρώτη ανάγνωση, θυμάμαι οτι είπα "Interlife" δαγκωτό.
Μάζευα ερωτήσεις και μετά βαρέθηκα να το συζητήσω.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.441
10.665
Athens
Ναι ε;
Εγώ σε πρώτη ανάγνωση, θυμάμαι οτι είπα "Interlife" δαγκωτό.
Μάζευα ερωτήσεις και μετά βαρέθηκα να το συζητήσω.
Δεν πρόλαβα να τα δω καλά, της Interlife πάντως είναι πιο φλου το έντυπο - δεν γράφει πχ συνεργαζόμενα κτηνιατρεία. Μάλλον κάπου θα έχει πιο αναλυτικά υποθέτω.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.775
7.314
Εμένα το eurolife μου φάνηκε πιο φλου. Για τα βασικά έξοδα που μπορεί να έχεις συχνά ειδικά σε περίπτωση ασθένειας, δλδ μικροβιολογικές/απεικονιστικές, δε λέει τπτ, λέει αναφέρονται στους όρους του συμβολαίου. Το ίδιο για τις χειρουργικές επεμβάσεις, επίσης σημαντικό έξοδο.

Εγώ τώρα με την τρέχουσα κατάσταση κάνω μικροβιολογικές κάθε 2μηνο/3μηνο κ απεικονιστικές το πολύ κάθε 6μηνο (συχνότερα βσκ) - στην καλύτερη, εκτός απροόπτου.

Επίσης έλεγε της eurolife κόστος θεραπειων κ δεν το είδα; Κ της interlife που λέει, για τι θεραπείες μιλάμε; Κτηνιατρικά φάρμακα κ συμπληρώματα που μπορεί να πάρεις από τον κτηνίατρο περιλαμβάνονται (σιγά μην περιλαμβάνονται); Που κ αυτά είναι μεγάλο κόστος σε ασθένεια. Κλινικές τροφές (για όσους παίρνουν εν πάση περιπτώσει, εμένα αυτό δε με αφορά αλλά είναι νο. 1 "θεραπεία" που δίνουν σε πολλά κ είναι ακριβές).

Το μόνο καλό είναι οι επισκέψεις σε κλινικές (που γδερνουν). Γιατί κατά τ'αλλα, για επισκέψεις στον κτηνίατρο, κ επειδή πάω σε ήδη συμβεβλημένο κτηνίατρο από τη λίστα τους από ότι βλέπω, να μου χει πάρει επίσκεψη μια φορά όταν πρωτοπήγα κ μια φορά όταν ξαναπήγα μετά από μεγάλο διάστημα (κάποιων ετών). Θέλω να πω, αν είσαι μόνιμος ασθενής κάποιου κτηνιατρείου κ πας συχνά (που εκεί είναι τα πολλά λεφτά, όχι το μια στις τόσες), δε νομίζω να σε χρεώνει ο ίδιος ο κτηνίατρος κάποιος κόστος επίσκεψης, ότι πάρει είναι από τη χρέωση των εξετάσεων.

Άννα34

Well-Known Member
11 Δεκεμβρίου 2021
107
214
47
Στο συμβόλαιο της INTERLIFE με προβλημάτισε το όριο ηλικίας, μέχρι 10 ετών. Στο άλλο δεν είδα κάτι αντίστοιχο.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.441
10.665
Athens
Εμένα το eurolife μου φάνηκε πιο φλου. Για τα βασικά έξοδα που μπορεί να έχεις συχνά ειδικά σε περίπτωση ασθένειας, δλδ μικροβιολογικές/απεικονιστικές, δε λέει τπτ, λέει αναφέρονται στους όρους του συμβολαίου. Το ίδιο για τις χειρουργικές επεμβάσεις, επίσης σημαντικό έξοδο.

Εγώ τώρα με την τρέχουσα κατάσταση κάνω μικροβιολογικές κάθε 2μηνο/3μηνο κ απεικονιστικές το πολύ κάθε 6μηνο (συχνότερα βσκ) - στην καλύτερη, εκτός απροόπτου.

Επίσης έλεγε της eurolife κόστος θεραπειων κ δεν το είδα; Κ της interlife που λέει, για τι θεραπείες μιλάμε; Κτηνιατρικά φάρμακα κ συμπληρώματα που μπορεί να πάρεις από τον κτηνίατρο περιλαμβάνονται (σιγά μην περιλαμβάνονται); Που κ αυτά είναι μεγάλο κόστος σε ασθένεια. Κλινικές τροφές (για όσους παίρνουν εν πάση περιπτώσει, εμένα αυτό δε με αφορά αλλά είναι νο. 1 "θεραπεία" που δίνουν σε πολλά κ είναι ακριβές).

Το μόνο καλό είναι οι επισκέψεις σε κλινικές (που γδερνουν). Γιατί κατά τ'αλλα, για επισκέψεις στον κτηνίατρο, κ επειδή πάω σε ήδη συμβεβλημένο κτηνίατρο από τη λίστα τους από ότι βλέπω, να μου χει πάρει επίσκεψη μια φορά όταν πρωτοπήγα κ μια φορά όταν ξαναπήγα μετά από μεγάλο διάστημα (κάποιων ετών). Θέλω να πω, αν είσαι μόνιμος ασθενής κάποιου κτηνιατρείου κ πας συχνά (που εκεί είναι τα πολλά λεφτά, όχι το μια στις τόσες), δε νομίζω να σε χρεώνει ο ίδιος ο κτηνίατρος κάποιος κόστος επίσκεψης, ότι πάρει είναι από τη χρέωση των εξετάσεων.
Για τι ποσό το μήνα μιλάμε?
Γιατί αν είναι 95 ευρώ το εξάμηνο ή το χρόνο, τόσο και περισσότερο κάνει ενα πακέτο αιματολογικών.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.822
20.156
Εννοείται ότι παίζει να υπάρχουν κι άλλες εταιρίες έτσι;
Νομίζω ότι πρέπει να έχει και η Εθνική.

Estranged

Well-Known Member
10 Ιουλίου 2012
5.775
7.314
Για τι ποσό το μήνα μιλάμε?
Γιατί αν είναι 95 ευρώ το εξάμηνο ή το χρόνο, τόσο και περισσότερο κάνει ενα πακέτο αιματολογικών.
Μα δεν στα καλύπτει εξ ολοκλήρου, δε λέει κάτι τέτοιο, αυτό είναι το θέμα. Δε λέει καν *τι* καλύπτει από αυτά. Λέει θα δείτε τι καλύπτεται ακριβώς στο συμβολαιο. Μα εγώ κουκλίτσα/ε μου αυτά τα θέλω για να αποφασίσω αν θέλω καν να δω το συμβόλαιο. Εγώ πιστεύω θα καλύπτει απειροελάχιστα κ υπό προϋποθέσεις των προϋποθέσεων. Ειδικά για να μην τα βάζει στο flyer.

Κ δεν βρήκα στη euro με τη γρήγορη ματιά που έριξα αν οι τιμές ήταν 6μηνο ή χρόνος. Κάπου θα το λέει όμως δε μπορεί.

vrmode

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2006
8.441
10.665
Athens
Μα δεν στα καλύπτει εξ ολοκλήρου, δε λέει κάτι τέτοιο, αυτό είναι το θέμα. Δε λέει καν *τι* καλύπτει από αυτά. Λέει θα δείτε τι καλύπτεται ακριβώς στο συμβολαιο. Μα εγώ κουκλίτσα/ε μου αυτά τα θέλω για να αποφασίσω αν θέλω καν να δω το συμβόλαιο. Εγώ πιστεύω θα καλύπτει απειροελάχιστα κ υπό προϋποθέσεις των προϋποθέσεων. Ειδικά για να μην τα βάζει στο flyer.

Κ δεν βρήκα στη euro με τη γρήγορη ματιά που έριξα αν οι τιμές ήταν 6μηνο ή χρόνος. Κάπου θα το λέει όμως δε μπορεί.
Καταρχάς όταν κάνουμε ασφαλιστήριο, σύνδεση κινητής/internet και οτιδήποτε άλλο συμβόλαιο ζητάμε πρώτα να μας στείλουν τους όρους και μετά υπογράφουμε. Πολλές εταιρείες το κάνουν αβαβά, όμως δικαιούσαι να ζητήσεις να το διαβάσεις πρώτα τι θα υπογράψεις.

Μπορείς να πεις στον στον ασφαλιστή "ναι βεβαίως με ενδιαφέρει, το θέλω πολύ-τρελαίνομαι, στείλε συμβόλαιο" διαβάζεις και αναλόγως μετά πράττεις.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.262
Μέλη
20.041
Νεότερο μέλος
Tarotzouro