Αστυνομία για λυτό σκύλο

Status
Κλειδωμένο θέμα

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
??? Τι έγινε;
Την Άιρα την έχω free μόνο σε πάρκο ποτέ έξω σε δρόμο και αυτό εφόσον είναι άλλα σκυλιά το οποία παίζουν.
Όταν έρθει σκύλος ξένος δένετε πριν μπεί καν ο άλλος στο χώρο. ΑΝ τα πάνε καλά τα αμολάμε και οι δύο μετά.

ΑΝ έρθει ή είναι πολλά σκυλιά εκεί τα οποία δεν τα πάνε καλά, φεύγω εγώ η ο άλλος όπως το κανονίσουμε και δεν κλαίμε σαν στόκοι ούτε έχουμε πρόβλημα.
Αυτό που μιλας για άλλα πραγματα και επιμενεις κιολας, δεν το καταλαβαινω. Σε ολες τις ιστορίες που εχουν πει, ο σκυλος του αλλου εχει απομακρυνθει απο τον ιδιοκτητη του και εχει πλησιασει με οχι καλες διαθεσεις εναν περαστικο. Τι λυσιμα-δεσιματα και συνεννοησεις αναμεσα σε ιδιοκτητες, λες εσυ;

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
Μια ερώτηση προς όλους.

Το Σάββατο η την Κυριακή θα πάω την Άιρα στο καινούργιο πάρκο στην Πετρούπολη.
Πείτε ότι μπαίνω μέσα και βλέπω 3-5 σκυλιά λυτά να παίζουν και μόλις μπει η Άιρα τρελαίνονται!!!! φουλ επίθεση τι κάνω;

Θα σας πω εγώ τι θα κάνω.
Πρώτα θα προσπαθήσω μήπως μπορέσουν και τα βρούνε ώστε να παίξει και αυτή μαζί τους, αν δω ότι αυτό δεν γίνετε θα την πάρω και θα φύγουμε, θα πάμε στο Τρίτση ΠΧ.
Γιατί θα φύγω; δεν έχω το δικαίωμα να είμαι εκεί;
Θα φύγω γιατί δεν είμαι ΖΩΩΝ να πρήξω τους άλλους που τα σκυλιά τους παίζουνε μια χαρά να τα δέσουν, το δικό μου δημιουργεί πρόβλημα ας μην κάνει αυτή την επίθεση.

Κοινώς σταματήστε να λέτε ότι όλοι οι άλλοι έχουν πρόβλημα! Να λειτουργείτε σαν άνθρωποι και όχι σαν ζώα.

Αυτό που μιλας για άλλα πραγματα και επιμενεις κιολας, δεν το καταλαβαινω. Σε ολες τις ιστορίες που εχουν πει, ο σκυλος του αλλου εχει απομακρυνθει απο τον ιδιοκτητη του και εχει πλησιασει με οχι καλες διαθεσεις εναν περαστικο. Τι λυσιμα-δεσιματα και συνεννοησεις αναμεσα σε ιδιοκτητες, λες εσυ;

Στο δημόσιο δρόμο ο λυτός σκύλος είναι πάντα λάθος!!! Αλλά φταίει ο ΜΛΚΣ ιδιοκτήτης που θα αφήσει στο τέλος τα σκυλιά να δαγκωθούν. Εύκολο;

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Η σιλβα ουτε θα διορθωσει ευκολα...το εχει κανει πολυ ηπια μια δυο φορες κ αφου της εσπασαν τα @ρχιδι@...κ δεν μιλαμε για διορθωση...μιλαμε για βαθτ γουβ με snap στον αερα κ γρηγορα διπλα μου...το σκυλι μου λοιπον το θεωρω υποδειγμα συμπεριφορας κ κοινωνικοποιησης...γτ αν τα φέρει η τυχη παιζει με οποιο σκυλι γουσταρεις...κ μενουμε κ στη Νίκαια...μεχρι εδώ ευχαριστημενος πρεπει να σαι...

Και σε ρωταω τωρα...

Εμενα η δικιά μου η μη επιθετικη ρε φιλε γιατι να φαει ντου απο τα λυτα παιχνιδιάρικα ή μη γομαρια ή μικροσωμα ενω την εχω στο λουρι κ εχω κ καροτσι με παιδι μαζι μου;;;;;;ποσες μανουβρες με σκυλο κ καροτσι ειμαι υποχρεωμένη να κανω δηλαδη;; γιατι το παιδι μου και το σκυλι μου να μην πανε σε ανοιχτο χωρο;;; να κανουν βολτα να δουν φυση;;Επειδή εσεις το βαφτισατε τσιφλικι;;;

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Επίσης δεν μου απαντάει κανείς στο αφού τα σκυλάκια σας δεν πρόκειται να παίξουν στο σκυλοπάρκο δεν παίζουν με άλλα σκυλιά, τι σκατά κάνετε εκεί;
Κ ποιος σου ειπε δλδ οτι παμε (στην προκειμενη μιλαω μονο για μενα) σοι κ καλά για να παίξει με αλλα σκυλιά?
Θελω να πατησει γρασιδι,θελω να μυρίσει,ναχει απλα,να μην φοβαμαι για αυτοκινητα,μηχανακια κλπ,να χαρούμε η μια την άλλη,να χαρεί αυτη γενικώς...κ δοθείσης ευκαιρίας (δλδ να λειπουν οι αρχιλαλακες σταρχιδιστες) ισως...ΙΣΩΣ ΛΕΓΩ...να της πετάξω κ κανα μπαλάκι ή να παίξουμε με κανα σχοινακι!

Well my friend...είσαστε όλοι σας εσείς οι απαράδεκτοι παράνομοι εκεί στην Νίκαια, πάρα πολύ τυχεροί. Το ξέρεις έτσι;
Απο που ειναι λεει????
ΑΧΑΧΟΥΧΑ!
Φιλε εγω το πα πιο πανω...προειδοποιησα
εαν εισαι απαυτους που τα αμολανε
κ τυχει κ κατέβω
κ τύχει κ πεσουμε μουρη με μουρη...
μη μιλησεις...
κιχ μη βγαλεις

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
Η σιλβα ουτε θα διορθωσει ευκολα...το εχει κανει πολυ ηπια μια δυο φορες κ αφου της εσπασαν τα @ρχιδι@...κ δεν μιλαμε για διορθωση...μιλαμε για βαθτ γουβ με snap στον αερα κ γρηγορα διπλα μου...το σκυλι μου λοιπον το θεωρω υποδειγμα συμπεριφορας κ κοινωνικοποιησης...γτ αν τα φέρει η τυχη παιζει με οποιο σκυλι γουσταρεις...κ μενουμε κ στη Νίκαια...μεχρι εδώ ευχαριστημενος πρεπει να σαι...

Και σε ρωταω τωρα...

Εμενα η δικιά μου η μη επιθετικη ρε φιλε γιατι να φαει ντου απο τα λυτα παιχνιδιάρικα ή μη γομαρια ή μικροσωμα ενω την εχω στο λουρι κ εχω κ καροτσι με παιδι μαζι μου;;;;;;ποσες μανουβρες με σκυλο κ καροτσι ειμαι υποχρεωμένη να κανω δηλαδη;; γιατι το παιδι μου και το σκυλι μου να μην πανε σε ανοιχτο χωρο;;; να κανουν βολτα να δουν φυση;;Επειδή εσεις το βαφτισατε τσιφλικι;;;
Το τσιφλίκι είστε όλοι εσείς που δεν κάνετε υποχωρήσεις σε κάποιες καταστάσεις ώστε να υπάρχει ένα μέτρο. Εσείς που δεν σέβεστε τίποτα εκτός από το ανώτερο εαυτούλη σας αλλά έως τώρα εσείς τρώτε την πίκρα και γράφεται για προβλήματα.

Απο που ειναι λεει????
ΑΧΑΧΟΥΧΑ!
Φιλε εγω το πα πιο πανω...προειδοποιησα
εαν εισαι απαυτους που τα αμολανε
κ τυχει κ κατέβω
κ τύχει κ πεσουμε μουρη με μουρη...
μη μιλησεις...
κιχ μη βγαλεις
Ποιος ήρθε πιτσιρίκι; έλα τι έγινε;;

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Συνεχιζεις μονο εσυ να μιλας για σκυλοπαρκα. Οπου σκυλοπαρκο ειναι τυχαιος δημοσιος χωρος που καποιος εχει λυσει το σκυλο και το εχει ορισει ως τετοιο. Αλλα ας το δεκτω οτι αυτος ο ατυπος χωρος εχει ατυπους κανονισμους. Οι αλλοι μιλανε για βολτα στο παρκο οπου σκυλος ανεξελεγκτος πλησιαζει το δικο τους. Εσυ υποστηριζεις το δικαιωμα οπουδηποτε να εχει λυτο και χυμα το σκυλο πανω απ το δικαιωμα του αλλου να κανει βολτα στο παρκο. Και προτεινεις να περιορισει ακομα περισσοτερο το σκυλο του, απ οτι τον εχει ηδη, για να μην τον πουνε οι αλλοι σπασ#$@ιδι.
Σηκωνω τα χερια ψηλα.

Φευγω, παω να λυσω το σκυλο μου στο παρκο. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
@Χριστόφορος_Καρ για την Πετρούπολη αν δεν κάνω λάθος αναφέρεσαι στο καινούριο σκυλοπάρκο σωστά; Σε ένα ΣΚΥΛΟΠΑΡΚΟ στην κυριολοξία, που ο δήμος έχει ορίσει ως τέτοιο, με πινακίδες με όλα. Περιφραγμένο χώρο όπου τα σκυλιά επιτρέπεται να είναι λυτά. Σε τέτοιο χώρο ναι πας με σκύλο που ξέρεις ότι μπορεί να συνυπάρξει με άλλους. Και αν ο δικός σου κάνει γαβ γουβ ναι φεύγεις.
Εμείς εδώ μιλάμε για ΠΛΑΤΕΙΕΣ, για άτυπους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ χώρους όπου πηγαίνουν πολλοί σκύλοι. Αυτοί τα άτυπα σκυλοπάρκα έχουν την έννοια συναντιόμαστε με τους σκύλους μας και παίζουν με λουρί όμως. Κοντό, φλέξι, δεκάμετρο, λουρί πάντως. Οτιδήποτε άλλο είναι παράνομο. Ναι έχω δικαίωμα να =πάω σε επίσημο σκυλοπάρκο και εφόσον είναι όλα καλά να την αφήσω λυτή όπως μου επιτρέπεται. Ναι έχω δικαίωμα να την πάω σε πλατεία, αλλά επουδενί δεν έχω το δικαίωμα να την αφήσω λυτή. Και νομικά να το πάρεις δηλαδή.

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Το τσιφλίκι είστε όλοι εσείς που δεν κάνετε υποχωρήσεις σε κάποιες καταστάσεις ώστε να υπάρχει ένα μέτρο. Εσείς που δεν σέβεστε τίποτα εκτός από το ανώτερο εαυτούλη σας αλλά έως τώρα εσείς τρώτε την πίκρα και γράφεται για προβλήματα.
Παραιτούμαι :(

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
Συνεχιζεις μονο εσυ να μιλας για σκυλοπαρκα. Οπου σκυλοπαρκο ειναι τυχαιος δημοσιος χωρος που καποιος εχει λυσει το σκυλο και το εχει ορισει ως τετοιο. Αλλα ας το δεκτω οτι αυτος ο ατυπος χωρος εχει ατυπους κανονισμους. Οι αλλοι μιλανε για βολτα στο παρκο οπου σκυλος ανεξελεγκτος πλησιαζει το δικο τους. Εσυ υποστηριζεις το δικαιωμα οπουδηποτε να εχει λυτο και χυμα το σκυλο πανω απ το δικαιωμα του αλλου να κανει βολτα στο παρκο. Και προτεινεις να περιορισει ακομα περισσοτερο το σκυλο του, απ οτι τον εχει ηδη, για να μην τον πουνε οι αλλοι σπασ#$@ιδι.
Σηκωνω τα χερια ψηλα.

Φευγω, παω να λυσω το σκυλο μου στο παρκο. :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

Είστε βλάκες;

Λοιπόν τα λέω ξανά όλα μαζί μήπως και καταλάβετε μετά δεν μπορώ να κάνω τίποτα.

Σκύλος σε όποιο δημόσιο δρόμο - πάρκο λυτός είναι λάθος! Ρίχνω φταίξιμο στον ιδιοκτήτη που είναι τόσο βλάκας ώστε να αφήσει τα σκυλιά να τσακωθούν.

Σε σκυλοπάρκα τα οποία παίζουν σκυλιά λυτά και το δικό σας δεν κάνει, πάρτε το το ρημάδι και πάτε αλλού όπως κάνω ΕΓΩ πχ. Σέβομαι!!!! σέβομαι τους άλλους που πάνε τα σκυλιά τους να παίξουν και δεν είμαι ΜΛΚΣ τα τους σπάσω τα αρχ@δι@

Σε άτυπα σκυλοπάρκα βάλτε τον κ@λ@εαυτούλη σας και του άλλου απέναντι να βρει μια λύση κοινή. Βρείτε μια λύση βρε Ζώα.

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
αφου φτασαμε λοιπον και στα βαφτισια σκυλοπαρκων περιμενουμε να παμε και στους γαμους.

ο συζητησιμος λοιπον σκυλας που αν δεν κανει το σκλι του με το αλλο που μπαινει στο αυτοβαφτιζομενο σκυλοπαρκο θα συνενοηθει για τι ποιος θα κατσει και ποιιος θα φυγει...θα μιλησουν ωραια και ευγενικα και θα βγαλουν ακρη.
ακουτε τσιπιρικια η οχι
τι οχι;;;;παπαρια μεντολες θα κατσει να μιλησει

οταν 10 σου λενε το ιδιο και εσυ επιμενεις στο αντιθετο πρεπει να σκεφτεις λιγο (με τι ε)
η εχεις πεσει σε φωλια με μακακες
η εσυ εισαι ο μακακας

οι νουνοι των σκυλοπαρκων ειναι πολοι
τα πραγματικα σκυλοπαρκα ελαχιστα.

τωρα
ας θυμηθουμε λιγο με τι ασχολουμαστε
ειπα προχτες οτι παλι πεταξε κοτσανα...οοοο τι χαρα,ειχα δικιο
ε ξαναχτυπησε το λοιπον,θυμαμαι βεβαια κατι του στυλ.....

μανικι με 50 ευρω για να κανω σωματοφυλακη μονος μου στον σκυλο.......την ιδια ωρα που αλλοι χαζοι δινουν πιο πολλα για να κανουν ενα μαθημα
δημοσιευση εδω,ομαδας του φβ για το πως θα βγαλουν βεκ τα σκλια τους που δεν εχουν.....(φανταζομαι ηθελε και ο ιδιος να βγαλει)...κολαει και το ΕΓΩ σου που πληγωθηκε @cygor ..
τελεια απαντηση σε αυτον που ρωτησε επειδη γκαστρωθηκε η πεντιγκρενια σκυλα του με τον απεντιγκρο σκυλο του.....βρες ενα με πεντ και δηλωσε αυτον,οι αλλοι ειναι εξυπνοι;φαε και εσυ λιγο πιτα. (δεν θελω μακακιες τσιπιρικια)

να πω και αλλα;;;οχι ε.

φαντασου πατησα και λαικ στο μαρεκο,εκει μας καταντησες χαχαχα (ειχα ξαναπατησει και εκλεισε το φορουμ)..

και ερχομαι να ρωτησω.γιατι συνεχιζετε να θελετε να βαλετε μυαλο σε καποιον που σας λεει ζωα;
δεν βλεπετε που φτανετε.
ειναι σαν αυτο που λενε.....μην τα βαζεις με ηλιθιο γιατι θα πεσεις στο επιπεδο του και θα σε νικησει λογω εμπειριας.

ενα τελευταιο.
απορια το χω γιατι να ξεχεζουμε τα νεα μελη που πηραν μπυμπαδικο σκλι και οχι εδω πχ.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.101
Χριστόφορε, δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά τα πράγματα φίλε μου, είναι εξαιρετικά απλά. Αν εσύ και άλλοι είκοσι-τριάντα, είσαστε σε έναν οποιονδήποτε ΜΗ ιδιωτικό χώρο, με τα λυτά σκυλιά σας να τρέχουν ολ οβερ δε πλέις χαρωπά, και έρθω ο ένας εγώ, με το προβληματικό σκυλάκι μου στο λουρί του, είσαστε όλοι υποχρεωμένοι, να τα μαζέψετε μαλλιοκούβαρα, είτε σας αρέσει, είτε όχι. Βέβαια, στην πραγματικότητα δεν θα το κάνετε, γιατί είστε και πολύ γαμάτοι τύποι και δεν μασάτε. Είστε και περισσότεροι, και ποιός είμαι τώρα εγώ, που θα σας κάνω κουμάντο. Ορεξη να 'χετε εσείς και χρόνο μπροστά μου εγώ, και να δεις τι ωραία που θα περάσουμε όλοι :)

Είναι πραγματικά αστείο, που το συζητάμε καν!

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
αφου φτασαμε λοιπον και στα βαφτισια σκυλοπαρκων περιμενουμε να παμε και στους γαμους.

ο συζητησιμος λοιπον σκυλας που αν δεν κανει το σκλι του με το αλλο που μπαινει στο αυτοβαφτιζομενο σκυλοπαρκο θα συνενοηθει για τι ποιος θα κατσει και ποιιος θα φυγει...θα μιλησουν ωραια και ευγενικα και θα βγαλουν ακρη.
ακουτε τσιπιρικια η οχι
τι οχι;;;;παπαρια μεντολες θα κατσει να μιλησει

οταν 10 σου λενε το ιδιο και εσυ επιμενεις στο αντιθετο πρεπει να σκεφτεις λιγο (με τι ε)
η εχεις πεσει σε φωλια με μακακες
η εσυ εισαι ο μακακας

οι νουνοι των σκυλοπαρκων ειναι πολοι
τα πραγματικα σκυλοπαρκα ελαχιστα.

τωρα
ας θυμηθουμε λιγο με τι ασχολουμαστε
ειπα προχτες οτι παλι πεταξε κοτσανα...οοοο τι χαρα,ειχα δικιο
ε ξαναχτυπησε το λοιπον,θυμαμαι βεβαια κατι του στυλ.....

μανικι με 50 ευρω για να κανω σωματοφυλακη μονος μου στον σκυλο.......την ιδια ωρα που αλλοι χαζοι δινουν πιο πολλα για να κανουν ενα μαθημα
δημοσιευση εδω,ομαδας του φβ για το πως θα βγαλουν βεκ τα σκλια τους που δεν εχουν.....(φανταζομαι ηθελε και ο ιδιος να βγαλει)...κολαει και το ΕΓΩ σου που πληγωθηκε @cygor ..
τελεια απαντηση σε αυτον που ρωτησε επειδη γκαστρωθηκε η πεντιγκρενια σκυλα του με τον απεντιγκρο σκυλο του.....βρες ενα με πεντ και δηλωσε αυτον,οι αλλοι ειναι εξυπνοι;φαε και εσυ λιγο πιτα. (δεν θελω μακακιες τσιπιρικια)

να πω και αλλα;;;οχι ε.

φαντασου πατησα και λαικ στο μαρεκο,εκει μας καταντησες χαχαχα (ειχα ξαναπατησει και εκλεισε το φορουμ)..

και ερχομαι να ρωτησω.γιατι συνεχιζετε να θελετε να βαλετε μυαλο σε καποιον που σας λεει ζωα;
δεν βλεπετε που φτανετε.
ειναι σαν αυτο που λενε.....μην τα βαζεις με ηλιθιο γιατι θα πεσεις στο επιπεδο του και θα σε νικησει λογω εμπειριας.

ενα τελευταιο.
απορια το χω γιατι να ξεχεζουμε τα νεα μελη που πηραν μπυμπαδικο σκλι και οχι εδω πχ.

Τάσο δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι πραγματικά.
Θα σου πω για εμένα.
Σήμερα ήμουν στο πάρκο και κάποια στιγμή έρχεται η Κατερίνα με την Μήρκα( η σκύλα της), η Μήρκα και η Άιρα στον ίδιο χώρο είναι ίσον με νέο παγκόσμιο πόλεμο! θα σκοτωθούν άνετα!!!!
Τι έκανα;

Έλα ρε Κατερίνα καλημέρα! Εγώ με την Άιρα είμαστε εδώ μια ώρα και έπαιξε, θα φύγω να λύσεις και εσύ την δικιά σου να παίξει. Γιατί το έκανα αυτό, δεν έχω το δικαίωμα να είμαι εκεί; Δεν είμαι τομάρι!! Τάσο δεν κοιτάω μόνο τον εαυτούλη μου.
Εγώ σου λέω άνετα ότι οι μισοί εδώ μέσα είναι σκατοχαρακτηρες και γι αυτό μια ζωή κλαίνε.

Τόσο όσο αφορά για το τι εκπαίδευση έχω κάνει η πως την έκανα στην Άιρα πίστεψε στο αποτέλεσμα έχω σκύλο πολύ ανώτερο από πολλούς σε θέμα υπακοής. Δεν έχω και πρόβλημα να βρεθούμε με κάποιους να κάνουμε ένα διαγωνισμό για την πλάκας μας να δούμε αποτελέσματα.

Το παιδί που λες ότι του είπα για το ped το έκανα ξεκάθαρα γιατί και εσύ ξέρεις πόσα εκτροφεία είναι μέσα στην λαμογιά

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
Χριστόφορε, δεν θέλω να σε στενοχωρήσω, αλλά τα πράγματα φίλε μου, είναι εξαιρετικά απλά. Αν εσύ και άλλοι είκοσι-τριάντα, είσαστε σε έναν οποιονδήποτε ΜΗ ιδιωτικό χώρο, με τα λυτά σκυλιά σας να τρέχουν ολ οβερ δε πλέις χαρωπά, και έρθω ο ένας εγώ, με το προβληματικό σκυλάκι μου στο λουρί του, είσαστε όλοι υποχρεωμένοι, να τα μαζέψετε μαλλιοκούβαρα, είτε σας αρέσει, είτε όχι. Βέβαια, στην πραγματικότητα δεν θα το κάνετε, γιατί είστε και πολύ γαμάτοι τύποι και δεν μασάτε. Είστε και περισσότεροι, και ποιός είμαι τώρα εγώ, που θα σας κάνω κουμάντο. Ορεξη να 'χετε εσείς και χρόνο μπροστά μου εγώ, και να δεις τι ωραία που θα περάσουμε όλοι :)

Είναι πραγματικά αστείο, που το συζητάμε καν!
Εκεί είναι το πρόβλημα! το πόσο τομάρι είσαι! γιατί δεν βάζεις λίγο νερό στο κρασί σου ώστε αύριο να τύχει και κάποιος άλλος να κάνει το ίδιο.

Εγώ σαν Χριστόφορος αν έρθεις και έχουμε πρόβλημα με τα σκυλιά θα φύγω, αν αύριο τύχει πάλι το ίδιο και δεν κάνεις και εσύ το ίδιο θα φας το βρισίδι σου και τέλος. Κάνω κάτι λάθος;

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
ρε συ χριστοφορε δε μαζεύεσαι λιγο; πως μιλας ετσι, τι τρόπος ειναι αυτός; Δε νομίζω να σε προσέβαλε κανεις επι προσωπικού επιπέδου για να μας αποκαλείς βλάκες και τομάρια! Προσπαθούν τόσοι άνθρωποι να σου εξηγήσουν το σωστο και το νόμιμο στην τελική. Δεν το καταλαβαίνεις οκ, τοσο σου κόβει προφανώς. Αλλα και λιγος σεβασμός δε βλάπτει. Ελεος εχει ξεφύγει παλι η κατάσταση και δεν εχει κανένα νόημα αυτο το νήμα. Μπήκε ένας άνθρωπος να ρωτήσει το νόμιμο και το σωστο και ασχολούμαστε τωρα με το χριστοφορο που δεν καταλαβαίνει και μας βριζει κ απο πανω. Χαμένος χρονος και χώρος. @admin

Μάρθα & Σίλβα

Well-Known Member
28 Μαϊου 2014
1.705
3.933
39
Τι σου λεω γω κ τι μου λες εσυ...τομπολα...
@Μαρια&Ηρα το κηποθεατρο εχει πλεον και νομιμο κανονικοτατο σκυλοπαρκο, το οποιο αν επισκεφτεις σωστη ωρα με σωστη παρεα μπορει να παρεχει φανταστικη εκτονωση γιατι ευτυχως δεν ειναι πάντα γεματο...

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Το ξερω... (δεν αναφερομουν σαυτο) :)
Αλλα επειδη ειναι πολυ χλωμο,εως ψοφιο εντελώς μη σου πω, να πεσω σε σκυλια κ αφεντικα που θα αλληλοσυμπαθηθουμε αμφότεροι ( :LOL: ) δε το αποτολμαω το απονενοημένο ( :ROFLMAO: )...

tasos malinoua

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2012
3.822
8.564
Τάσο δεν με νοιάζει τι κάνουν οι άλλοι πραγματικά.
Θα σου πω για εμένα.
Σήμερα ήμουν στο πάρκο και κάποια στιγμή έρχεται η Κατερίνα με την Μήρκα( η σκύλα της), η Μήρκα και η Άιρα στον ίδιο χώρο είναι ίσον με νέο παγκόσμιο πόλεμο! θα σκοτωθούν άνετα!!!!
Τι έκανα;

Έλα ρε Κατερίνα καλημέρα! Εγώ με την Άιρα είμαστε εδώ μια ώρα και έπαιξε, θα φύγω να λύσεις και εσύ την δικιά σου να παίξει. Γιατί το έκανα αυτό, δεν έχω το δικαίωμα να είμαι εκεί; Δεν είμαι τομάρι!! Τάσο δεν κοιτάω μόνο τον εαυτούλη μου.
Εγώ σου λέω άνετα ότι οι μισοί εδώ μέσα είναι σκατοχαρακτηρες και γι αυτό μια ζωή κλαίνε.

Τόσο όσο αφορά για το τι εκπαίδευση έχω κάνει η πως την έκανα στην Άιρα πίστεψε στο αποτέλεσμα έχω σκύλο πολύ ανώτερο από πολλούς σε θέμα υπακοής. Δεν έχω και πρόβλημα να βρεθούμε με κάποιους να κάνουμε ένα διαγωνισμό για την πλάκας μας να δούμε αποτελέσματα.

Το παιδί που λες ότι του είπα για το ped το έκανα ξεκάθαρα γιατί και εσύ ξέρεις πόσα εκτροφεία είναι μέσα στην λαμογιά
αφου απαντησες ας απαντησω,γιατι ειπα να μην ξαναγραψω.

το τι θα εκανες το στηριζουν οι αποψεις σου πρωτα πρωτα και μετα παμε στο θα εκανα θα εκανες,θα γινοταν εκεινο,θα γινοταν το αλλο.

μου λες για εκπαιδευση που κολαει σε οσα ειπα που εσυ ειχες αναφερει
χωρις να θελω να πω πολα πολα οταν αποζητας να κανεις σωματοφυλακη μονος στο σκλι σιγουρα εχεις πολλα κενα στο θεμα γενικα της εκπαιδευσης η πολυ ανεβασμενο ηθικο.
οποτε αυτο,ετσι επιγραμματικα.
τωρα στο αν σε ακουει το σκλι σου η οχι ειλικρινα δν με απασχολει ντιπ και μακαρι ειλικρινα να ειναι και καλυτερο απο οσο εσυ πιστευεις οτι ειναι....(για το στορυ,αν ημουν αθηνα εγω θα ερχομουν για την κοντρα που λες.και ας χασω,σημασια εχει ο αγωνας)

τωρα για το πεντ
ειλικρινα στα παπαρια μου ποσες λαμογιες γινοντε και τι κανει ο καθενας,ο καθενας εχει κριση και αναλογα αγοραζει.
δεν ειναι εκκλησια η εκτροφη,καλα και εκει.......τεσπα.
ομως νταξ,δεν ειναι σωστο ρε αδερφε να βγαινεις και να το λες δημοσια και με τον τροπο που το ειπες

• Like
Reactions: bat-iris

Ektorakos1

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2017
78
167
51
Έχουμε ένα μικρό παρκάκι στη γειτονιά μου που είναι περιφραγμένο, ο γιος μου με τον κολλητό του που έχει ένα χάσκι πάνε το βράδυ εκεί και τα λύνουν και παίζουν μια χαρά ... όταν είναι μόνα τους ... όταν δεν έρθει κανένας άλλος, αν εμφανιστεί οποιοσδήποτε άλλος με σκύλο μαζεύουν τα σκυλιά και παίρνουν τους δρόμους ... δεν μπορεί να κάνει κατάληψη ο Έκτωρας για να παίξει... το πάρκο δεν είναι σκυλοπάρκο και δεν μου ανήκει ... ο σκύλος δεν μπορεί να βγει, δεν μπορεί να ενοχλήσει, να την πέσει, να πηδήξει, να κάνει χαρούλες σε κανέναν , είναι πλήρως ελεγχόμενος και έτσι μένει όσο είναι εκεί και όσο δεν ενοχλεί κανέναν , αυτό μας κάνει ζώα? ή κάνει ζώο τον κακομοίρη που θα θέλει να περπατήσει με το σκυλί του δεμένο μέσα στο παρκάκι?

• Like
Reactions: bat-iris and Orilis

Status
Κλειδωμένο θέμα