Αστυνομία για λυτό σκύλο

Status
Κλειδωμένο θέμα

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
όταν σου λέει ότι βάζει σκύλο 40+ κιλών να δαγκώσει μικρόσωμο εσύ τι καταλαβαίνεις; Εγώ σου λέω και να το δάγκωνε το μικρό τι ζημιά θα του έκανε; θα του έκοβε δυο τρίχες; Δεν λέω ότι έχει δίκιο το μικρό.
Άρα έκανε τον μάγκα ο σκύλος της, όταν βρει τα σκούρα κάνει γαργάρες; εννοείτε ότι κάνει!!

Θεωρώ τον εαυτό πιο έξυπνο από τα σκυλιά και δεν περιμένω αυτά να λύσουν το πρόβλημα τους.
Μα ο cygor είπε ότι επνιγε το σκύλο του επειδή η άλλη με το μικροσωμο γελουσε που το μικρόσωμο λύσαγε με το πενηντάκιλο. Το κακομοίρα το πενηντάκιλο ούτε μπόρεσε να λυσαξει ούτε και να δαγκώσει με τόσο πνιξιμο. Υποθέτω γι'αυτό κι άκουσε τα γαλλικά η κυρά του

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
Να δοκιμάσω τι ακριβώς;
Αν το σκυλί μου κάνει για κυνομαχίες;
Όχι δεν κάνει. Είναι ένα ήρεμο ισορροπημένο σκυλί, που δεν του αρέσει να του δαγκώνουν τα πόδια άγνωστα σκυλιά. Πως να το κάνουμε, θυμώνει.
Κάτι δεν κατάλαβες. 'Ενα λυτό σκυλί επιτίθεται ξανά και ξανά απρόκλητα στον δεμένο δικό μου. Η δική μου παρέμβαση τελειώνει στην προειδοποίηση να δέσουν το σκυλί τους για να μην του επιτίθεται. Εφ' όσον δεν το κάνουν δεν θα εμποδίσω το σκυλί μου να αντιδράσει όταν το σκυλί ορμάει και τον δαγκώνει.

Θα ήταν καλύτερα αν το κλωτσούσα;
Το σβέρκωμα του Ιβάν και λιγότερο πόνεσε και πιο αποτελεσματικό ήταν.
Δεν ασχολείσαι με τον σκύλο είναι σκύλος!!!! δένεις τον δικό σου πας τραβάς δυο μπάτσες σε αυτόν που έχει τον σκύλο και τελείωσε ή φωνάζεις την αστυνομία.

Δεν λέω για τον σκύλο σου για εσένα λέω θα τον αφήσεις να κάνει διόρθωση στον σκύλο που σου λέω; Είναι ο Δίας και όποιος μένει Νίκαια θα τον ξέρει. Θα τον αφήσεις εσύ η επειδη ξέρεις ότι θα φύγει δαγκωμένος ο σκύλος σου δεν;

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Αχ, κατάλαβα ότι μιλάς για το σκυλί του cygor. Για τον Ιβάν; Εφ'οσον μιλάμε για ισορροπημένο σκυλί, τα κιλά δεν έχουν σημασία. Ξέρει ο ισορροπημένος πως να διορθώσει χωρίς κακές συνέπειες. Άλλο διόρθωση άλλο δαγκωμα. Τον δικό μου, σε αντίστοιχα δεν τον αφήνω γιατί δεν διορθώνει. Δαγκώνει απευθείας για να ματώσει

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
όταν σου λέει ότι βάζει σκύλο 40+ κιλών να δαγκώσει μικρόσωμο εσύ τι καταλαβαίνεις; Εγώ σου λέω και να το δάγκωνε το μικρό τι ζημιά θα του έκανε; θα του έκοβε δυο τρίχες; Δεν λέω ότι έχει δίκιο το μικρό.
Άρα έκανε τον μάγκα ο σκύλος της, όταν βρει τα σκούρα κάνει γαργάρες; εννοείτε ότι κάνει!!

Θεωρώ τον εαυτό πιο έξυπνο από τα σκυλιά και δεν περιμένω αυτά να λύσουν το πρόβλημα τους.
1.Τα κιλά του είναι 28 και το γκριφονοειδές ήταν καμιά 12αριά.
2. Έχει 4 τρύπες στο πίσω πόδι, και μια πληγή στην ουρά.
3. Το μικρό "διορθώθηκε" όπως ακριβώς "διορθώνεται" και η μικρή μας όταν ξεπερνάει τα όρια που της έχει θέσει. Δηλαδή: Σβέρκωμα (αναίμακτο), ανάσκελα, ακινητοποίηση με πατούσα, και γαύγισμα από πηγάδι. Η δική μας ξέρει και δεν μασάει. Το γκριφονοειδές όμως τα χρειάστηκε και δεν μας πλησιάζει πια.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Νομιζω οτι τα εχουμε μπερδεψει λιγο. Αυτος που αφηνει το σκυλο ισως να δαγκωσει ή να δαγκωθει δεν ειναι αυτος του οποιου το σκυλι ειναι στο λουρι.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
Δεν ξέρω για εσάς αλλά να βάζω σκύλο να δαγκώνει σκύλο με στεναχωρεί.
Χαίρομαι να τα βλέπω να τρέχουν και να παίζουν.
Καλα κανεις. Και γω το ιδιο κανω. Ομως δεν θελουν ολοι το ιδιο πραγμα και δεν τρεχουν και παιζουν ολα τα σκυλακια. Θα πρεπει να συμμορφωθουν συμφωνα με το τι θελω εγω;

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
Δεν λέω για τον σκύλο σου για εσένα λέω θα τον αφήσεις να κάνει διόρθωση στον σκύλο που σου λέω; Είναι ο Δίας και όποιος μένει Νίκαια θα τον ξέρει. Θα τον αφήσεις εσύ η επειδη ξέρεις ότι θα φύγει δαγκωμένος ο σκύλος σου δεν;
Αν ο σκύλος μου θέλει να κάνει τσαμπουκάδες, θα πληρώσει και το τίμημα (και εγώ τον λογαριασμό του κτηνίατρου).
Έτσι θα "διορθωθεί" και δεν θα το ξανακάνει.
Αν ο σκύλος μου πρέπει να αμυνθεί, θα τον αφήσω να αμυνθεί. Είτε το άλλο σκυλί είναι 10 κιλά, είτε είναι 50.
Και δεν συνηθίζω να "μοιράζω" μπάτσες.

Δεν ξέρω για εσάς αλλά να βάζω σκύλο να δαγκώνει σκύλο με στεναχωρεί.
Χαίρομαι να τα βλέπω να τρέχουν και να παίζουν.
Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στο "βάζω να δαγκώνει" και στο "του αφήνω λίγο χαλαρό τον οδηγό" για να μπορέσει να αντιδράσει, αντί να κάθεται ακινητοποιημένος για να τον δαγκώνει με την άνεση του το υστερικό.

Χριστόφορος_Καρ

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2015
510
445
Αθήνα
Καλα κανεις. Και γω το ιδιο κανω. Ομως δεν θελουν ολοι το ιδιο πραγμα και δεν τρεχουν και παιζουν ολα τα σκυλακια. Θα πρεπει να συμμορφωθουν συμφωνα με το τι θελω εγω;
όχι. Ο σκύλος που δεν μπορεί να πάει πιο πέρα η αλλού να κάνει βόλτα.

Αν ο σκύλος μου θέλει να κάνει τσαμπουκάδες, θα πληρώσει και το τίμημα (και εγώ τον λογαριασμό του κτηνίατρου).
Έτσι θα "διορθωθεί" και δεν θα το ξανακάνει.
Αν ο σκύλος μου πρέπει να αμυνθεί, θα τον αφήσω να αμυνθεί. Είτε το άλλο σκυλί είναι 10 κιλά, είτε είναι 50.
Και δεν συνηθίζω να "μοιράζω" μπάτσες.

Υπάρχει μια διαφορά ανάμεσα στο "βάζω να δαγκώνει" και στο "του αφήνω λίγο χαλαρό τον οδηγό" για να μπορέσει να αντιδράσει, αντί να κάθεται ακινητοποιημένος για να τον δαγκώνει με την άνεση του το υστερικό.
ξεκάθαρα αφήνεις τον σκύλο σου να δαγκώνει η να δαγκώνεται λοιπόν. μόνη σου το λες. Μπράβο σου!

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
όχι. Ο σκύλος που δεν μπορεί να πάει πιο πέρα η αλλού να κάνει βόλτα.
Αυτο μπορεις να το ζητησεις μονο απο καποιον που εχει μπει στην αυλη σου. Πρεπει λιγο να δεις τον ορισμο της εννοιας δημοσιος χωρος. Μου φαινεται αστειο να εξηγω το αυτονοητο.

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
ξεκάθαρα αφήνεις τον σκύλο σου να δαγκώνει η να δαγκώνεται λοιπόν. μόνη σου το λες. Μπράβο σου!
Αυτό κατάλαβες;;;
Και είχα την εντύπωση ότι τα ελληνικά μου ήταν καλύτερα :(

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Μα μίλησε στα αφεντικά του. Δεν τον μαζεύουν. Σαν να ιδιοποιούνται δημόσιο χώρο. Ε, όχι! Έχει δικαίωμα να περάσει ο οποιοσδήποτε. Ακόμα και ο cujo, εάν είναι σε λουρί. Όπως έχει δικαίωμα να περάσει και το δίκιλο γιόρκι. Εκεί; Τι; Το δωδεκακιλο πάλι αμαζευτο (και καθόλου ισορροπημένο) δεν θα κάνει ζημιά; Ή απαγορεύεται να περάσει και το γιόρκι;

kok

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2013
210
120
Εγώ πιστεύω ότι σχεδόν πάντα έχω την επιλογή να πάρω τον σκύλο μου και να φύγω.Αν αποφασίσω να τον αφήσω και εγώ και πάει να μου τον πνίξει ο άλλος θα ζητήσω και τα ρέστα; Αφού εγώ τον άφησα.
Είχα την επιλογή να φύγω,είτε από εγωισμό,είτε γιατί είναι δικαιωμά μου να κάτσω έκατσα και τον άφησα.Είχα την επιλογή να καλέσω την αστυνομία και δεν το έκανα.Προτίμησα να αρπαχτούν.
Αυτά οι καταστάσεις τελειώνουν είτε με τον σκυλίσιο τρόπο,είτε με τον ανθρώπινο.

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
Ακριβώς σύμφωνα με την λογική της δικής σου ερώτησης:
Αν στο είχε κάνει κανένα καυκάσιο θα άφηνες τον σκύλο σου να κάνει διόρθωση η εκεί θα κοίταγες να την κάνεις χοροπηδηχτά και θα άλλαζες πεζοδρόμιο;
στην δική σου αντίδραση σε ενδεχόμενο τέτοιο σκηνικό
Δεν ασχολείσαι με τον σκύλο είναι σκύλος!!!! δένεις τον δικό σου πας τραβάς δυο μπάτσες σε αυτόν που έχει τον σκύλο και τελείωσε
Αν ο άλλος είναι ένα νταμάρι διπλάσιο από σένα, πόσο σίγουρος είσαι ότι θα πήγαινες να του τραβήξεις δύο μπάτσες;;;

Μαρια&Ηρα

Well-Known Member
15 Αυγούστου 2013
2.513
3.753
39
Όποτε ειμαι Αθήνα,που κ που παω καμια βολτα απο καμια πλατεία (έτσι για να πατήσει λιγο γρασιδι η πατουσα της)...μαλλον πήγαινα...το κοψα κ αυτο..ξερετε γιατι?
Γιατι μαζεύονται κατι λαλακες σκυλοιδιοκτητες της κακιας ωρας κ τα αμολανε (αααχχχχ μα τι χαριτωμένο!τι?οχι?) μια δυο που ελεγα "κάτσε μπας κ δεν ειναι" κ πήγαινα καταληγαμε με μενα να πνιγω την Ήρα γιατι τρεχαν καταπάνω μας διαφορων sizes σκυλια κ προφανως βλεπαν στα μουτρα μου τον πανικό οι λαλακες κ μου φωναζαν "μη φοβασαι,να παιξει θέλει"

ΜΑ ΒΡΕ ΑΡΧΙΛΑΛΑΚΕΣ,ΜΑΜΩ ΤΗΝ ΩΡΑ Κ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΦΙΛΟΖΩΟΙ,ΔΕ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ?

Δικαιωμα της ειναι βρε αδελφε!
Οπως ειναι δικαιωμα μου να πηγαινω οπου γουσταρω,να μην της "κόβω" διαφορες "πολυτελειες" (Ηρα μη βγαινεις στο μπαλκόνι,Ηρα μη φωναζεις,Ηρα κρατα τα να παμε λιγο παρακατω μη πεσουμε παλι σε κανα παπαρα,Ηρα μη πλησιαζεις τοσο τους αλλους ανθρώπους,Ηρα μη αυτο,Ηρα μη εκείνο,ολη της η ζωη στην Αθήνα ενα μη...κ γιατί?μα για να μη ενοχλησουμε κ να μην δινει κ η Ηρα σαν μεγαλο μαυρο σκυλι που ειναι το κακο παράδειγμα κ εχουν κ λενε) ,να μην πνιγω το σκυλι μου για να σωσω των αλλων τα σκυλια,να εχουμε κ μεις ισα δικαιωματα !!!

Τα πα κ ξελαφρωσα...

Τεσπα...τα κοψα που λετε τα παρκα...
Τις προαλλες που είχα κατεβει παλι,πέρναγα απτον περίβολο μιας εκκλησίας...απλα περναγα...
Ωσπου ειδα μπροστα μου ενα μικρο μαλλιαρο καφετι σκατουλακι να τρεχει χαρουμενο...μου πηρε καποια δευτερολεπτα να συνειδητοποιησω οτι ηταν σε φλεξι...(κοντοσταθηκε κ μας κοιταξε...το κοιταξαμε κ μεις...) ενα ΠΟΛΥ χαλαρο φλεξι,γιατι το αφεντικο εσκασε μυτη αρκετα αργοτερα...
Πρεπει παλι να διαγράφηκε ο ιδιος πανικος στην μουρη μου,γιατι μου φωναξε "ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΕΙ"
..................

Αλλο κ αυτο που με εκνευρίζει,μοιαζει η πανέμορφη φατσουλα της Ηρας για μπουνταλοφατσα αρσενικου?ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΜΑΣΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?Κ ΤΣΙΤΣΑΚΙΑ Κ ΠΙΠΙΤΣΕΣ Κ ΑΠΟΛΑ! Άιντε απο δω....

I rest my case!

ΥΓ: θεωρω οτι εμεις ήμαστε οι λαλακες της υποθεσης,κ οχι οι αλλοι
Οι αλλοι μια χαρα την εχουν...του φευγατου η μανα δεν έκλαψε ποτε άλλωστε!
Αλλα...εαν μου ξανατυχει λυτο σκυλι (δεσποζομενο) δεν θα την πνιξω αλλο...οχι...
Γιατι αυτα τα τυπακια,οι ανευθυνοι σταρχιδιστες,οχι απλα δεν εκτιμανε,να πουνε "φιου,φτηνα την γλυτωσαμε" να μαθουν απτο παρολίγον...αλλα συνεχίζουν κ τα αμολανε ρε!
Εε ποιος θα φταιει λοιπον?

Galazios

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2012
132
200
Thessaloniki
Δηλαδη ρε συ Χριστοφορε, εχεις εσυ το σκυλο σου σε λουρι, διπλα σου μαζεμενο, ισως και σε εντολη "κατσε" και ερχεται το αλλο το σκυλι (μεγαλο, μικρο δε με ενδιαφερει) το οποιο ο στ@ρχιδιστης ιδιοκτητης του το εχει λυτο, εισβαλλει στον προσωπικο χωρο του δικου σου ηρεμου σκυλου, του γαβγιζει και ισως και τον ψιλοδαγκωνει, και κανεις ΤΙ?? του κερνας και λιχουδια και του λες και μπραβο??

Αν ο ιδιοκτητης του ειναι βλακαμας και δν καταλαβαινει να βαλει λουρι στο σκυλι του, τοτε το σκυλι καλως ή κακως δεν εχει αλλο τροπο να διορθωθει παρα μονο απο τον δικο σου σκυλο. Και μιλαω για διορθωση, δε μιλαω για κυνομαχια.. Ναι, αν και ο δικος σου ο σκυλος ειναι αγριος κανεις περισσοτερη υπομονη και δεν τον αφηνεις με τη μια να κανει διορθωση γιατι μπορει να ειναι δυσαρεστα τα γεγονοτα... αλλα μεχρι ενα σημειο..

Δε θα καταπιεσω εγω τον σκυλο μου, ο οποιος εχει ΔΙΚΙΟ να θελει να επεμβει στην εισβολη, επειδη ο αλλος δεν εχει ιδεα για βασικα πραγματα και εχει τα σκυλια του "μπατε σκυλοι αλεστε" (oops).

Και αυτα για "μπατσες" στον ιδιοκτητη κλπ ειναι να χαμε να λεγαμε.. οπως να χαμε να λεγαμε και και τα περι αστυνομιας γιατι ολοι ξερουμε οτι δε θα ρθει, και αν ερθει θα ρθει μετα απο ποσες ωρες.. Τον προειδοποιεις με καποια μηνυση αναφεροντας του τον νομο, του το λες 1-2-3 να βαλει ενα κωλολουρι στο σκυλο του, αλλα ως εκει... δε θα γυρισουμε και κωλο (με το μπαρδον κιολας).

Και συνηθως αυτα τα λυτα ειναι μικρα σκυλια, οποτε ειναι και ο αλλος σε φαση "ελα μωρε να παιξει θελει, δν το βλεπεις" ή "νταξει και τι θα στον κανει 7κιλα σκυλι" και αλλα τετοια... και αν μετα ο δικος σου τα 30+ κιλα νταμαρι κανει κινηση ή γαβγισμα στη λενε και απο πανω "μαζεψε το σκυλο σου" ή "ειναι αγριος και επικινδυνος" και αλλα τετοια... ΟΧΙ ρε φιλε, δεν ειναι επικινδυνος, απλα δεν θελει να του χωνονται στον χωρο του και μπορει και να μην θελει να παιξει με το καθε ενα ασχετο σκυλι... και ετσι και διορθωθει τελικα το σκυλι τους θα σε κατεβασουν και 2-3 καντηλια για τον "cujo" που κυκλοφορεις....

Last edited:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.790
20.102
Είχα μόλις χθες το βράδυ, κάτι σχετικό.

Εβγαλα μονο τον Σωτηράκο έξω [15 χρονών προβατάκι όλη του την ζωή] δεμένο εννοείται, στην πλατεία που έχει μεγαλώσει και έχει τρέξει όλα του αυτά τα χρόνια και έρχεται και μας κολλάει και δεν ξεκόλλαγε από πάνω του, τσοπανοκουτάβι 50 κιλά στο νερό. Ζεν ο τσοπάνης, δεν λέω, αλλά...δεν έχω το δικαίωμα, να μην ταραχτεί ο σκύλος μου; Το έχω μάλλον ε;

Κάνω την παραρήρηση στον ιδιοκτήτη, ένας νεαρός ήταν, με την ένδειξη [όταν βέβαια προέβαλε την ατάκα...είναι καλός ο δικός μου...κουτάβι... ότι α) ασχέτως του τι είναι ο σκύλος του, οφείλει να τηρεί τον Νόμο και βου) σε λίγο που θα ξανάρθω με δυό άλλα, και θα γίνει μάχη, όταν θα έρθει κοντά το κουτάβι σου, εγώ ούτε θα παρέμβω, ούτε χέρια θα βάλω ανάμεσα. Και το εννοούσα. Και ας είναι και τα δύο τα δικά μου μαζί, όσο το μπόι του τσοπάνη.

Μου πέταξε όμως στην συνέχεια, μια κουλή ατάκα που ομολογώ, συγχρόνως με νευρίασε αλλά και με εντυπωσίασε. Πως μπορεί τώρα, να γίνουν συγχρόνως αυτά, θα μου πείτε; Ελα ντε!

Μου λέει λοιπόν ο πιτσιρής: Δεν πρέπει να μεγαλώνουμε τα σκυλιά μας, για να δίνουν μάχες. Αλλιώς, καλύτερα να μην μεγαλώνουμε!!! Από την μια, χάρηκα τον τρόπο σκέψης του, από την άλλη όμως, με τσάντισε. Αλλά, δεν κάθισα να πιάσω συζήτηση. Ούτε αυτό θέλω να κάνω στην βόλτα μου. Δεν θέλω να με ενοχλεί κανείς και για κανέναν λόγο. Το έχω το δικαίωμα.

@Galazios η αστυνομία είναι υποχρεωμένη να έρθει, αν την καλέσεις. Το πόσο γρήγορα, θα εξαρτηθεί, από το πως θα παρουσιάσεις την κατάσταση, στο τηλέφωνο!

manolo

Well-Known Member
31 Ιουλίου 2013
2.595
7.632
Προσπαθώ να καταλάβω ποιο το νόημα της συζήτησης.
Δηλαδή τι συζητάμε ρε παιδιά; Τα αυτονόητα;
Λες και ήμαστε στην 1η δημοτικού και μαθαίνουμε την αλφαβήτα.

Άσχετο αλλά θυμήθηκα ένα ανέκδοτο.
Δασκάλα: Γ και Α;
Μαθητής: γα κυρία.
Δασκάλα: Τ και Α;
Μαθητής: τα κυρία.
Δασκάλα: όλο μαζί;
Μαθητής: κατσούλι κυρία. (Κατσούλι = γατάκι στα κρητικά)

Χριστοφορε έχω την αίσθηση ότι τρολαρεις καμιά φορά. Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς.

HolywoodBrn

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2013
2.286
3.224
Αμπελοgarden
Πρόσφατα πήγα στο άλσος Παγκρατίου με τη μικρή και ενώ μου άρεσε πολύ, ήταν περιποιημένα, καθαρά κλπ δυστυχώς θα της το στερίσω. Ο λόγος: λυτά σκυλιά όλων των μεγεθών παντού. Αρπάχτηκα και με έναν πανίβλακα, αλλά δεν ήθελα να το συνεχίσω για δικούς μου λόγους. Καθίσαμε σ ένα παγκάκι. Η Audrey στο λουρί δίπλα μου. Περνούσαν αβέρτα λυτά σκυλιά, σε άλλα γάβγιζε, άλλα τα αγνοούσε. Έρχεται ο μ@λάκας με το σκύλο του λυτό, μεσαίου μεγέθους, ημίαιμο μαλλιαρό και -λες και το έκανε επίτηδες- κάθεται στο παγκάκι ΑΚΡΙΒΩΣ απέναντί μας. Λες και δεν είχε άλλο χώρο να καθίσει. Μπαστακώνεται εκεί, με φραπεδιά, οκλαδόν στο παγκάκι..κύριος. Η μικρή κυριλέ δεν κάνει κάτι. Έρχεται ο σκύλος, μυρίζονται, όλα κομπλέ. Μετά από λίγη ώρα ξανάρχεται, προσπαθεί να την καβαλίσει και φυσικά η μικρή τον βάζει στη θέση του. Και προς μεγάλη μου έκπληξη..μου αρχίζει ο τυπάς τα "τι θα γίνει;; θα το μαζέψεις;;;" :confused::confused: Και όταν του είπα (όσο πιο ήρεμα μπορούσα) ότι εγω έχω το σκύλο μου δεμένο και εκείνος ήρθε εδω και μας ενοχλεί, μου απάντησε γκαρίζοντας "καλα και τι θα μου κάνεις μάθημα περί νόμου;;;"..τελοσπαντων τη μάζεψα και προχωρήσαμε. Αργότερα ήρθαν κι άλλα λυτά με τον ιδιοκτήτη να αχνοφαίνεται κάπου στο βάθος. Μας περικύκλωσαν και τη μάζεψα πλέον να φύγουμε οριστικά με τον ιδιοκτήτη απο πίσω να μουρμουράει το κλασικό "μην ανησυχείς, δεν σε πειράζουν.....". Υπό άλλες συνθήκες με τον μ@λάκα τον πρώτο, θα το είχα τραβήξει όσο δε πάει και εννοείται θα καλούσα αστυνομία και όλα αυτά τα όμορφα μιας και δεν είχε καν μαζί του λουρί αλλά ας όψεται..Νεξτ ταιμ. :mad:

Ektorakos1

Well-Known Member
29 Ιανουαρίου 2017
78
167
51
Πραγματικά δεν καταλαβαίνω προς τι η συζήτηση ? ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον σκύλο του και οφείλει να τον έχει δεμένο σε δημόσιους , κοινόχρηστους χώρους, είτε είναι μεγάλος , είτε μικρός , είτε ειναι φιλικός , είτε επιθετικός... από εκεί και πέρα το να δοκιμάζονται οι ανοχές, οι αντοχές, οι φοβίες ή ότι άλλο του ιδιοκτήτη και του σκύλου με τον κάθε ανεύθυνο δεν το καταλαβαίνω.
Είναι υπεύθυνο το να έχεις τον πιο επιθετικό σκύλο με το λουρί του δίπλα σου , είναι ανεύθυνο το να έχεις τον φιλικότερο σκύλο του κόσμου λυτό να αλωνίζει ... απλά είναι τα πράγματα !

Status
Κλειδωμένο θέμα