Όποτε ειμαι Αθήνα,που κ που παω καμια βολτα απο καμια πλατεία (έτσι για να πατήσει λιγο γρασιδι η πατουσα της)...μαλλον πήγαινα...το κοψα κ αυτο..ξερετε γιατι?
Γιατι μαζεύονται κατι λαλακες σκυλοιδιοκτητες της κακιας ωρας κ τα αμολανε (αααχχχχ μα τι χαριτωμένο!τι?οχι?) μια δυο που ελεγα "κάτσε μπας κ δεν ειναι" κ πήγαινα καταληγαμε με μενα να πνιγω την Ήρα γιατι τρεχαν καταπάνω μας διαφορων sizes σκυλια κ προφανως βλεπαν στα μουτρα μου τον πανικό οι λαλακες κ μου φωναζαν "μη φοβασαι,να παιξει θέλει"
ΜΑ ΒΡΕ ΑΡΧΙΛΑΛΑΚΕΣ,ΜΑΜΩ ΤΗΝ ΩΡΑ Κ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΤΕ ΦΙΛΟΖΩΟΙ,ΔΕ ΣΑΣ ΚΟΒΕΙ ΟΤΙ Η ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ?
Δικαιωμα της ειναι βρε αδελφε!
Οπως ειναι δικαιωμα μου να πηγαινω οπου γουσταρω,να μην της "κόβω" διαφορες "πολυτελειες" (Ηρα μη βγαινεις στο μπαλκόνι,Ηρα μη φωναζεις,Ηρα κρατα τα να παμε λιγο παρακατω μη πεσουμε παλι σε κανα παπαρα,Ηρα μη πλησιαζεις τοσο τους αλλους ανθρώπους,Ηρα μη αυτο,Ηρα μη εκείνο,ολη της η ζωη στην Αθήνα ενα μη...κ γιατί?μα για να μη ενοχλησουμε κ να μην δινει κ η Ηρα σαν μεγαλο μαυρο σκυλι που ειναι το κακο παράδειγμα κ εχουν κ λενε) ,να μην πνιγω το σκυλι μου για να σωσω των αλλων τα σκυλια,να εχουμε κ μεις ισα δικαιωματα !!!
Τα πα κ ξελαφρωσα...
Τεσπα...τα κοψα που λετε τα παρκα...
Τις προαλλες που είχα κατεβει παλι,πέρναγα απτον περίβολο μιας εκκλησίας...απλα περναγα...
Ωσπου ειδα μπροστα μου ενα μικρο μαλλιαρο καφετι σκατουλακι να τρεχει χαρουμενο...μου πηρε καποια δευτερολεπτα να συνειδητοποιησω οτι ηταν σε φλεξι...(κοντοσταθηκε κ μας κοιταξε...το κοιταξαμε κ μεις...) ενα ΠΟΛΥ χαλαρο φλεξι,γιατι το αφεντικο εσκασε μυτη αρκετα αργοτερα...
Πρεπει παλι να διαγράφηκε ο ιδιος πανικος στην μουρη μου,γιατι μου φωναξε "ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ,ΔΕ ΘΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΔΑΓΚΩΣΕΙ"
..................
Αλλο κ αυτο που με εκνευρίζει,μοιαζει η πανέμορφη φατσουλα της Ηρας για μπουνταλοφατσα αρσενικου?ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΗΜΑΣΤΕ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ?Κ ΤΣΙΤΣΑΚΙΑ Κ ΠΙΠΙΤΣΕΣ Κ ΑΠΟΛΑ! Άιντε απο δω....
I rest my case!
ΥΓ: θεωρω οτι εμεις ήμαστε οι λαλακες της υποθεσης,κ οχι οι αλλοι
Οι αλλοι μια χαρα την εχουν...του φευγατου η μανα δεν έκλαψε ποτε άλλωστε!
Αλλα...εαν μου ξανατυχει λυτο σκυλι (δεσποζομενο) δεν θα την πνιξω αλλο...οχι...
Γιατι αυτα τα τυπακια,οι ανευθυνοι σταρχιδιστες,οχι απλα δεν εκτιμανε,να πουνε "φιου,φτηνα την γλυτωσαμε" να μαθουν απτο παρολίγον...αλλα συνεχίζουν κ τα αμολανε ρε!
Εε ποιος θα φταιει λοιπον?