E δεν το πιστεύω!!!!
Ναι ρε φίλε αλλά πώς τι? Πως το συνέδεσε αυτό στο μυαλό της με το ότι θα τη λυπηθούν πιο πολύ? Δηλαδή δηλαδή.. speechless!απιστευτη???? δεν της αξιζει Οσκαρ? ίσα για να τραβηξει προσοχή να την ταϊσουν...
Ναι ρε φίλε αλλά πώς τι? Πως το συνέδεσε αυτό στο μυαλό της με το ότι θα τη λυπηθούν πιο πολύ? Δηλαδή δηλαδή.. speechless!
Είπα να το πω αλλά το άφησα... Καλά που το πες!και μετά λεμε για νοημοσύνη....
εμ χαραμιζεται αυτή η σκυλα....Είπα να το πω αλλά το άφησα... Καλά που το πες!
και η δικια μου.....Μετά σου λένε επικίνδυνα τα άμσταφ...η γάτες ειναι επικίνδυνες!χαχαχαχαχαχα Αυτό με τις τούμπες που τρίβεται το κάνει και η δικιά μου...:-|
Γιατι η γατα...δεν πα να λες εσυ οτι θες...οτι γουσταρει θα κανει....εφαγε σφαλιαρα ομως από τον μαλλιαρο βουδα.... ολη δικη του!!!
και γιατι επιτρέπεται η γάτα και οχι ο σκυλος? καλά κανει το κουκλι!!
εμενα εχει αποθρασυνθει τόσο πολύ που αρχίζει τα κ@λοτρίβεται ακόμα και όταν ειμαι στο διπλανο δωματιο...και ενω απαγορευεται να ανεβαινει στο κρεβατι!και η δικια μου.....
μα ειναι και προκλητικος ο γάτος "με βλέπεις πώς καθομαι εγω? εσενα δεν σε αφηνουν""
Δεν σε πιανω Χιουστον...η γατα σου φοβαται το ναυλον?Aunt Mary δοκίμασε να βάλεις νάιλον σακούλα στο τραπέζι και πες μου αν θα περιμένει να πέσεις για ύπνο! Με κόπο έχω καταφέρει να μην μπαίνει στην κοιζίνα (που ακόμα...ξεχνιέται άμα το δέλεαρ είναι μεγάλο) Και πάνω στο τραπέζι. Άααμα δεν εχει σακούλα νάιλον, είπαμε!