Αυτό το βιντεάκι ήταν ένας από τους λόγους που θέλαμε να αποκτήσουμε pug!
Χαχα,φοβερο ειναι.Εμενα μου αρεσει που το τελευταιο pug καθεται στο χαλι και κοιταει ακομα,ενω τα αλλα ξερω γω εχουν αρχισει ηδη βολτες γυρω απο το χαλι και ειναι ετοιμα για βολτα.Και κοιταει αυτο ακομα και προσπαθει να καταλαβει,χαχα.Αυτό το βιντεάκι ήταν ένας από τους λόγους που θέλαμε να αποκτήσουμε pug!
Απλά καταπληκτικό!
Ναι δεν έχεις άδικο, δείχνουν θλιμμένα μερικές φορές αλλά αν τα προσέξεις καλά φαίνεται περισσότερο η εξάρτηση από τους ανθρώπους στο βλέμμα τους!Να χαιρεστε το pug σας. Δεν ξερω αν ειμαι ο μονος,αλλα καθε φορα που βλεπω τα pug,μου βγαζουν ρε γαμωτο οτι ειναι θλιμμενα,ετσι οπως ειναι η μουριτσα τους.Οτι ειναι μονιμως θλιμμενα,χαχα.
Ε ναι,λεω απλα οτι φαινονται σαν να ειναι θλιμμενα,δεν σημαινει οτι ειναι.Οντως,τωρα που το λες,το βγαζει και αυτο η ματια τους.Οτι ειναι πολυ εκφραστικα δε χωραει καν συζητηση..!!Οι πιο πολλες εκφρασεις ειναι σαν αυτη που παιρνει το τελευταιο pug,χαχα.Μενουν αναυδα!!Ναι δεν έχεις άδικο, δείχνουν θλιμμένα μερικές φορές αλλά αν τα προσέξεις καλά φαίνεται περισσότερο η εξάρτηση από τους ανθρώπους στο βλέμμα τους!
Επίσης παίρνουν και πολλές αστείες εκφράσεις, αυτά τα ματάκια τους είναι πολύ εκφραστικά τελικά!
Σε ευχαριστούμε για τις ευχές σου!
δεν ειναι φανταστικα ? μαλαμουτ αλασκας.. ειδικα το μικρο απο αριστερα προσπαθει να το κανει οπως ο μπομπιρας ! χα0αχ0χ0ααχ0ΧΑΧΑΧΑ! =D>*agapoylas*:lol:
ε ο ενας απο αριστερα ειναι πιο μωρο και προσπαθει να κανει το μωρο.. το αλλο ο πατερας του λογικα..απλα συνοδευει.. εσκορντ που λενε..Ρε παιδιά στο βιντεάκι με τα μάλαμιουτ και το μωράκι..γίνεται οι σκύλοι να μιμούνται σε τέτοιο βαθμό; Κάτι δεν μου πάει καλά στο βιντεάκι αυτό που το έχω δει από καιρό.