[video=youtube;yXu09DDlcRk]http://www.youtube.com/watch?v=yXu09DDlcRk&feature=player_embedded[/video]
Κανεις μεταφραση???
Καλά της έκανε της βρομιάρας...το ευχαριστήθηκα. Πάντως γέλαγα με την ψυχή μου!
Αααα όσο για την μετάφραση θα σου την κάνω εγώ μιάς που είμαι βέρα Ρωσσίδα...:mrgreen:
Ξανθιά ( Σβετλάνα ) : Μα...για σταθείτε τί είναι αυτό που βλέπω? Αχ παναγία μου,ποιά βρώμα τα άφησε αυτά εδώ? Μάλλον η κυρία με το κάμπριο...θα της δείξω εγώ!!
Δέν μου λές κυρά μου, τί είναι αυτά εδώ? Έτσι κάνεις και στο σπίτι σου, τα παρατάς όπου βρείς?
Μελαχροινή ( Πόποβα ) : Τί θες αποτυχημένο ντεκαπάζ? Έχεις κανένα πρόβλημα, δικηγόρο σε βάλαμε, άντε σπίτι σου να πλύνεις τα πιατάκια σου και να βάλεις την ποδιά σου...
Σβ: Τί είπες μωρή παλιοτσ....!! Ποιόν αποκάλεσες έτσι? Μήν με προκαλείς γιατί θα σου δείξω εγώ...
Ποπ: Τί μας λες, σε φοβηθήκαμε τώρα, τί θα κάνεις, θα μας κάνεις νταααα...?
Σβ: Ναι μωρή μανεκέν της δεκάρας θα σε κάνω ντάααα και θα πονέσεις...
Ποπ: Κάνε μας την χάρη κοριτσάκι και παράτα μας που πέρα από τον νεροχύτη σου δεν ξέρεις τίποτε άλλο!!
Σβ Άααχου με προκαλεί η βρώμα, θα της τα τρίψω στη μούρη )
Δέν λυπάμε κανέναν άλλον παρά αυτό το αθώο σκυλάκι που έχει ΕΣΕΝΑ για αφεντικό!! Μισό λεπτό...επανέρχομαι...
( Πέταγμα των ακαθαρσιών μέσα ) Εεεε νααα,πάρε ν΄άχεις παλιοβρώμα να με θυμάσαι με αγάπη!!!!!!!
Ποπ: Τί κάνει Χριστέ μου...Βοήθεια χριστιανοί!!!! Έλα πίσω κοντοστούπα να σου τα δώσω να τα φάς, μην με αγνοείς, θα φωνάξω αστυνομία και θα σου κάνω μήνυση, θα σου κλείσω το σπίτι, θα σε μπαγλαρώσουν,θα...θα...θα...θα............
Σβ: ΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙΧΙ
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΧΟΧΟΧΟΟΟΧΟΧΟΧΟΧΟ.......
*demonio*
iercing:\\
/
Όλο αυτό ήταν αυτολεξή ότι είπαν...σταμάταγα κάθε τόσο το βίντεο και μετάφραζα!! :xD: