Δεν θα αναλύσω τι αρνητικά μακροπρόθεσμα αποτελέσματα θεωρώ ότι έχει αυτό το σύστημα εκπαίδευσης με το μπούκωμα στο φαί, θα καταθέσω απλά1) ότι το λάικ στον ιστ το έδωσα γιατί αυτή η μέθοδος μου είναι τόσο απεχθής σχεδόν όσο και η δικιά του μέθοδος κ 2) η ταπεινή μου είναι παν μέτρον (και ποικιλία) άριστον(η).E! Oλοι τόχουμε ρίξει κάποιες φορές στο φαΐ! Δεν πάθαμε και τίποτα...
Και σε μας δεν υπήρχε λόγος να υπάρξει κανένα θετικό αποτέλεσμα...
Αν ειχε όμως, ίσως ακόμα να τρώγαμε...
Υπακοή με "σαμαρακι" έκανες?Το κολάρο ναι, επιβαρύνει πολύ. Δε λέω περισσότερο, γιατί αυτό δεν επιβαρύνει καθόλου την τραχεία. Για κρακ όμως είπα, όχι για επιβάρυνση τραχείας, στο συγκεκριμένο βίντεο ειδικά όπως χτυπιέται πολλάκις το σκυλί στο τράβηγμα κατά πίσω. Αν κ φαντάζομαι το ίδιο θα ναι και σε άλλα σαν αυτόν αν κρίνω και εξ ιδίων.
Δεν ξέρω, εγώ για αυτό το λόγο δεν θα χρησιμοποιούσα ποτέ το εκπαιδευτικό έτσι. Θα προτιμούσα (και το χα σκεφτεί να το κάνω είναι η αλήθεια ένα φεγγάρι) κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης να είχα ένα λουρί κανονικά στο σαμάρι, για να αφομιώνει τον κραδασμό, και ένα μικρότερο στο halti για να γυρνάω το πρόσωπο. (Δεν το εφάρμοσα ποτέ, δεν ξέρω τι κ πώς).
Εντυπωση μου κανει αυτο που λες. Δεν το συμπαθησα ποτε το σαμαρακι. Νομιζω οτι μονο για ζωνη αυτοκινητου ειναι καλο.Αυτά τα βασικά λοιπόν τα κάναμε στο κολάρο και μακάρι να τα χαμε κάνει στο σαμάρι, γιατί μόνο όταν φόρεσε σαμάρι ηρεμήσαμε πραγματικά από το τράβηγμα στη βόλτα.
Ακριβώς! Να τραβάει για συγκεκριμένους λογους...Υποτειθεται οτι ο λογος που βαζεις σαμαρακι σε ενα σκυλο ειναι για να μπορει να τραβηξει χωρις να πνιγεται.......
Για να μην τραυματιστεί σε περίπτωση που τραβηξει, και ισως και για να τραβηξει/κουναλήσει αντικειμενα
Fixedη ο σκυλος ειναι απ αλλο πλανητη η εχει φάει παραααα πολλά κιλά κοκορέτσι που απλα δεν το αναφερουμε για χαρη του εντυπωσιασμου......