Ασβέστιο ή όχι;

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Για τα ντόμπερμαν σύμφωνα με το πρότυπο ισχύουν τα παρακάτω!
Αρσενικά:68 – 72 cm, 40 – 45 kg.
Θηλυκά:63 – 68 cm, 32 – 35 kg.

Όμως πως να συγκρίνεις τις δύο φυλές....

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Τι να σου πω....δεν ξέρω!
Τα νουμερα πάντως απο το fci.be τα πήρα!

galazio

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2008
3.733
7
Ισχυρίζονται οτι οι μεγάλες φυλές χρειάζονται οπωσδήποτε ασβεστιο ακόμα κι αν τρώνε πλήρη ξηρά τροφή.
Σημειωτέον οτι ο Φιντέλ τρώει συνεχώς τον ασβέστη απο τοιχους που μου είπαν οτι ειναι σύμπτωμα. Τι να κάνω;

Ευχαριστώ.
δεν χρειαζεται ασβεστιο εαν η τροφη του ειναι ισοροπημενη, εκτος αυτου οι τοιχοι δεν εχουν ασβεστη, εκτος κι αν ασβεστωνετε..χαχα..ραδιο αρβυλλα των ασχετων ειναι αυτα.

Achilster

Active Member
6 Φεβρουαρίου 2010
30
0
Τα Λαμπι που εχω δει εγω η δεν ειχαν αυτο το υψος η φαινονται ετσι γιατι ΜΟΙΑΖΟΥΝ χοντρα,ολα τα λαμπι σου δινουν εστω την εντυπωση οτι ειναι χοντρα.
'Ολοι στο δρόμο που βλέπουν τον Φιντέλ μου λένε οτι τον παραταίζω και οτι ειναι χοντρός, ο γιατρός όμως την τελευταία φορά μου είπε οτι ειναι αδύνατος.
Τα lab εχουν την κατασκευή Βουτσά στα νιάτα του :) Είναι λίγο γεμάτα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
οι τοίχοι έχουν ασβέστη εκτός κι αν υπάρχει ταπετσαρία

το σοβάτισμα γίνεται με άσπρο τσιμέντο/μαρμαρόσκονη και οπωσδήποτε ασβέστη καθότι δεν θα κολλαγε σε καθετες επιφάνειες χωρίς ασβέστη με το τίποτα

το φαινόμενο να τρώει παιδί τον ασβέστη απο τους τοίχους συνήθως δείχνει έλλειψη ασβεστίου
για σκυλί δεν ξέρω
μιά εξέταση αίματος θα πεί...

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Παντως ο δικος μου ετρωγε τοιχους μεχρι να αρχισουμε να του δινουμε ασβεστιο. Η τροφη ομως που ετρωγε τοτε ηταν ας τα να πανε.

mathousalix

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2009
803
1
περι ασβεστιου και τοιχων και γω ετσι νομιζα αλλα εδω υπαρχει και η αλλη γνωμη!!!