Ο Δίας .... μπήκε στην οικογένεια μας τον Φεβρουάριο του 2016 και από 5μελης γίναμε 6μελης οικογένεια , τον πήραμε από ένα χωριό ,επειδή οι ιδιοκτήτες της μάνας του ετοιμαζόταν να βάλουν τα κουτάβια σε μια σακούλα και να τα πετάξουν στο ποτάμι ( τραγικοί τραγικοί τραγικοί ) , νεογεννητος ο Δίας με τρία αδερφάκια ακόμη . Τα παιδιά μου τρελάθηκαν μόλις τα είδαν κι εγώ μαζί , και χωρίς δεύτερη σκέψη τους είπα να διαλέξουν ένα να το πάρουμε , έτσι και τον πήραμε , είπα και στην κυρία που είχε τα νεογέννητα να κάνει υπομονή 5-10 μέρες για να δούμε τι θα κάνουμε τα υπόλοιπα τρία κουτάβια . Να μην τα πολυλογώ όταν πήγα τον δια στον κτηνίατρο , τον είδε ένας κύριος και πήγε πήρε το δεύτερο κουτάβι , το τρίτο το πήρε μια φίλη και το τέταρτο μια φίλη της φίλης ... έτσι ευτυχώς σώθηκαν όλα τα μωρά !
"Φαφουτακος " ήταν ακόμη , ούτε δόντια δεν είχε όταν τον πήραμε ! Το σίγουρο είναι ότι αν και με τρία παιδιά μέσα στο σπίτι , ήρθε και μας έδωσε πολυυυυ ζωή , πολύ χαρά , όλοι μας τον λατρεύουμε και τον αγαπάμε , έχει πολύ καλό χαρακτήρα ή μάλλον φοβερό χαρακτήρα , έμαθε σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα τους " κανόνες " ... είναι άψογος , αν εξαιρέσουμε το μόνο γεγονός ότι δεν χωνεύει τα παιδιά ( τα αλλά παιδιά όχι τα δικά μας ) ή τα ζηλεύει ίσως ;;; δεν ξέρω ...
πάντως είναι πραγματικός συναγερμός - φύλακας - bodyguard-φίλος ...
"Φαφουτακος " ήταν ακόμη , ούτε δόντια δεν είχε όταν τον πήραμε ! Το σίγουρο είναι ότι αν και με τρία παιδιά μέσα στο σπίτι , ήρθε και μας έδωσε πολυυυυ ζωή , πολύ χαρά , όλοι μας τον λατρεύουμε και τον αγαπάμε , έχει πολύ καλό χαρακτήρα ή μάλλον φοβερό χαρακτήρα , έμαθε σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα τους " κανόνες " ... είναι άψογος , αν εξαιρέσουμε το μόνο γεγονός ότι δεν χωνεύει τα παιδιά ( τα αλλά παιδιά όχι τα δικά μας ) ή τα ζηλεύει ίσως ;;; δεν ξέρω ...
πάντως είναι πραγματικός συναγερμός - φύλακας - bodyguard-φίλος ...
Attachments
-
153,7 KB Προβολές: 40
-
166,9 KB Προβολές: 40
-
139,9 KB Προβολές: 42
-
186,2 KB Προβολές: 43
-
131,7 KB Προβολές: 40
-