Από τα καλύτερα... (Bullmastiff)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Υποθέτω μιλάς για τον Mosley, ο σκύλος του οποίου λέγεται ότι δεν είχε χάσει ποτέ τέτοιο στοίχημα...
Αυτό θα ήθελα να το δω πραγματικά, τότε που οι σκύλοι είχαν την ευκαιρία να κάνουν αυτό για το οποίο είχαν δημιουργηθεί...
Μπράβο Αντώνη, τον Mr Mosley εννούσα!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Νομιζω οτι το εχουμε ξαναποσταρει αλλα δεν ειμαι σιγουρος και βαριεμαι να το ψαξω. Αυτο το bullmastiff ειναι απο τα καλυτερα ραβδωτα που εχω δει ποτε σε φωτο.Μακαρι να το δω live καποια στιγμη. Εχω παθει πλακα!!!

IRISH CH MUSSENDUN REBEL AFTER DARK OF CLAYDESDALE ANL CH 2009

Υγ. Αφιερωμενο στον Johnk.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Θοδωρή μου, μου έφτιαξες τη μέρα! Σε ευχαριστώ για την αφιέρωση!:)
Τι φανταστικός σκύλος!!!

Υ.Γ. Και, απ' ότι βλέπει (εύκολα) κανείς, φαντάζεσαι τι μπορεί να σου ...κάνει άμα σε στρώσει στο κυνήγι:D:shock:

ptf

Well-Known Member
2 Ιουλίου 2009
2.051
1.810
58
ΑΘΗΝΑ
Δεν τίθεται θέμα συμπάθειας ή αντιπάθειας. Το βασικό ζητούμενο είναι πως η κρίση κάποιων (κατά βάση allrounder κριτών) επηρεάζει την πορεία φυλών. Για σκεφτείτε μετά από μία πενταετία τα bullmastiff αν επικρατήσει η "αισθητική" του συγκεκριμένου κυρίου για το stop.

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Δεν τίθεται θέμα συμπάθειας ή αντιπάθειας. Το βασικό ζητούμενο είναι πως η κρίση κάποιων (κατά βάση allrounder κριτών) επηρεάζει την πορεία φυλών. Για σκεφτείτε μετά από μία πενταετία τα bullmastiff αν επικρατήσει η "αισθητική" του συγκεκριμένου κυρίου για το stop.
...θα καταλήγαμε και πάλι στο (σύγχρονο) αγγλικό bulldog.:)

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
...θα καταλήγαμε και πάλι στο (σύγχρονο) αγγλικό bulldog.:)
η και στο συγρονο boxer (ακουω που ακουω στον δρομο : αχ τι ωραιο και μεγαλο boxer ,φαντασου τι εχει να γινει)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
η και στο συγρονο boxer (ακουω που ακουω στον δρομο : αχ τι ωραιο και μεγαλο boxer ,φαντασου τι εχει να γινει)
Και εγώ το ακούω, Κοσμά.
Μόλις σήμερα το πρωί το άκουσα για τελευταία φορά!

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
Και εγώ το ακούω, Κοσμά.
Μόλις σήμερα το πρωί το άκουσα για τελευταία φορά!
εμας ειναι καθημερινο το φανομενο! αμεσως μετα βεβαια ρωτανε γιατι δεν εχει κομμενη ουρα:)

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...και οι πιό "ψαγμένοι" μπορεί να σου πουν ότι είναι Cane Corso με άκοπα αυτιά και ουρά:D

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
...και οι πιό "ψαγμένοι" μπορεί να σου πουν ότι είναι Cane Corso με άκοπα αυτιά και ουρά:D
ε παντως το σχολιο για το κοψιμο αυτιων δεν το γλιτωνουμε:D

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens
Να σας επαναφερω στην ταξη και να σας πω οτι ξεφυγαμε του θεματος, το οποιο ειναι τα καλυτερα bullmastiff που εχουμε δει και θαυμαζουμε!

Ricos

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2009
2.046
82
Athens

Ch. Tailwynde's Tanya Ton o'Buns

φανταστικη θηλυκια που η φωτογραφια της ειναι τραβηγμενη τουλαχιστον 2 δεκαετιες πριν!!!

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Για να μαθαίνω κι εγώ, μήπως τα πίσω πόδια είναι λίγο μακρυά, δηλαδή αν δεν στήνεται, μήπως το πίσω μέρος είναι πιο ψηλό?

Κατά τα άλλα, ωραίο κεφάλι και ωραίο σώμα.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.223
Μέλη
19.995
Νεότερο μέλος
lindaTheDog