Από που να πάρω γαλλικό Μπουλντόγκ?

Status
Κλειδωμένο θέμα

Christoforos

Member
24 Ιανουαρίου 2009
23
0
γεια σας αδερφια απο Κύπρο. εδω και 2 μήνες την ψάχνω για γαλλικό μπουλτονγκ. δυστυχως στο νησί δεν υπάρχει κάποιος εκτροφέας. Μπορείτε να με βοηθήσετε να πάρω απο Ελλάδα. υπάρχει κάποιος καλός και έμπιστος εκτροφέας (αν ναι παρακαλώ καποιος να μου στείλει ένα π.μ) που μπορώ να αποταθώ? μπόρει το σκυλί αφού το δώ απο φωτογραφίες να μου σταλεί αεροπορικώς;

ευχαριστώ και συνεχίστε την φοβερή δουλειά που κάνετε!!

μόλις με αποτρέψατε να αγοράσω απο pet-shop διαβάζωντας τις σελίδες...

φιλικα
Χριστόφορος

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Mας έφιαξες την μέρα!!!!!!!!!!!:D:D:D:D
Από οτι ξερω υπάρχουν καλά εκτροφεία στην Ελλάδα!Κάποιοι που γράφουν εδώ τα γνωρίζουν και λογικά μπορούν να στα πουν!Σε κάθε περίπτωση λογικά μπορείς να πάρεις τηλέφωνο στον ΚΟΕ, το τηλ δεν το θυμάμαι θα το βρείς στο site του, κι εκεί να σου δώσουν λίστα με εκτροφεία!:)

Christoforos

Member
24 Ιανουαρίου 2009
23
0
περιμένω και εγώ την βοήθεια σας :)

δεν θα υπάρχει πρόβλημα να μου σταλεί αεροπορικώς; :-|

και πάλι ευχαριστώ και αναμένω...

Dr.Zhivago

Well-Known Member
18 Απριλίου 2008
2.944
17
Χανιά
Αν ο εκτροφέας είναι σωστός και έχει πείρα με το να στέλνει κουταβάκια με ασφάλεια, δεν πρέπει να υπάρχει πρόβλημα.

Εγώ όμως θα πήγαινα να το πάρω η ίδια (είναι καλύτερα για το κουτάβι αλλά ΚΑΙ για εσένα που θα κάνεις εντατικά μαθήματα από τον εκτροφέα, για την φροντήδα του σκύλου και την φυλή γενικότερα).

Αν το προγραμματίσεις, θα βρείς αρκετά φτηνό εισητήριο και το κουταβάκι θα πετάξει στην αγκαλιά σου αντί για τον χώρο αποσκευών.

Christoforos

Member
24 Ιανουαρίου 2009
23
0
αν βρώ όπως το θέλω και είναι απο έντιμο εκτροφέα τότε δεν υπάρχει πρόβλημα να έρθω και να το πάρω ο ίδιος....

φθάνει να το βρώ :D

Loukia

Well-Known Member
19 Ιουνίου 2008
1.462
14
49
Θεσσαλονίκη
marthathesharpei.blogspot.com
Να πας να το πάρεις καλύτερα.
Εγώ αν ήξερα τί ταλαιπωρία θα περνούσε η σκύλα μου, θα είχα πάει στη Ρωσία να την φέρω η ίδια αντί να ταξιδέψει ασυνόδευτη σαν εμπόρευμα με τις αποσκευές.:(

rottaki

Well-Known Member
4 Αυγούστου 2008
603
1
Κέρκυρα
ευχαριστώ και συνεχίστε την φοβερή δουλειά που κάνετε!!

φιλικα
Χριστόφορος
Γεια σου chris, αρχοντα σε βρισκω, με το καλο να το δεχτεις.

Υ.Γ. Ειδες rottie, αδικα απογοητευεσε, υπαρχουν και εξαιρεσεις, ολιγον σπανιες βεβαια αλλα τι να κανουμε.

Εδω ειναι Βαλκανια, δεν ειναι παιξε γελασε:cool:

Christoforos

Member
24 Ιανουαρίου 2009
23
0
αδέρφια μετα απο πολύ ψαξιμο και κόπο τελικα ένας συγγενείς ταξιδευει απο ρωσσία κύπρο τέλος του μήνα. εχει βρει 1-2 απο RUSSIA KENNEL CLUB, και ισως καταφέρει να μου τα φέρει. τιμή 1000 ευρω του είπαν. προκειται για frenchie show pet όπως του εχουν πει απο πρωταθλητες γονείς του 2007! :D

τι λετε αξιζει;

αν είναι σιγουρο θα κανο ποστ και μερικες φωτογραφιες. είναι ασπρα με λίγες μαυρες βούλες τι λετε; :D η προτιματέ τα μάυρα. ολοι έτσι μου λένε αλλα τα άσπρα δινουν μια ευχαριστη φωτεινότητα νομίζω.

παντος ότι και να μου έρθει θα το αγαπάω τρελλα :D:p:)

puzzle

Well-Known Member
31 Μαρτίου 2008
513
1
Patissia
Στην εκθεση του Μαιου στο Μαρκοπουλο αττικης η ρωσσοι ειχαν κατεβασει απ οτι ελεγαν τα καλυτερα γαλλικα τους...
Θα σου πω απλα οτι οι κριτες τα απεκλεισαν αμεσως...
Οπως θα σου πουν πολλοι η επιλογη απο εκτροφεα στην Ελλαδα ειναι μονοδρομος..ενας υπαρχει που ευτυχως εχει καλα σκυλια...
Τωρα καπου ειπες οτι αμα το βρω οπως το θελω...
Να σαι σιγουρος οτι χρωμα και να βρεις το σκυλι θα σε κατακτησει και τα υπολοιπα θα τα ξεχασεις..
ΑΠλα θα σου πω οτι ελεγα...''εγωω τιγρε ποτε''.... και μια μερα εβγαινε με τη μικρη τιγρε στην αγγαλια μου απο τον συγκεκριμενο εκτροφεα..
Το καλο ειναι οτι διαθετεις τα χρηματα αν καταλαβα σωστα για την αγορα...γιατι και εδω κοντα στο χιλιαρικο παει...
Βεβαια οπως σου ειπαν..κι εγω στη θεση σου θα ερχομουν απο εδω να το παρω..
Τα υπολοιπα θα στα στειλω pm...

Y.Γ υπηρετησα φανταρος εκει...την περιοδο που ανοιξαν τα κατεχομενα!!!2003!!!

Last edited:

eleana

Active Member
27 Φεβρουαρίου 2007
26
0
Mόνο 1 εκτροφείο με Γαλλικά έχουμε στην Ελλάδα?

Πως έτσι,αφού είναι πάρα πολλά τα Γαλλικά που κυκλοφορούν.

Λογικά τα καλύτερα εκτροφεία θα είναι στη Γαλλία έτσι?

Apkok

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2008
67
0
athens
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΠΑΓΟΡEYΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΚΤΡΟΦΕΩΝ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΤΕΤΟΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΟΝΟ ΜΕ pm!!!!!!!!!!!!:mad::mad::mad:

Apkok

Well-Known Member
25 Ιουλίου 2008
67
0
athens
ΕΛΑ ΡΕ ΔΕΝ ΤΟ ΗΞΕΡΑ!!!!!!!!!!!!!ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΤΟ ΤΗΛ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΟ ΠΕΙΡΑ ΤΗΛ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙ ΣΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗ!!!!!!:eek::eek:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
http://www.dogforum.gr/v2/showthread.php?t=4042
Με την ΠΕΡΙΦΡΑΣΤΙΚΗ διαφήμιση και τα PM συμφωνείς περισσότερο ?

Ειδικά όταν έχεις δεχτεί και έχεις κάνει τέτοια διαφήμιση καλύτερα να μην σχολιάζεις άλλους, όταν αναφέρεται ΛΑΘΟΣ ότι υπάρχει ένα και μοναδικό εκτροφείο γαλλικών στην Ελλάδα (δεν σχολιάζω ούτε με ενδιαφέρει ούτε υπερασπίζομαι την ποιότητα ή την ενεργή δράση των υπολοίπων ) δεν νομίζω ότι είναι ό,τι πιο δίκαιο. Και να διαβάζεις και τους κανονισμούς κάθε λίγο γιατί αλλάζουν απροειδοποίητα ... ;)

eleana

Active Member
27 Φεβρουαρίου 2007
26
0
Πατρίτσια Μηχαηλίδου τηλ.2104661183, Αγ. Γεωργίου 38, Σαλαμίνα, είναι εκτροφέας.
Αυτό είναι το 1 που υπάρχει τελικά?

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
ευχαριστούμε και τον χρήστη maximus που με το ΜΟΝΑΔΙΚΟ post του στο dogforum.gr μας έδωσε το τηλέφωνο ενός εκτροφέα, η προσφορά του είναι πολύτιμη ... ευχαριστούμε πολύ ... (κανένα emoticon που ξερνάει δεν έχουμε ε ?)

Status
Κλειδωμένο θέμα