Μάλλον καταλήγω στη Naturea.
Απλά έχω προβληματιστεί με το ποια ποσότητα πρωτεΐνης να επιλέξω.
1. PUPPY CHICKEN complete pet food for puppies all breeds
ΣΥΝΘΕΣΗ: 22% Φρέσκο Αποστεωμένο Κοτόπουλο, 18% Αφυδατωμένο Κοτόπουλο, Καστανό Ρύζι, Λίπος Κοτόπουλου, Ολόκληρο Καστανό Ρύζι, Συκώτι Κοτόπουλου, Αυγά, Μαγιά Μπύρας, Βιταμίνες και Μέταλλα, Γλυκοζαμίνη, Θειική Χονδροϊτίνη, Μήλα, Καρότα, Κολοκύθα, Σπανάκι, Μύρτιλα, Κράνμπερι, Φύκια, MOS, FOS, εκχύλισμα Yucca Schidigera, Ρίγανη, Δεντρολίβανο, Μαϊντανό, Φασκόμηλο.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ: Ακατέργαστη Πρωτεΐνη 31%, Ολικές Λιπαρές Ουσίες 21%, Ολικές Ίνες 2,1%, Υγρασία 9%, Υδατάνθρακες 29,9%, Ολική Τέφρα 6,5%, ΜΕ (Μεταβολίσιμη Ενέργεια) 4125Kcal/kg, Ασβέστιο 1,4%, Φώσφορος 1%.
2. ADULT CHICKEN
ΣΥΝΘΕΣΗ: 20% Φρέσκο Αποστεωμένο Κοτόπουλο, 17% Αφυδατωμένο Κοτόπουλο, Καστανό Ρύζι, Λίπος Κοτόπουλου, Ολόκληρο Καστανό Ρύζι, Συκώτι Κοτόπουλου, Αυγά, Μαγιά Μπύρας, Βιταμίνες και Μέταλλα, Γλυκοζαμίνη, Θειική Χονδροϊτίνη, Μήλα, Καρότα, Κολοκύθα, Σπανάκι, Μύρτιλα, Κράνμπερι, Φύκια, MOS, FOS, εκχύλισμα Yucca Schidigera, Ρίγανη, Δεντρολίβανο, Μαϊντανό, Φασκόμηλο.
ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ: Aκατέργαστη Πρωτεΐνη 28%, Ολικές Λιπαρές Ουσίες 17%, Ολικές Ίνες 2,5%, Υγρασία 8%, Υδατάνθρακες 37,2%, Ολική Τέφρα 7%, ΜΕ (Μεταβολίσιμη Ενέργεια) 3950kcal/kg, Ασβέστιο 1,4%, Φώσφορος 1%.
Η μόνη διαφορά που βλέπω αν ανάμεσα σε adult και puppy είναι το ποσοστό της πρωτεΐνης (εκτός αν υπάρχει και κάτι το οποίο δεν γνωρίζω). Μίλησα και με κτηνίατρο ο οποίος μου ανέφερε να παίξω με τροφή στο 28%, όπως με συμβουλέψατε και εσείς. Μίλησα και με τον εκτροφέα ο οποίος μου επιβεβαίωσε πως το 28% είναι αρκετό και πως δεν έχει πρόβλημα να ξεκινήσει το κουτάβι μου με όποια τροφή επιθυμώ. Υπάρχει κάποια άλλη διαφορά ανάμεσα στις δύο?