Μπορείς να μου πεις ποια χώρα είναι αυτή (εκτός από Σερβία);όχι ακόμα δεν απέκτησα αλλα έχω βρει εκτροφέα (από ελλάδα η εξωτερικό δεν θα ήθελα να πω) αλλα κατέληξα στο ότι είναι καλύτερο να πάρει σκύλο από έξω διότι από ότι μας λέει εκτροφέας στην ελλάδα τα πουλάει 1.000 και με pedigree 1.500? για εμενα αυτό δεν είναι εκτροφέας ΚΛΕΦΤΗΣ είναι ... συν το ότι εξωτερικό γίνετε καλύτερη δουλειά από τα περισσότερα εκτροφεία στην ελλάδα..και μας είπε και για το οικονομικό ότι έχει πρόβλημα αν του δίνουν σκύλο με pedigree στο εξωτερικό με 500 και εδώ με 1.500 συγγνώμη αλλα αυτός ο εκτροφέας πρέπει να ντρέπεται καλύτερα από το εξωτερικό γιατί στην ελλάδα οι περισσότεροι εκτροφής είναι ΚΛΕΦΤΕΣ... για εμενα αυτό που κάνουν οι έλληνες εκτροφής( να τονίσω ότι δεν λέω για όλους μιλάω για τους περισσοτερους) είναι εξευτελιστικό και για αυτούς και για την ελλάδα και δείχνει μη επαγγελματισμό...αυτό πιστεύω είναι προσωπική μου άποψη..
Οι τιμές απ' όσο έχω προσέξει πάνε με το στάνταρ της χώρας και επίσης με την επωνυμία του εκτροφείου. Εκτροφεία με πολύ καλά σκυλιά ευραίως γνωστά έχουν τιμές κουταβιών 1000-1500 ευρώ... και άνω...