Απόκτηση Κατοικίδιου

ISKENDER

Well-Known Member
28 Ιουνίου 2013
1.986
6.021
SALONIKI
Τι ωραία που έντεχνα προσπεράστηκε το συγκεκριμένο γεγονός...κανείς δεν σχολίασε τίποτα...όλα μια χαρά παιδιά, το ποίημα σας εσείς.

Μπορει να ειναι και τρολιά αυτο το πόστ. Οχι γιατι δεν ειναι μπάχαλο
ο ΚΟΕς αλλα δεν ξερω εγω κανένα κτηνίατρο να συστήνει κοε και
οταν βλέπεις πέντε κουταβια τρία απο μια γέννα και δυο απο
άλλη και ενώ εχεις παει μεχρι Χαλκιδική, απο Αθήνα, να μην
ζητάς να δεις γονείς-μανα να τα θηλάζει ολα μαζι. Και καπάκι να
κανεις και καταγγελία στον ΚΟΕ. Εχω τρία αδέσποτα στην αυλή
και ψάχνω τζαπέ καθαρόαιμο για να μην γίνετε τούμπανο το
αλλεργικό παιδι, είμαι σε απελπιστική κατάσταση, στην Παληνη-
Μαρκόπουλο-Ραφήνα σφάζουν αρνιά στο Μέτσοβο κριάρια κτλ...

ioanna a

Well-Known Member
21 Ιανουαρίου 2014
2.248
3.084
Τι ωραία που έντεχνα προσπεράστηκε το συγκεκριμένο γεγονός...κανείς δεν σχολίασε τίποτα...όλα μια χαρά παιδιά, το ποίημα σας εσείς.
E κοιτα , εμένα μου φάνηκε παράξενο που κρατάει και φροντίζει σκυλια στην αυλή της αλλά τα θεωρεί αδέσποτα και όχι δικά της.

Κατα τα άλλα διόλου απίθανο να διαφέρουν σε ρυθμό ανάπτυξης τα κουτάβια ιδιας γεννας, πόσο μάλλον αν ο υπευθυνος δεν δεησει να βοηθάει με το τάισμά τους.

Δημητρα_kme

Well-Known Member
4 Ιανουαρίου 2017
998
1.409
Ενταξει εγω προσπαθω να μην ειμαι κακοπροαιρετη.. μπορει ενας να φτιαξει ολοκληρο θεμα με την ζωη του κ να ναι ολα μουφες.. ε και; Αυτον κοροιδευει κ οχι εμας επομενως χεστηκα κιολας.. ειχαμε στ πανεπιστημιο κ πολλους φοιτητες που εβαζαν αδεσποτα μεσα ή στις αυλες τα ταιζαν κ τα λοιπα.. ε καλα εκαναν.. το κακο που ειναι;
Τωρα για την γεννα εγω δεν σχολιασα γιατι δεν μπορω να κτλβω πως απο φωτογραφιες καταλαβαν οτι ειναι διαφορετικης γεννας κ ποσο μεγαλα ηταν τα κουταβια; Απο outcrossing εχω δει με τα ματια μ τεραστιες διαφορες και μεγεθη που ηταν της ιδιας γεννας σιγουρα. Απ την αλλη ολοι ξερουμε τι λαμογια ψευτοεκτροφεις υπαρχουν επομενως προφανως κ τπτ δεν αποκλειεται! Απλα δεν εχουμε επαρκη δεδομενα..
Οπως κ να χει @Λυδία ψαξτε θα σ ελεγα πραγματικα τι θελετε και να ξερεις γινεται κ εκθεση μορφολιας τον ιανουαριο στην λαμια μπορειτε να κανετε μια μονοημερη με τα παιδια κ να συζητησετε πιστευω θα σας λυθουν απορειες!

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ
@Yorkaddict & @ISKENDER δεν διαφωνω καπου μαζι σας,ισχυουν οσα λετε...αλλα απο την στιγμη που καποιοι μπηκαν στην διαδικασια να δωσουν συμβουλες στην ενδιαφερομενη (troll/ξε-troll) και ασχολουνται με το θεμα, οταν γραφεται κατι τετοιο, το να μην σχολιαζεται απο κανεναν,εστω σε μια γραμμη οτι πχ "υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις" , χτυπαει στο ματι...διαφωνειτε;
αλλοι δινουν την οδηγια και μετα ξεκαρδιζονται στα γελια... Καθαρη Δευτερα, χαρταετος κτλ...forum ειναι βεβαια, ο καθενας εξυπηρετει τους σκοπους του

• Like
Reactions: ISKENDER

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Εσύ, γιατί δεν το σχολίασες, αλλά προτιμάς να σχολιάζεις, τι...σχολιάζουν οι άλλοι;
Επίσης, ρώτα με στα ίσα γιατί γελάω, να σου απαντήσω ;)
Και τρίτον, άμα χρειαστώ υποβολέα για το τι απαντήσεις θα επιλέξω να δώσω, θα σε ενημερώσω (y)

• Like
Reactions: Penguin

Λυδία

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2017
67
98
41
Μπορει να ειναι και τρολιά αυτο το πόστ. Οχι γιατι δεν ειναι μπάχαλο
ο ΚΟΕς αλλα δεν ξερω εγω κανένα κτηνίατρο να συστήνει κοε και
οταν βλέπεις πέντε κουταβια τρία απο μια γέννα και δυο απο
άλλη και ενώ εχεις παει μεχρι Χαλκιδική, απο Αθήνα, να μην
ζητάς να δεις γονείς-μανα να τα θηλάζει ολα μαζι. Και καπάκι να
κανεις και καταγγελία στον ΚΟΕ. Εχω τρία αδέσποτα στην αυλή
και ψάχνω τζαπέ καθαρόαιμο για να μην γίνετε τούμπανο το
αλλεργικό παιδι, είμαι σε απελπιστική κατάσταση, στην Παληνη-
Μαρκόπουλο-Ραφήνα σφάζουν αρνιά στο Μέτσοβο κριάρια κτλ...

Να κανω μία ερώτηση? Θα μπορούσατε παρακαλώ να μου πειτε που ακριβώς είδατε να ζητάω "τζαμπε" σκύλο? Αυτό που λέω εξ'αρχης εν'ολιγης είναι ότι έψαξα για αυτές τις ράτσες απογοητευτικα έχω το χ πρόβλημα και είμαι ανοιχτή σε προτάσεις για ράτσες που θα μπορούσαν να με ενδιαφέρουν σύμφωνα με αυτά τα δεδομένα. Ακόμα και άνθρωποι που μου πρότειναν τους ευχαρίστησα και έψαξα για τις ράτσες που μου πρότειναν. Αυτα έγιναν. Τώρα από που ακριβώς βγάλατε αυτό το συμπέρασμα ο θεός και η ψυχή σας. Αν εσείς από την άλλη μπαίνετε σε διάφορα φόρουμ για να ζητάτε "τζαμπε "πράγματα ή ψυχές ή ακόμα χειρότερα εκμεταλλευεστε καταστάσεις και νομίζετε ότι όλοι οι άνθρωποι είμαστε το ίδιο δεν είναι δικό μου πρόβλημα μάλλον δικό σας. Μην με μπερδεύεται με τον εαυτό σας. Αυτά ήθελα να σας πω και δεν έχετε κανένα δικαίωμα να προσβάλλεται ανθρώπους έτσι απλά χωρίς να μπείτε στο κόπο ούτε να διαβάσετε αυτά που γράφω. . .

Λυδία

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2017
67
98
41
E κοιτα , εμένα μου φάνηκε παράξενο που κρατάει και φροντίζει σκυλια στην αυλή της αλλά τα θεωρεί αδέσποτα και όχι δικά της.

Κατα τα άλλα διόλου απίθανο να διαφέρουν σε ρυθμό ανάπτυξης τα κουτάβια ιδιας γεννας, πόσο μάλλον αν ο υπευθυνος δεν δεησει να βοηθάει με το τάισμά τους.

Πριν από ποοολλα χρόνια είχα βρει ένα κουταβακι στο δρόμο το οποίο έζησε 16 ολόκληρα χρόνια μαζί μου. Για να έζησε τόσα μάλλον θα το φρόντιζα . Το όνομα αυτού Κόπρος. Μήπως να κατηγορηθω και για αυτό? ?? Δικαίωμα μου να φωναζω το σκυλιά μου όπως θέλω και κανείς δεν μπορεί να με κρίνει για αυτό. Αν δεν τα φρόντιζα ή τα άφηνα σε κανένα πεζοδρόμιο αβοηθειτα μπορεί να με κρίνεις εσύ και ο οποιοσδήποτε εδώ και ακόμα χειρότερα έξω από εδώ. Από ότι κατάλαβα επειδή είναι φόρουμ εδώ και σχεδόν κανείς δεν ξέρει κανέναν βγάζετε όλη την κακία εδω... θα σας πρότεινα να πάρετε έναν σάκο του μποξ να την βγάλετε εκεί να μην το πληρώνει ο αμάχος πληθυσμός. Σας ευχαριστώ πάντως

• Like
Reactions: Haris Drazen

Λυδία

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2017
67
98
41
Ενταξει εγω προσπαθω να μην ειμαι κακοπροαιρετη.. μπορει ενας να φτιαξει ολοκληρο θεμα με την ζωη του κ να ναι ολα μουφες.. ε και; Αυτον κοροιδευει κ οχι εμας επομενως χεστηκα κιολας.. ειχαμε στ πανεπιστημιο κ πολλους φοιτητες που εβαζαν αδεσποτα μεσα ή στις αυλες τα ταιζαν κ τα λοιπα.. ε καλα εκαναν.. το κακο που ειναι;
Τωρα για την γεννα εγω δεν σχολιασα γιατι δεν μπορω να κτλβω πως απο φωτογραφιες καταλαβαν οτι ειναι διαφορετικης γεννας κ ποσο μεγαλα ηταν τα κουταβια; Απο outcrossing εχω δει με τα ματια μ τεραστιες διαφορες και μεγεθη που ηταν της ιδιας γεννας σιγουρα. Απ την αλλη ολοι ξερουμε τι λαμογια ψευτοεκτροφεις υπαρχουν επομενως προφανως κ τπτ δεν αποκλειεται! Απλα δεν εχουμε επαρκη δεδομενα..
Οπως κ να χει @Λυδία ψαξτε θα σ ελεγα πραγματικα τι θελετε και να ξερεις γινεται κ εκθεση μορφολιας τον ιανουαριο στην λαμια μπορειτε να κανετε μια μονοημερη με τα παιδια κ να συζητησετε πιστευω θα σας λυθουν απορειες!
Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση σας θα την σκεφτώ. Απο εμπειρία με άλλες ράτσες και όχι με τα γαλλακια η διαφορά ήταν τεράστια για αυτό έστειλα και φώτο. Μερικά ήταν ολόκληρα κουταβάκια που περπατουσαν έτρεχαν κτλ και τα άλλα δεν είχαν ανοίξει καλά καλά τα μάτια τους. Για τέτοια διαφορά μιλάμε.

• Like
Reactions: Δημητρα_kme

Λυδία

Well-Known Member
28 Νοεμβρίου 2017
67
98
41
@Yorkaddict & @ISKENDER δεν διαφωνω καπου μαζι σας,ισχυουν οσα λετε...αλλα απο την στιγμη που καποιοι μπηκαν στην διαδικασια να δωσουν συμβουλες στην ενδιαφερομενη (troll/ξε-troll) και ασχολουνται με το θεμα, οταν γραφεται κατι τετοιο, το να μην σχολιαζεται απο κανεναν,εστω σε μια γραμμη οτι πχ "υπαρχουν και τετοιες περιπτωσεις" , χτυπαει στο ματι...διαφωνειτε;
αλλοι δινουν την οδηγια και μετα ξεκαρδιζονται στα γελια... Καθαρη Δευτερα, χαρταετος κτλ...forum ειναι βεβαια, ο καθενας εξυπηρετει τους σκοπους του
Μάλλον γιατί για αυτούς είχε περισσότερο ενδιαφέρον να κακολογουν εναν άνθρωπο παρά να ασχοληθούν με το πρόβλημα. Λες και εγώ ήμουν η πρώτη που μίλησα για το τι γίνεται πραγματικά και δεν τα είχαν ξανά ακούσει ποτέ. Τεσπα ας μην το συνεχίσω το μόνο που θα πω είναι ότι για αυτό προσπαθώ να μάθω τα παιδιά μου να αγαπάνε τα ζώα από αυτά δεν πρόκειται να αντιμετωπίσουν τέτοια συμπεριφορά ποτε...