Είμαι μέσα. Άλλωστε, έχω συμπληρώσει το μίτο για τα cirneco dell'etna και σκόπευα να μεταφράσω από τα Ιταλικά κι άλλα άρθρα, και ύστερα να γράψω και για άλλα μεσογειακά λαγωνικά (ποντένκο κανάριο και ποντενκο ιμπισένκο, Φαραώ, κλπ.)Πάντως, πάντα θεωρούσα πως το μόνο πράγμα που έλειπε από το dogforum ίσως να ήταν μια εμβάθυνση/ανάλυση στα κυνηγόσκυλα γενικότερα, συγκεκριμένα σε αυτά που εκτελούν την εργασία (ανεξαρτήτως αν κυνηγάς ή όχι). Σαν λάτρης τους (ιδιαίτερα της ομάδας 7) και όντας moderator τότε, είχα ξεκινήσει ένα μικρό αρχείο με άρθρα για να γράψω/ανεβάσω, αλλά τα έφαγε η μαρμάγκα και δεν το έκανα ποτέ (ίσως 1-2 νήματα μόνο).
Προσωπικά θα είμαι φανατική αναγνώστης αν το κάνεις!Είμαι μέσα. Άλλωστε, έχω συμπληρώσει το μίτο για τα cirneco dell'etna και σκόπευα να μεταφράσω από τα Ιταλικά κι άλλα άρθρα, και ύστερα να γράψω και για άλλα μεσογειακά λαγωνικά (ποντένκο κανάριο και ποντενκο ιμπισένκο, Φαραώ, κλπ.)
Εγώ πάντοτε είχα κόλλημα με την 5η ομάδα, τα cirneco τα είδα για πρώτη φορά λάιβ στη Σικελία (εργάζομαι στην Ιταλία αφού), και από τότε η ζωή μου άλλαξε. Έτσι απέκτησα και τον Eroe.Προσωπικά θα είμαι φανατική αναγνώστης αν το κάνεις!
Τα Cirneco Dell'Etna μιας και που είσαι γνώστης, τα είχα πρωτοδεί πολύ μικρή, στην κλασική κυνηγετική εγκυκλοπαίδεια για σκύλους του μπαμπά, σε μια απίθανη φώτο γενικά και τα είχα μεγάλη καψούρα. Όσο και να πεις, σου προκαλούν ένα δέος να τα κοιτάς! Επειδή έλειπα χρόνια από το forum, εάν έχεις γράψει δεν τα έχω διαβάσει αυτά τα threads οπότε βρήκα τι να κάνω στον ελεύθερο μου χρόνο