Απορίες

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
Επίσης μια άλλη απορία έχω που έχει να κάνει με τον χορό που ζει ο σκύλος. Διαβάζω συχνά ότι δεν είναι ανάγκη να έχεις κήπο η αυλή και πως δεν υπάρχει πρόβλημα να έχεις σκύλο σε διαμέρισμα. Την ίδια συμπεριφορά έχει ένας σκύλος που μεγαλώνει σε ένα διαμέρισμα από έναν άλλον που έχει και την δυνατότητα τις αυλής ? Δεν λέω να είναι αποκλειστικά "εξοριμενος" στην αυλή. αλλα να του δίνετε η δυνατότητα πλέον τις βόλτας του να μπορεί να κινείται σε κήπο.
αυτο εξαρταται απο τη φυλη σκυλου που εχεις......(αν και για εμενα ολα τα σκυλια πρεπει να μενουν μεσα)
Για παραδειγμα θα σου μιλησω για αυτην που ξερω...δενμ πορεις να παρεις Λαμπραντορ και να το βαλεις στην αυλη.......δεν θα του προσφερει τπτ....θελει συντροφια και εσενα διπλα του ολη την ωρα...αμα το αφησεις εξω απλα δεν του κανεις καλο....η χαρα ειναι η βολτα ...και οχι ο κηπος....το σκυλι θελει παντα συντροφια και αγαπη και βολτα και οχι κηπο....
στο ερωτημα σου για το πως εχουν αποκτηθει τα περισσοτερα σκυλια κανε ενα poll.....αυτα τα ολιγα..

thachriser

Well-Known Member
26 Ιουνίου 2011
134
0
Και συνεχίζω με τις απορίες μου !

- Υπάρχει χρονικό όριο που μπορεί ένα σκυλί να μένει μονο του στο σπίτι χωρίς κανέναν άλλον και αν ναι πιο είναι αυτό ? Και για να μην μιλήσω βραχυπρόθεσμα που συγκάτοικο με τον αδερφό μου, αλλα και για πιο μετά που δεν ξέρω πως θα είναι η ζωή μου. Μπορεί να μείνω μονος μου και να λοιπω σίγουρα 8 ώρες από το σπίτι

- Πως διαλέγω κτηνίατρο? Υπάρχει τρόπος να δεις αν είναι σωστός?

- Αν δεν έχω πάρκο κοντά στο σπίτι μου το να τον πηγαίνω βόλτα (3 ώρες τι μέρα) στα γύρο τετράγωνα αρκεί ?
οσο ειναι κουταβι δεν ειναι καλο να μενει πολλες ωρες μονο του.....απο εκει και περα ενηλικο σκυλι ειναι αλλιως.....αλλα παντα οταν γυρναμε σπιτι περναμε δημιουργικες ωρες μαζι του....δεν τον χαιδευουμε λιγο και τον αφηνουμε....η ποιοτητα της ωρας που θαπερνας μαζι του παιζει μεγαλο ρολο....

Για τον κτηνιατρο ...δεν μποορω να σου πω...

οσο για την βολτα ..ναι πηγαινετον οπου μπορεις ...δεν χρειαζεται να ειναι μονο παρκο...

ελπιζω να βοηθησα

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Τα περισσότερα σκυλιά που έχουν ένα σπίτι από την εμπειρία σας πως έχουν αποκτηθεί ? Μέσο εκτροφέα, petshop, ιδιώτη( είτε χαρισμενα είτε αγορασμένα) , η ηταν αδέσποτα?
Μπορείς να ανοίξεις Poll γι' αυτό, αν κι εδώ μέσα γίνεται τόσο μεγάλη συζήτηση ώστε να αποφεύγονται τα petshop και ιδιώτες, οπότε κι αυτοί που το απέκτησαν έτσι ή θα αποφύγουν να το πούνε ή θα είναι ελάχιστοι.

.....

Κι όμως η δημοσκόπηση υπάρχει ήδη (αν και είναι λίγο παλιά) και τα αποτελέσματά της μπορεί και να σε εκπλήξουν.

http://www.dogforum.gr/v3/δημοσκοπήσεις.polls-42/πως.αποκτήσατε.το.σκύλο.σας-836/