Και δεν μου αρέσει να μου μεταφράζουν την Γαλλική γλώσσα, ως κύρια γλώσσα μου έχω την Γαλλική, και δεύτερη την Ελληνική,την οπιοα και ομιιλώ καλύτερα πιστεύω απο πόλους που την έχουν ως πρώτη, αρά θέλω τις απόψεις της στη γλώσσα της
Βerna σε άμυνα βρίσκεται κάποιος όταν δέχεται επίθεση και στην συγκεκριμένη περίπτωση σίγουρα δεν είμαι εγώ αυτός που δέχεται βρώμικη και κάτω από την ζώνη επιθεση.Εσένα Κυβέλη σε καταλαβαίνω ότι είσαι σε άμυνα και δεν θα το κατανοήσεις ποτέ (εκτός ίσως αν χάσεις σκύλο άδικα σε νεαρή ηλικία από καρκίνο).
Αν σε ενδιαφέρει η φυλή Berna τότε σίγουρα έχεις διαλέξει λάθος τρόπο να την προστατεύσεις και να την υποστηρίξεις.Το να ζευγαρώνεις σκύλα που έχει καρκίνο καταστρέφει τη φυλή- περιέργως ή όχι, για αυτήν με ενδιαφέρει και μόνο, όχι για τον Χρήστο, και τους δικηγόρους του και, όντως, όχι και τόσο για τη συγκεκριμένη σκύλα όσο καλό δείγμα της φυλής της και αν είναι, υπάρχουν πολύ καλά και υγειή σκυλιά που μπορούν να μπουν στην εκτροφή.-
Petite précision pour vos lecteurs qui semblent particulièrement démuni de logique :
Les derniers chiots de Pépite ont maintenant 5 ans et son cancer s’est déclaré il y a 2 ans !!!!
Les derniers chiots de la mère de coco ont maintenant 6 ans et son cancer s’est déclaré il y a 3 ans !!!!
Le cancer de coco n’était pas apparu lorsque la saillie a eu lieu !!!! mais quelques jours avant la césarienne….
Je ne peux laisser vos participants salir mon travail ….jamais je n’ai fait et ne ferait reproduire une chienne malade je les respecte beaucoup trop !!!!!
Cordialement
Valérie
Έχεις δίκιο, η φλαμανδική παιδεία έπρεπε να έχει ελληνική ορθογραφία στο πρόγραμμα...Καταρχην Αλεξια το πηρε γραφεται με "η" οχι "ει"! Αναθεμα την ελληνικη γλωσσα!
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η Γαλλίδα εκτροφέας δεν μπορεί να συμμετέχει σε ελληνόφωνο φόρουμΔευτερον, Αλεξια τι περιμενες, οτι εσυ και οι υπολοιποι σακαφιωροι θα τιμουν
μοναχα τη δικη σας ματαια και ανουσια αποψη κ δε θα βρισκοταν
κανεις να συνηγορησει και να υπερασπιστει το δικιο του palmhill? Κατσε λοιπον κ τιμα το λαθος κ επιτελους ας απαντησει καποιος στις αποριες μας;;; Γ ι α τ ι δε τα βαζετε με τη κυρια εκτροφεα στη Γαλλια που εχει ζευγαρωσει ηδη 4 σκυλια με κληρονομικο καρκινο κ μαλιστα το ενα πολυ προσφατα, πριν ενα μηνα περιπου και μαλιστα με τον ιδιο επιβητορα που ζευγαρωσε η κοκο στην Ελλαδα;(το τελευταιο ειναι η αδερφη της κοκο που μπορει να μην εχει εμφανισει ακομα καρκινο αλλα η γιαγια, μαμα και αδερφη της εχουν!) Τυχαιο;;;;;; Δε νομιζω
Πειτε μας αυτα και αφηστε τις υπεκφυγες!
ναι το εκανε η γαλλιδα αλλα το εκανε και ο ελληναρας
η καταλαβα λαθος?
Δυστυχώς από τους κανονισμούς του φόρουμ δεν επιτρέπονται δημοσιεύσεις σε άλλη γλώσσαΚαι δεν μου αρέσει να μου μεταφράζουν την Γαλλική γλώσσα, ως κύρια γλώσσα μου έχω την Γαλλική, και δεύτερη την Ελληνική,την οπιοα και ομιιλώ καλύτερα πιστεύω απο πόλους που την έχουν ως πρώτη, αρά θέλω τις απόψεις της στη γλώσσα της
Εδω δεχόμεθα μεταφράσεις έτσι, στην original γλώσσα που έχεις πολούς τρόπους να μεταφράσεις έχεις πρόβλημα?Εσυ μπορει να ξερεις γαλλικα αλλα αρκετοι δε θα ξερουν! Εμεις πως θα καταλαβουμε;
Εσυ ως mod εισαι η εξουσία, επέτρεψε την ελέυθερη έκφραση , στη γλώσσα της εκτροφέως και ώς ζούσα στο Βέλγιο, αν και στη φλαμανόφωνη περιοχή των Βρυξελλών πρέπει να την καταλαβαίνεις( τη Γαλλική), και τουλάχιστον πρέπει να την έχεις διδαχθεί στο σχολείο, ως επίσης και την Γερμανική, γιατί και αυτή είναι επίσημη γλώσσα στη χώρα σου, αν υπάρχει λάθος μετάφραση (κατά την άποψή σου),δικαιούσαι να ζητήσεις επίσημη απο υπουργείο εξωτερικών, αλλά εγω θέλω να ακουσω αυτά που λέει η εκτροφέας στη γλώσσα της, η οποία συγνώμη είναι και η γλώσσα μου, αλλά επίτρεψέ μου ,γιατί εγώ να δεχθώ τη μετάφρασή σου,όταν λές ότι γράφεις Ελληνικά απο φλαμάνικο μεταφραστή?Συγνώμη για τα γαλλικά
Έχεις δίκιο, η φλαμανδική παιδεία έπρεπε να έχει ελληνική ορθογραφία στο πρόγραμμα...
Γνωρίζετε πολύ καλά ότι η Γαλλίδα εκτροφέας δεν μπορεί να συμμετέχει σε ελληνόφωνο φόρουμ
Δυστυχώς από τους κανονισμούς του φόρουμ δεν επιτρέπονται δημοσιεύσεις σε άλλη γλώσσα
οκ google is a friend,but some university degrees is something diferent, and some oficial titles in French univercities ,also after of a french primary and after secontary french scool,and after a french speaking mother,is more that i neaded from an other person to tranlate for me the french lanquage?Google is your friend
Εσυ ως mod εισαι η εξουσία, επέτρεψε την ελέυθερη έκφραση , στη γλώσσα της εκτροφέως και ώς ζούσα στο Βέλγιο, αν και στη φλαμανόφωνη περιοχή των Βρυξελλών πρέπει να την καταλαβαίνεις( τη Γαλλική), και τουλάχιστον πρέπει να την έχεις διδαχθεί στο σχολείο, ως επίσης και την Γερμανική, γιατί και αυτή είναι επίσημη γλώσσα στη χώρα σου, αν υπάρχει λάθος μετάφραση (κατά την άποψή σου),δικαιούσαι να ζητήσεις επίσημη απο υπουργείο εξωτερικών, αλλά εγω θέλω να ακουσω αυτά που λέει η εκτροφέας στη γλώσσα της, η οποία συγνώμη είναι και η γλώσσα μου, αλλά επίτρεψέ μου ,γιατί εγώ να δεχθώ τη μετάφρασή σου,όταν λές ότι γράφεις Ελληνικά απο φλαμάνικο μεταφραστή?
Petite précision pour vos lecteurs qui semblent particulièrement démuni de logique :
Les derniers chiots de Pépite ont maintenant 5 ans et son cancer s’est déclaré il y a 2 ans !!!!
Les derniers chiots de la mère de coco ont maintenant 6 ans et son cancer s’est déclaré il y a 3 ans !!!!
Le cancer de coco n’était pas apparu lorsque la saillie a eu lieu !!!! mais quelques jours avant la césarienne….
Je ne peux laisser vos participants salir mon travail ….jamais je n’ai fait et ne ferait reproduire une chienne malade je les respecte beaucoup trop !!!!!
Cordialement
Valérie