Απορίες για εκτροφεία Λαμπραντόρ

nikoscar

Guest Star
Staff member
9 Ιουνίου 2006
2.178
1.000.000.018
ATHENS
Καλό εκτροφείο για labrador είναι το mc of palmhill, το γνωρίζω από πρώτο χέρι γιατί από εκεί πήρα τον Ελβις. Ποιά δεν είναι καλά δεν γνωρίζω , ξέρω και άλλα εκτροφεία αλλά για το μόνο που μπορώ να εγγυηθώ είναι για αυτό εφοσον τελικά αγόρασα σκύλο από εκεί.
εσυ μας κανεις πλακα

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Δεν είπαμε να δίνει μασημένη τροφή, ούτε να υποδεικνύει από που θα το πάρεις.
Αν έχει όμως κάποιες αρνητικές πληροφορίες?
Μόκο?
Ομέρτα?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.744
7.892
εσυ μας κανεις πλακα
Δεν σου κάνω καθολου πλάκα αγαπητέ μου, αυτή είναι η προσωπική μου άποψη που προκύπτει απο την προσωπική μου εμπειρία, δεν εκφράζει την θέση ή το σκοπό του φόρουμ.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
φυσικά και όχι, γιατί ήξερα από πριν τι παίζει με τα petshop,μιας και είχα και παλαιότερα σκυλιά και ποτε δεν αγόρασα από petshop,σε εκτροφέα πήγα,και μου είπε η tara που να κοιτάξω και όχι το forum,από το forum έμαθα τα κοκκονιά!
και πως πάντα ο κάθε ένας λέει το μακρη του και κοντό του!!!
μπράβο σου
αλλά συμφωνείς με το νόημα αυτού που λέω
εσύ ήξερες
στους 100 που ψάχνουν σκύλο όμως δεν ξέρουν ούτε οι 10.......

το μακρύ τους και το κοντό τους λένε, ειδικά στην Ελλάδα , όχι μόνο στα φόρουμ.....

και :p την Tara που την γνώρισες ? :lol:

ΥΓ
και είναι Κοκόνια :) εκ του οίκου και κύων ;)

Μόκο?
Ομέρτα?
εδώ τείνουμε να μετατραπούμε σε φιλολογικό φόρουμ αρχίζοντας να συζητάμε την ακριβή έννοια της αρνητικής πληροφορίας και απο που ξεκινάει να ορίζεται σαν συκοφαντία αφού η πληροφορία δεν είναι άμεση και ελεγχόμενη.....

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
υπέθεσα ότι σας γνώρισε εδώ συμπαθητική μαυροσκυλούχα μου :)

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
αυτή μάλλον θα πρέπει να είναι η ερώτηση εξαρχής, χωρίς να λέμε ότι theme και να φέρνουμε στο εδώλιο τον εκτροφέα, που μαθαίνει από τρίτους ότι σε κάποιο forum τον κράζουν και δεν ξέρει καν το λόγο!

Καλύτερα να τα επισκεφτείς και να διαλέξεις με τα δικά σου κριτήρια. Εγώ πχ δεν θα απευθυνόμουν σε εκτροφείο με πολλές γέννες όπως το mc of palmhill, ενώ η l.Kyveli είναι ευχαριστημένη.
:)

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Μόκο?
Ομέρτα?
Αντε και εχω τις πληροφοριες να "καψω" ενα εκτροφειο και την πορεια του εσυ πως
εξασφαλιζεις οτι αυτα που λεω δεν ειναι λανθασμενα και φουσκωμενα??

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Νομιζω οτι το να πει καποιος οτι πηγε στο χ εκτροφειο ειδε εξετασεις,γονεις,του εγινε ανακριση κλπ ειναι τελειως διαφορετικο απ το να λεει ακουσα οτι εγινε αυτο

Προσωπικα δεν προτεινω ποτε εκτροφεια με τα οποια δεν εχω προσωπικη επαφη. Αν μου πει καποιος οτι θελει Ντομπερμαν θα του πω: ξερω οτι υπαρχει η σουλα, ο τασος και ο κωστας. Το ποιον θα διαλεξει ειναι δικο του θεμα!

Φυσικα πριν θα φροντισω να τον ενημερωσω και για τις προυποθεσεις που πρεπει να πληρει ο εκτροφεας.

Μονο το palmhill θα μπορουσα να "προωθησω" κι αυτο επειδη εχω σκυλο απο εκει με ο,τι αυτο συνεπαγεται.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
εντάξει
αλλά πάντα πρέπει ο αναγνώστης να έχει στο νού του ότι ακόμα και ο aouimbae(χωρίς παρεξήγηση,απλό παράδειγμα) μπορεί να είναι ο ίδιος ο εκτροφέας π.χ. και αυτοδιαφημίζεται και το αντίθετο....

σε άλλη περίσταση θυμάμαι να γράφουν διάφορα μέλη ότι το φόρουμ εδώ είναι φόρουμ εκτροφέων και συκοφαντεί τα πέτσοπ και ότι τόσος κόσμος έχει σκυλάκι απο πέτσοπ και δεν έχει πρόβλημα αλλά εμείς δεν τους αφήνουμε να εκφραστούν γιατί τα έχουμε κάνει πλακάκια με τους εκτροφείς

δυστυχώς ή ευτυχώς η κριτική μπορεί να είναι ΚΑΙ κακοπροαίρετη
ο αναγνώστης πρέπει να προσέχει τι διαβάζει και να μην πιστεύει φράσεις ατάκτως ερριμένες
το ίντερνετ όπως το κάθετι έχει τα καλά του και τα κακά του...

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
μπορεί κάποιος να επισκεφτεί ένα εκτροφείο ακομα και αν δεν σκοπεύει να αγοράσει για να δει τα σκυλιά ?

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
σαφώς
αλλά αν το πείς στο έτσι....δεν θα ακουστεί περίεργο στον εκτροφέα?

άρα του λές ότι ενδιαφέρεσαι ;)

(είμαι κακό παιδί τελικά έ? )

PANOS-LAB

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2010
225
0
Χανιά
Μόκο?
Ομέρτα?
Εννοεις να εχει αρνητικες πληροφοριες επειδη καπου ακουσε κατι?

Berna: Επειδή δεν πρόκειται να το κάνω, είναι δύσκολο να το γράψεις; :) Αντικειμενικότατα, πώς και πού έχει τόσα σκυλιά

Εννοει να παει να δει απο κοντα το εκτροφειο
Παρ'ολα αυτα εχει ριξει τονους λασπης για το εκτροφειο που γινεται συζητηση
Το θεωρεις σωστο?

Diablo

Well-Known Member
16 Ιανουαρίου 2011
459
0
Συρος Κυκλαδες
εμ πες τα ρε TARA!!
κάποιος με ρώτησε αν έχω διάβαση το θέμα!!
ναι το διάβασα και το συμπέρασμα είναι ότι έχει πολλές γέννες!!
αν η θηλύκια είναι διαφορετική στην γεννα πιο είναι το πρόβλημα?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Η άποψή μου δεν είναι "χαλασμένο τηλέφωνο" αλλά προκύπτει από μια φράση που έγραψε μέλος το οποίο ήρθε να υπερασπηστεί το Palmhill.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Ειναι απλα κατ εμε τελειως ανωριμο να κρινω κατι επειδη μου ειπε καποιος κατι καποτε.Και 10 να μου το πουν , αλλα κριτιρια και μυαλο εχω εγω , αλλο οι αλλοι.
Θυμαμαι οταν ξεκινησαμε να κανουμε μια επιχειρηση με την συζυγο μου.Ολοι μας ειπαν οχι μακρια , δοκιμασαμε και εμεις και δεν πετυχαμε μας ελεγαν και ενα καρο μλκιες.

Οταν το αποφασισαμε , το καναμε και τωρα δοξα το θεο μας ευγνωμονουμε που δεν ακουσαμε κανεναν.

Φιλε πηγαινε να δεις τα εκτροφεια απο κοντα , να σχηματισεις γνωμη.Ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε.

PANOS-LAB

Well-Known Member
16 Νοεμβρίου 2010
225
0
Χανιά
Ειναι απλα κατ εμε τελειως ανωριμο να κρινω κατι επειδη μου ειπε καποιος κατι καποτε.Και 10 να μου το πουν , αλλα κριτιρια και μυαλο εχω εγω , αλλο οι αλλοι.
Θυμαμαι οταν ξεκινησαμε να κανουμε μια επιχειρηση με την συζυγο μου.Ολοι μας ειπαν οχι μακρια , δοκιμασαμε και εμεις και δεν πετυχαμε μας ελεγαν και ενα καρο μλκιες.

Οταν το αποφασισαμε , το καναμε και τωρα δοξα το θεο μας ευγνωμονουμε που δεν ακουσαμε κανεναν.

Φιλε πηγαινε να δεις τα εκτροφεια απο κοντα , να σχηματισεις γνωμη.Ολα τα αλλα ειναι ναχαμε να λεγαμε.

Ετσι ακριβως ειναι οπως τα λες
Και δεν μπορω να καταλαβω πως υπαρχουν ατομα που
λενε για γεννες με καρκινους (και να το υποστηριζουν εντονα)
και τετοια χωρις καν να ξερουν τους ανθρωπους
και χωρις καν να εχουν παει απο κοντα να δουν το εκτροφειο

Louna mou

Well-Known Member
3 Δεκεμβρίου 2010
1.966
5
Πειραιάς
Διάβασα αυτο "Aποκτησαμε το πρωτο μας Λαμπραντορ απο ενα καταστημα για κατοικιδια. H Nτεκα ειχε αρκετα μορφολογικα ελλατωματα αλλα μια καρδια απο χρυσαφι. Xαρη σε αυτην το ενδιαφερον μας για την υπεροχη αυτη ρατσα μεγαλωνε καθημερινα, και ετσι αποφασισαμε να ασχοληθουμε με την εκτροφη." στο ste posodonio ελπίζω να μην εννοεί οτι απο εκει έχουν ξεκινήσει το εκτροφείο τους!!

Scarlett

Well-Known Member
9 Αυγούστου 2010
4.911
59
Νεα Ερυθραια
www.birmans-greece.com
μωρε παιδια πιασατε το ποσειδωνιο τωρα? αγαπησαν την φυλη απο το σκυλακι του πετ σοπ και μετα αγορασαν σκυλια απο εκτροφεια....αυτο καταλαβαινει η λογικη μου....