Απορίες για δημιουργία εκτροφείου;

arlekinos

Banned
Banned
16 Φεβρουαρίου 2012
8
0
Το ξέρεις βέβαια Αρλεκίνε ότι θα πρέπει να πας και σε εκθέσεις και να διακριθούν τα σκυλιά σου, φαντάζομαι
Εντάξει φαντάζομαι ότι αυτά θα έρθουν με τον καιρό.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Φυλή βρήκες????? Μιας και βρήκες το βιβλίο για Dummies (καλά τα λέει ο τίτλος) να προτείνω εγώ????

Milo "The Mask" - YouTube

Για να μην ξεφύγουμε κίολας απο αυτά που σου αρέσουν!

Καλά καλά το βουλώνω!!!!!!

arlekinos

Banned
Banned
16 Φεβρουαρίου 2012
8
0
Έκανα και μια έρευνα αγοράς για τροφή και είδα ότι συμφέρει να τα ταίζω με κροκέτες friskies που είναι και επώνυμες!

arlekinos

Banned
Banned
16 Φεβρουαρίου 2012
8
0
Βασικά σκεφτόμουνα για διαφορετικές ράτσες όχι μόνο μία, και να δω ποια θα πάει καλύτερα.

vagelis_ras

Well-Known Member
5 Αυγούστου 2011
2.405
458
53
Το να γίνεις εκτροφέας είναι θέμα γνώσης (τη γνώση την αποκτάς )
το ζητούμενο είναι το εξής ….
Μπορείς να είσαι υπεύθυνος άνθρωπος;
Μπορείς να είσαι ειλικρινής άνθρωπος ;
Μπορείς να είσαι ξεκάθαρος άνθρωπος ;
Μπορείς να είσαι ηθικός άνθρωπος ;
Μπορείς να είσαι έντιμος άνθρωπος ;
Αν δε μπορείς να είσαι κάτι από όλα αυτά , τότε ίσως καταφέρεις να γίνεις ένας ακόμα εκτροφέας.
Πραγματικός εκτροφέας όμως δε θα γίνεις ποτέ

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Τι εγινε σβηστηκαν τα τελεια μυνηματα που γραψαμε?
Και δεν μπορω να δω την τεταρτη σελιδα.
Ειναι απορρητη?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.768
20.046
Κάποια από τα εκπληκτικά μυνήματα που έχουμε ποστάρει, διεγράφησαν ναι.
Και κάποιες φορές, κάποιες σελίδες για κάποιον λόγο...κολλάνε.
Δεν είναι απόρρητες.
Κι εμένα μου κόλλησε χθες. Ξεκόλλησε σήμερα που μπήκα από άλλο pc.

deliaki

Well-Known Member
26 Μαϊου 2011
447
45
41
ελληνορωσων
λυπαμαι πολυ που τα ακουω ολα αυτα..λυπαμαι που υπαρχουν ανθρωποι σαν το παιδι που νομιζει οτι ο σκυλος ειναι η κοτα που κανει τα χρυσα αυγα και πως βαζοντας 2 σκυλια να ζευγαρωσουν τα κονομισες,κριμα που νομιζεις οτι αυτη ειναι η ευκολη λυση,κριμα γιατι δε μπορεις να καταλαβεις πως και αυτα τα πλασματα εχουν αισθηματα,ψυχη,πονανε οπως εμεις...
κριμα που ειναι ετσι ο κοσμος ωστε να μπορουν να πεσουν ολα αυτα τα αμοιρα πλασματα στα χερια του καθε επιτηδειου που την ειδε ξαφνικα να γινει εκτροφεας χωρις να εχει την παραμικρη ιδεα εστω γι αυτα τα ζωα που θελει να ασχοληθει...μου αρεσουν σαν αυτο που επαιζε στη μασκα λεει χωρις να ξερει ουτε τα στοιχειωδη,ουτε την ρατσα του και φυσικα ξεχνωντας πως ολα αυτα χρειαζοντε τρελη φροντιδα,γνωση και αφοσιωση....ελα να βγαλουμε λεφτα ειναι το καινουριο σλογκαν,να πας να βρεις δουλεια λεω εγω και να αφησεις τα ζευγαρωματα γιατι πρωτον δεν εχει τα λεφτα που φανταζεσαι,αναθεμα και αν βγαλεις λεφτα,ειδικα σε αυτη την εποχη(εχουμε ηδη αρκετα αδεσποτα στο δρομο δε χρειαζομαστε και τα δικα σου οταν δεις οτι μονο πληρωνεις και δε βγαζεις μια),δευτερον πρεπει να χαλασεις εσυ ο ιδιος λεφτα(και για να το κανεις αυτο πρεπει να εχεις )τριτον πρεπει να εχεις γνωσεις απο αυτο που θα πας να ασχοληθεις,να το αγαπας,αν θελεις να επιτυχεις...κατι που δε το βλεπω...ο σκυλος δε γενναει λεφτα αν αυτο εχεις καταλαβει,γενναει κουταβια.

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Εγω θα ελεγα μια φορα το μηνα να αφηνουμε ενα θεμα ,να το ''ξεμαλλιαζουμε'',να ξεσπαθωνουμε βρε παιδι μου.
Και να ειναι και λιγα οφ τοπικς δεν πειραζει,δημιουργιες ειναι και αυτες.....:D

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
Εγω θα ελεγα μια φορα το μηνα να αφηνουμε ενα θεμα ,να το ''ξεμαλλιαζουμε'',να ξεσπαθωνουμε βρε παιδι μου.
Και να ειναι και λιγα οφ τοπικς δεν πειραζει,δημιουργιες ειναι και αυτες.....:D
θα ήταν προτιμότερο ένα κρυφό section που θα βλέπουν μόνο τα μυημένα μέλη (με global moderator το Superman) και το υπόλοιπο φόρουμ να παραμείνει σωστό γιατί μετά δε θα μάς παίρνουν και στα σοβαρά ;)