Απορίες για αγορά ΓΠ

Bairon

Member
13 Ιουλίου 2012
18
0
Θεσσαλονίκη
όχι παιδιά μετά από αυτά που μου είπατε δεν θα ασχόληθω αλλό με αυτόν.Θα δω κάποια εκτροφεία που έχω βρει και γενικά αλλού.

Bairon

Member
13 Ιουλίου 2012
18
0
Θεσσαλονίκη
χαχαχα..ευχαριστώ.Κοίτα πάντως σαν σκυλί είναι πάρα πολύ καλο,γραμμη τέλεια,μάσκα μαύρη(αυτό απλά μου αρέσει),γονείς καλούς κ αυτιά τσίτα από τώρα.Μόνο και μόνο για την κοροϊδία του τύπου δεν θα ασχοληθώ άλλο.

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Η Θεσσαλονίκη και η ευρύτερη περιοχή της διαθέτει 3 πολύ καλά εκτροφεία!
Επισκέψου τα και μετά προχώρα αν θέλεις και προς Αθήνα να δεις και άλλα καλά εκτροφεία!
Επίσης αν θέλεις και έχεις την δυνατότητα μπορείς να επισκεφθείς και την Κρήτη που διαθέτει επίσης καλά εκτροφεία!

Η εκτροφή του Γερμανικού Ποιμενικού στην Ελλάδα είναι σε πολύ καλό επίπεδο!
Είναι κρίμα να αποκτήσεις Γερμανικό Ποιμενικό από όχι καλή πηγή!

Last edited:

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
Κάτι άσχετο στο νησί που είμαι τώρα έχει έρθει ένας πολυ καλός εκτροφεας γερμανικων ποιμενικων απο την Αθήνα. Υ.Σ Επειδή είμαι οφφ τοπικ αν θέλετε σβήστε το μηνυμα μου

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Δεν απαγορεύεται να ονομάσεις τον εκτροφέα.
Πάντως ένα αρσενικό και είκοσι θυληκα όντως ακούγεται περίεργο.

Δεν είναι δύσκολο να βρεις καλό εκτροφέα μιας και η εκτροφή του Γ.ποιμενικού στην Ελλάδα είνια σε καλά επίπεδα.

Ένα κριτήριο επιλογής για μένα θα ήταν η απασχόληση του εκτροφέα με τα σκυλιά του. Πιο συγκεκριμένα το αν αφιερώνει χρόνο στην αγωνιστική εκπαίδευση/απαχόληση. Κάποιος με είκοσι σκυλιά πιθανόν να μη τα βγάζει καν έξω...

st3li0s

Well-Known Member
26 Αυγούστου 2009
8.560
2.743
Θεσ/νίκη
Ένα κριτήριο επιλογής για μένα θα ήταν η απασχόληση του εκτροφέα με τα σκυλιά του. Πιο συγκεκριμένα το αν αφιερώνει χρόνο στην αγωνιστική εκπαίδευση/απαχόληση. Κάποιος με είκοσι σκυλιά πιθανόν να μη τα βγάζει καν έξω...
Μια παρέμθεση...
Δεν ισχύει πάντα αυτό!
Πολλοί εκτροφείς επιστρατεύουν ανθρώπους -πιθανόν ανθρώπους που έχουν πάρεις σκύλο από αυτούς- που θέλουν να ασχοληθούν και να μάθουν περεταίρω και έτσι προπονούν τα σκυλιά ή τα δουλεύουν γενικά, ακόμα και μια βόλτα!
Τυχαίνει να είμαι άνθρωπος που βοηθάω τον εκτροφέα μου όποτε μπορώ και όποτε μου ζητηθεί!Μέχρι και εκμάθηση ολόκληρης τοκετοομάδας στο λουρί έχω κάνει!

keegan

Well-Known Member
18 Ιουνίου 2010
340
0
οταν 2 γονεις εχουν KKL1 χαρακτηρισμο και οι 2 τοτε το κουταβι θα ειναι με Κοκκινο Πεντιγκρι?
Ναι ισχύει...
Στο βίντεο που ακολουθεί η κα.Γαλανού αποσαφηνίζει πλήρως και καλύπτει ένα μεγαλο φάσμα ερωτήσων και αποριών που τυχόν θα εγερθούν όσον αφορά τα pedigree.

Τι είναι το Πεντιγκρί; - Φυλές - Σκύλος ∼ Παρατρίχα

valter

Well-Known Member
22 Δεκεμβρίου 2009
160
1
Νέο Ψυχικό
Μμμμμμμ κατι μου λεει πως θα κραταω κοκκινο χαρτακι σε ενα μηνα...... Mister keegan εισαι οπως παντα αψογος!!!

Fanzina

Well-Known Member
6 Νοεμβρίου 2011
607
8
halalima είσαι εκπληκτική.Το Νοέμβριο δεν ήξερες http://www.dogforum.gr/v3/κυνολογικά.events-26/τι.είναι.εκθέσεις.μορφολογίας;-18765/ ...και σήμερα...

Για το δευτερο Ξερω ότι pedigree που έρχονται απο εξωτερικό είναι export και το πως είναι(εμφανισιακα)έχει σχεση με τη χώρα προέλευσης του. Για να πάρει pedigree και βεκ στην Ελλάδα στέλνεις το export μαζι με τα στοιχεία σου και ένα παράβολο. Το πεντιγκρι που θα παραλαβεις θα είναι μπλε. Όλα τα ελληνικά πεντιγκρι είναι μπλε, εκτός απο τα κάποια πεντιγκρι που είναι κόκκινα γιατι οι γονείς έχουν περάσει κάποια ειδικα κριτήρια(νομιζω) απο τον όμιλο φυλής του και είναι νομίζω συνιστομενοι αναπαραγωγής . Για να έχεις κάποιος κόκκινο πεντιγκρι πρέπει να έχει περάσει τα κριτήρια του ομίλου φυλής τουκαι για αυτο οι φυλές που μπορούν να βγάλουν κόκκινο πεντιγκρι είναι μονο αυτές που έχουν όμιλο φυλης(στην Ελλάδα )

καλά και οχι μόνο αυτό...αναρωτιέσαι για τα 20 θηλύκα..ζητάς ακτινογραφίες γονέων και φυσικά ζητάς και το όνομα του εκτροφέα .
Και όλα αυτά τα έμαθες μέσα απο το φορουμ σε 7 μήνες? Μώρε μπράβο...τι κάνουμε τα ιντερνετ & τα φόρα ε?
Ρε συ, μήπως εισαι ο Ζορο?
Επειδή το ξέχασα ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λόγια . Υ.Σ όχι , δεν είμαι ο ζορο

Bairon

Member
13 Ιουλίου 2012
18
0
Θεσσαλονίκη
Καλησπέρα και πάλι παιδιά.Μόλις γύρισα από κάποια κουτάβια που είχα παει να δω το απόγευμα.Πιο συγκεκριμένα είδα κουτάβια από 2 γέννες,η πρώτη είναι από εκτροφείο και η δεύτερη από ιδιώτη.Και οι 2 περιπτώσεις είχαν πολύ καλούς χωρους και καθαρά σκυλιά(είχα διαβάσει σε ένα άλλο θέμα ότι αυτό είναι πολύ σημαντικό).Η 1 γέννα ήταν 3 σκυλάκια 3 μηνών που επειδή ήταν βράδυ δεν μπόρεσα να βγάλω γωτογραφία.Η δεύτερη ήταν 1 θηλυκό και ένα αρσενικό 5 μηνών.Και τα 2 είχαν και πολύ καλή μορφολογία.P050107_220042.jpgP050107_220511.jpg

Αυτές είναι φωτογραφίες ενός από αυτά που είδα.Πως σας φαίνεται?

Last edited:

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Γεννα από ιδιώτη? Δηλωμένη στον ΚΟΕ ή απλά τον βρήκες από αγγελία?
Χωρις παρεξηγηση, αλλά μετά από 4 σελίδες συζήτηση, πήγες να δεις κουτάβια ιδιώτη?
Είναι μονοδρομος το εκτροφείο.

Bairon

Member
13 Ιουλίου 2012
18
0
Θεσσαλονίκη
Δηλωμένη είναι η γέννα.Νόμιζω ότι όσο πιο πολλά σκυλιά δω και με όσους πιο πολλούς μιλήσω ιδιώτες και μη καλό θα κάνει.