όχι παιδιά μετά από αυτά που μου είπατε δεν θα ασχόληθω αλλό με αυτόν.Θα δω κάποια εκτροφεία που έχω βρει και γενικά αλλού.
Μια παρέμθεση...Ένα κριτήριο επιλογής για μένα θα ήταν η απασχόληση του εκτροφέα με τα σκυλιά του. Πιο συγκεκριμένα το αν αφιερώνει χρόνο στην αγωνιστική εκπαίδευση/απαχόληση. Κάποιος με είκοσι σκυλιά πιθανόν να μη τα βγάζει καν έξω...
Ναι ισχύει...οταν 2 γονεις εχουν KKL1 χαρακτηρισμο και οι 2 τοτε το κουταβι θα ειναι με Κοκκινο Πεντιγκρι?
Απλά θα το προσυπογράψω αυτό!Mister keegan εισαι οπως παντα αψογος!!!
Επειδή το ξέχασα ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λόγια . Υ.Σ όχι , δεν είμαι ο ζοροhalalima είσαι εκπληκτική.Το Νοέμβριο δεν ήξερες http://www.dogforum.gr/v3/κυνολογικά.events-26/τι.είναι.εκθέσεις.μορφολογίας;-18765/ ...και σήμερα...
Για το δευτερο Ξερω ότι pedigree που έρχονται απο εξωτερικό είναι export και το πως είναι(εμφανισιακα)έχει σχεση με τη χώρα προέλευσης του. Για να πάρει pedigree και βεκ στην Ελλάδα στέλνεις το export μαζι με τα στοιχεία σου και ένα παράβολο. Το πεντιγκρι που θα παραλαβεις θα είναι μπλε. Όλα τα ελληνικά πεντιγκρι είναι μπλε, εκτός απο τα κάποια πεντιγκρι που είναι κόκκινα γιατι οι γονείς έχουν περάσει κάποια ειδικα κριτήρια(νομιζω) απο τον όμιλο φυλής του και είναι νομίζω συνιστομενοι αναπαραγωγής . Για να έχεις κάποιος κόκκινο πεντιγκρι πρέπει να έχει περάσει τα κριτήρια του ομίλου φυλής τουκαι για αυτο οι φυλές που μπορούν να βγάλουν κόκκινο πεντιγκρι είναι μονο αυτές που έχουν όμιλο φυλης(στην Ελλάδα )
καλά και οχι μόνο αυτό...αναρωτιέσαι για τα 20 θηλύκα..ζητάς ακτινογραφίες γονέων και φυσικά ζητάς και το όνομα του εκτροφέα .
Και όλα αυτά τα έμαθες μέσα απο το φορουμ σε 7 μήνες? Μώρε μπράβο...τι κάνουμε τα ιντερνετ & τα φόρα ε?
Ρε συ, μήπως εισαι ο Ζορο?