Απορία σχετικά με την ιδιοκτησία σκύλου

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Ούτε γω καταλαβαίνω το λινκ κ τν κάθετη τοποθέτηση ότι ο σκύλος δν είναι της Μαίρης...
Εγώ καταλαβαίνω ότι είναι ο άμεσα ενδιαφερόμενος αλλά από την σελίδα άκρη δεν έβγαλα!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Κι εγώ αυτό κατάλαβα :cool:

@apsouristika
Αν θέλεις να μας διαφωτίσεις, καλό θα ήταν να μας παραπέμψεις σε κάτι που να μπορέσουμε να το κατανοήσουμε. Αλλιώς δεν έχει νόημα. Να σου παραθέσω εγώ φορολογικό site, να μην ξέρεις από που σου 'ρθε...:rolleyes::)
Πες μας εν πάσει περιπτώση, τι ακριβώς ή τι περίπου λέει, αυτός ο κανονισμός :?::-?

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Οι νόμοι δεν αναγράφονται μόνο σε βιβλία "που έχεις στην κατοχή σου" κατ'αρχάς.
Επιπλέον, ανάθεμα και αν έχει κάποια σχέση το link της βιβλιοθήκης της νομικής! Έλεος δηλαδή!
@elli και mareco, βουλωμένο γράμμα διαβάζετε! :D :p

Last edited:

apsouristika

Member
9 Οκτωβρίου 2011
5
0
Σε περίπτωση που η mairoula βρεθεί στη θέση της κατηγορούμενης, η απόδειξη/έγγραφο -δεν ξέρω τί είναι- αγοράς, έχει την ισχύ που χρειάζεται έτσι ώστε να δώσει το σκύλο στον εναγραφόμενο πρόσωπο.

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
με την χρεωση για την αγορα στην πιστωτικης της καρτα δεν περιπλεκονται τα πραγματα νομικα?

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Σε περίπτωση που η mairoula βρεθεί στη θέση της κατηγορούμενης, η απόδειξη/έγγραφο -δεν ξέρω τί είναι- αγοράς, έχει την ισχύ που χρειάζεται έτσι ώστε να δώσει το σκύλο στον εναγραφόμενο πρόσωπο.
Πολύ μακριά δεν το πας; Κατηγορούμενη; Κάπως βαρύ δεν είναι;
Ασε που αυτό δεν είναι και θέμα του dogforum. Δεν μπορούμε να συζητήσουμε μια τέτοια εξέλιξη.
Είπε όμως, ότι η αγορά έγινε με την πιστωτική της...Αν το μαγαζί έχει εκδόσει απόδειξη λιανικής πώλησης ταμειακής μηχανής, είναι χλωμό να αναγράφει στοιχεία πελάτη. Μπορώ να σου συνεχίσω τα σενάρια, αλλά δεν νομίζω ότι έχει νόημα. Δεν μας αφορά ;)
Νομίζω ότι η mairoula πήρε όσα στοιχεία χρειάζεται μέσα από τις απαντήσεις μας και ας πράξει όπως νομίζει :)

betelgeusse

Well-Known Member
14 Μαϊου 2011
301
2
38
germany
Τι σχεση να εχει η πιστωτικη.Απο την στιγμη που ο αγοραστης ειναι το αγορι σου εκεινος ειναι και ο ιδιοκτητης.Τσιπαρισε τον στο ονομα σου να εισαι σιγουρη.
Και μετα χωρισε τον

apsouristika

Member
9 Οκτωβρίου 2011
5
0
@io maria @mareco
Τα πράγματα περιπλέκονται πολύ άσχημα αλλά πάλι ο ιδιοκτήτης είναι αυτός που έχει υπογράψει.

@betelgeusse τα πράγματα δεν είναι όσο εύκολα τα παρουσιάζεις.

@mairoula Μην χωρίσεις για το καλό σας και του σκύλου σας.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Συμφωνώ ότι περιπλέκονται, αλλά δεν είναι ξεκάθαρα υπερ καμμίας μεριάς.
Και μέχρι αγαπητοί αντίδικοι, να αποφανθούν τα ελληνικά δικαστήρια για μια τέτοια υπόθεση, το σκυλάκι θα μας χαιρετάει από ψηλά.

Στα του χωρισμού ή μη, θα ήθελα να πω την γνώμη μου, αλλά λέω να...κρατηθώ...;):)

Σακ βουαγιάζ...

ChilliJRT

Well-Known Member
21 Αυγούστου 2011
1.970
139
Πάτρα
Μμμμμ... Δλδ αν δν λάβουμε υπόψιν την χρέωση της πιστωτικής κ πάρουμε μόνο τν απόδειξη, σε περίπτωση δώρου δλδ τι γίνεται; Αυτός που το έκανε τπ παίρνει πίσω; Νομίζω ότι το τραβάμε πολυ. Μια καταχώρηση του τσιπ κ τέλος Μαιρουλι!

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
σαν απειλη ακουστηκε το τελευταιο....

δεν ειναι τροπος αυτος να κρατησεις κοντα σου ουτε τον ανθρωπο που αγαπας αλλα και τον σκυλο που αγαπας

η mareco εχει δικιο ειναι μια συζητηση που ξεφευγει κατα πολυ απο την θεματολογια του φορουμ

mairoula

Well-Known Member
19 Απριλίου 2011
438
32
33
Zografou, Greece
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τις συμβουλές σας ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω πώς ξέφυγε έτσι η συζήτηση!
Εγώ το μόνο που ήθελα να μάθω είναι πως ορίζεται νομικά ο ιδιοκτήτης σκύλου!
@apsouristika καλό μου, τι συζητάμε τώρα μου λες!? Άντε κόψε τη βλακεία :p

GRDANE

Well-Known Member
7 Σεπτεμβρίου 2007
6.866
5.117
patra
grdane.blogspot.com
εσυ απλα δηλωσε το τσιπ... στο ονομα σου...
τα υπολοιπα που συζηταμε μου θυμιζει το ανεκδοτο με τον γρυλο...
( το διαβασα κι αλλου σημερα...?)

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.253
Μέλη
20.031
Νεότερο μέλος
albatros