sorry που για σενα δεν εχει νοημα και ξανα sorry που τις χαζευω!την επομενη φορα θα σε ρωτησω...(λες και ανακαλυψα την Αμερικη που δεν γνωριζουν ολοι οι "ενδιαφερομενοι"- μελη του forum κιολας και τωρα που ειδαν το post μου, θα αγορασουν σκυλο απο αγγελιες....)Ενω να τις ποστάρουμε εδώ για κουβεντούλα, εχει μεγαλύτερο νόημα. Τους προμοτάρουμε κιολας. :/
Αν ειναι παρανομες και στη ΧΕ και εκει report. Το να τις χαζευουμε απλώς τι νόημα εχει;
Μιλαω γενικά, όχι προσωπικα.
οτι τους προμοταρουμε που το ειδες ακριβως;
με το "η σκυλα δεμενη στο δεντρο και τα κουταβια τα παταει στην κοιλια ο "ιδιοκτητης" με την παντοφλα για να τα βγαλει φωτογραφια " που εγραψα;;;
ή με την ξεκαθαρη ειρωνια "ελα ρε και εγω ο χαζος θα τρεχω στην Γερμανια, ενω μπορουσα να βρω τοσο φτηνες περιπτωσεις"
Αν μιλουσες γενικα, θα σε παρακαλουσα την επομενη φορα να μην χρησιμοποιησεις δικο μου post στα quote σου για να μην δημιουργουνται ασκοπες παρεξηγησεις...να καταλαβαινουμε τι διαβαζουμε, ή εστω να ζηταμε διευκρινισεις αν δεν ειμαστε σιγουροι για το τι γραφει ο αλλος, μη μας πιανει παροξυσμος ανευ αιτιας... Ευχαριστω.
Οσο για τα reports που λετε και ξαναλετε, να ρωτησω για τρίτη φορα. Να κανω report σε ποιον; Στο ιδιο το site;
Και θα πετυχω τι ακριβως; Αντιλαμβανεσαι οτι μιλαμε για χιλιαδες αγγελιες σε αμετρητα sites (εσυ τωρα ανακαλυψες οτι εχεις αγγελιες πωλησεις στην ΧΕ; με αφορμη το δικο μου post; Και οτι προφανως οσα reports και να γινουν, μιλαμε για νομικο πλαισιο που ΔΕΝ εφαρμοζεται απο κανεναν;
Ειναι σα να σου πω πηγαινε και στησου μονη σου εξω απο το pet city και κανε διαμαρτυρια επειδη πουλανε κουταβια....