Γεια χαρα. Ειμαι νεο μελος στο φορουμ και πιθανον νεος ιδιοκτητης σκυλου. Εκανα εγγραφη γιατι εχω καποιες αποριες σχετικα με την αποκτηση πιτμπουλ. Εχω ακουσει πολλα για αυτην την ρατσα, θετικες και αρνητικες αποψεις γιαυτο ειμαι λιγο μπερδεμενος. Θα ηθελα αρχικα να ξερω αν μπορει να ζησει ενα τετοιο σκυλι σε διαμερισμα μαζι μου γιατι ειμαι φοιτητης. Εχω γνωρισει πιτμπουλ που στο διαμερισμα καθονται ησυχα και αλλα που τρεχουν σε αυλες καθημερινα. Επειδη ομως πιστευω πως δεν θα ειναι ευτυχισμενα σε διαμερισμα (διορθωστε με αν κανω λαθος η πειτε τη γνωμη σας) εχω αμφιβολιες για το αν θα παρω τελικα τετοιο σκυλο. Εχω ακουσει πολλα και διαφορα, οπως το οτι βαριουνται ευκολα και αν δεν ειμαι σπιτι γαβγιζουν πολυ κ.α. Αυτη η ρατσα θελει πολυ εκτονωση και παιχνιδι αρα και (ελευθερο) χρονο. Εγω δεν ειπα οτι θα το παρατησω σε τεσσερις τοιχους η ενα μπαλκονι απλα πιστευετε πως μπορουν τα πιτμπουλ να ζουν σε πολη? Γενικα θελω σωστες αποψεις απο ατομα που γνωριζουν για αυτα τα σκυλια και οχι απαντησεις τυπου π.χ. "εχω ακουσει το χ,ψ για τα πιτμπουλ.." γιατι ενδιαφερομαι κυριως για την αποκτηση τετοιου σκυλου. Ευχαριστω