οποτε κομπλε εισαι...βεβαια δεν ξερω κατα ποσο εισαι υπερ της χειροδικιας-δακτυλοδικιας στην περι ης ο λογος περιπτωση...υπαρχει και η λυση να της πετας κροκετες στο κεφαλι...
Και θα γυρίσει να μου πει με υφος ντιβας "δεν μας χέζεις μωρη μαλ@κω, σηκω μαζεψε τις κροκέτες που πεταξες"Στο νίντζα κροκέτες στο κεφάλι? Μα.... θα τις πιάνει στον αέρα.... άρα θα ειναι απασχολημένη να τις τρώει... άρα αφωνία! Σατανικό...
εχει παρει επαναφορτιζομενες και εχει πολες καβατζα και απο συνηθεια τις αλλαζει καθε μερα.δοκιμασες να αφαιρεσεις τις μπαταριες?
Δεν ξέρω αν πιάνει σε όλα τα σκυλιά, ο μεγάλος μου ας πούμε αν ακούσει κάτι απλά παρατάει το κόκαλο και τρέχει, πάντως αν είσαι στο ίδιο δωμάτιο με τον σκύλο αυτό το κρατς κρατς απο το δάγκωμα αν ειναι βράδυ και θες να κοιμηθείς δε το αντέχεις και πολύ..Επίσης μπορείτε να αγοράσετε και να τις δώσετε και μεγάλα κοκάλα (φαγώσιμα) που υπάρχουν στην αγορά και να έχει να ασχολείται...(το κάνω συχνά στον δικο αυτο το "κολπακι"
εχει τυχει να βγω να δω τι επαθε και λυσσαει, να μην μπορω να δω τιποτα και πανω που αναρωτιεμαι αν βλεπει φαντασματα να δω 2 αλεπουδες να απομακρυνονται απο το πεζοδρομιο του σπιτου (εξυπνα ζωα, ξερουν μαλλον οτι δεν μπορει να τις φτασει οποτε δεν εμοιαζαν και ιδιαιτερα τρομαγμενες...).Εγω δεν τον ησυχάζω όταν γαυγισει την νύχτα για κατι που δεν μπορώ να δω για να κρίνω!
Οι γάτες δεν αλλάζουν γιατι εκει κοντά ταϊζονται κιολας και ειδικά ο συγκεκριμένος θρασυς γάτος. Σε σημείο να σκεφτομαι να ανοιξω την πορτα με τη μικρή στο λουρι, να τον δει να δαιμονιστεί, να τον παρει στο κυνηγι μπας και τρομάξει και δεν ξανακατσει στο χαλι.σοβαρα τωρα, λογικα θα συνηθισει τους νεους ηχους και θα ηρεμησει (σχετικα) σε λιγες μερες.
και οι γατες θα αλλαξουν διαδρομη (σε εμας αλλαξαν διαδρομη 2 ημιδεσποζομενα που εκαναν καθε βραδυ εκδρομη και περναγαν και απο το δρομο μπροστα απο το σπιτι... μετα απο 1+ μηνα 'λεκτικων διενεξεων' με την αρκουδα... τα οποια οταν συνανταει σε βολτα τα κοιταει αδιαφορα, πλησιαζουν και μυριζονται και ολα ΟΚ. το προβλημα της ειναι αν ερθουν αυτα επισκεψη...).
μην την μαλωνεις αν γαυγιζει για υπαρκτο λογο, πιο ευκολα ηρεμει αν πας και καλα να ελεγξεις και μετα της πεις ενα 'ολα ΟΚ' και μετα προσπαθησεις να της αποσπασεις την προσοχη κανοντας κατι ρουτινας, πετωντας της ενα παιχνιδι πχ.
μου αρεσει που το παιζω και θεωρητικος και δινω συμβουλες οταν η δικια μου μπορει να την χαιδευω ηρεμα βραδυ και αν ακουσει κατι θα με ποδοπατησει για να ξεφυγει απο εκει που καθομαι και να παει να δει τι εγινε... και μετα ουτε μαλωμα ουτε 'ήρεμα΄πιανει... για να ειμαι ειλικρινης βεβαια μαλωμα δεν εχω δοκιμασει, δεν το θελω κιολας, αντε καμια φωνη απογνωσης να ηρεμησει αν το παρακανει αν και ξερω οτι δεν θα εχει αποτελεσμα... εχει μεχρι τωρα ρεκορ συνεχομενου γαυγισματος τα 25 λεπτα (καποιο ζωο, μαλλον γατα ή αλεπου ηταν στο διπλανο οικοπεδο, ξαφνιαστηκε, ειχε κοκαλωσει σε εκεινο το σημειο και κοντευε να παθει εγκεφαλικο η αλλη... γαφ και γουφ και στα ενδιαμεσα κατι σκαστά 'μπαφ μπαφ αγκρ μπαφ΄.
εχει τυχει να βγω να δω τι επαθε και λυσσαει, να μην μπορω να δω τιποτα και πανω που αναρωτιεμαι αν βλεπει φαντασματα να δω 2 αλεπουδες να απομακρυνονται απο το πεζοδρομιο του σπιτου (εξυπνα ζωα, ξερουν μαλλον οτι δεν μπορει να τις φτασει οποτε δεν εμοιαζαν και ιδιαιτερα τρομαγμενες...).
πλεον ξερω απο το γαυγισμα και την ωρα της ημερας τι περιπου συμβαινει στο 90% των περιπτωσεων. γατα? ανθρωπος? σκυλος? αλλο ζωο? ακομα και τους 3-4 ανθρωπους που θα περασουν απο μπροστα με σκυλια για βολτα ξερω πως θα γαυγισει στον καθενα. εναν με χαρα, αλλους με εκνευρισμο.
και μιας και μιλαμε για συναγερμο, εγω εχω το αντιθετο σχεδον θεμα. ξερω ειναι μικρη ακομα κτλ. αλλα ενω πχ στανταρ σε γατα/σκυλο/αλεπου/πεζο θα φωναξει, αν ερθει καποιος με αυτοκινητο και παρκαρει εκει κοντα και βγει εξω, παει και παρατηρει και μετα ειναι αρκετα πιο ηρεμη σε σχεση με το να τον εβλεπε να ερχεται με τα ποδια. τι κανω?
ακριβώς αυτό κάνω εγώ με τον κεδρίτο. Φωνάζει, σηκώνομαι, ελέγχω (ή κάνω πως ελέγχω), του λέω 'εντάξει κέδρο' και σταματάει (το μανάρι μου)μην την μαλωνεις αν γαυγιζει για υπαρκτο λογο, πιο ευκολα ηρεμει αν πας και καλα να ελεγξεις και μετα της πεις ενα 'ολα ΟΚ' .........
ακριβώς αυτό κάνω εγώ με τον κεδρίτο. Φωνάζει, σηκώνομαι, ελέγχω (ή κάνω πως ελέγχω), του λέω 'εντάξει κέδρο' και σταματάει (το μανάρι μου)
αν κοιμάμαι και είναι ξυπνιος ο ψηλός τοτε γίνεται το εξής: φωνάζει, ο ψηλός φωνάζει απο το πισι (που συνήθως κάθεται) "Κεδρό, έχω τον ελεγχο, έχω τον έλεγχο", ο κεδρος συνεχίζει να φωνάζει, σηκώνομαι, ελεγχω (ή κάνω πως ελεγχω), του λέω 'εντάξει κέδρο' και σταματάει (το μανάρι μου)
Aν ο γάτος είναι θρασύς και νταβραντισμένος πρόσεχε με αυτή την τακτική! Δεν ξέρω και τι λέβελ είναι το νίντζα βέβαια, μην το προσβάλλω κιόλας ότι δεν τον έχει!Σε σημείο να σκεφτομαι να ανοιξω την πορτα με τη μικρή στο λουρι, να τον δει να δαιμονιστεί, να τον παρει στο κυνηγι μπας και τρομάξει και δεν ξανακατσει στο χαλι.
1. Δε μου φτάνει ένα like vaggelo, κάνω εικόνα το σκηνικό και γελάω ασταμάτητα.αν κοιμάμαι και είναι ξυπνιος ο ψηλός τοτε γίνεται το εξής: φωνάζει, ο ψηλός φωνάζει απο το πισι (που συνήθως κάθεται) "Κεδρό, έχω τον ελεγχο, έχω τον έλεγχο", ο κεδρος συνεχίζει να φωνάζει, σηκώνομαι, ελεγχω (ή κάνω πως ελεγχω), του λέω 'εντάξει κέδρο' και σταματάει (το μανάρι μου)