Το μπουλ τεριέ του βίντεο ήταν πολύ εκπαιδευμένο. Δεν θα πρέπει να παραπλανάται ο μελλοντικός ιδιοκτήτης βλέποντας το...Για να φτάσει σε τέτοιο επίπεδο επικοινωνίας με το χειριστή και υπακοής απαιτείται πολλή δουλειά και πολύς χρόνος και διάθεση. Νομίζω πως δεν είναι καθόλου αντιπροσωπευτικό για το πως εξελίσσονται και συμπεριφέρονται τα μέσα μπουλ τεριέ (όχι για κανεναν άλλο λόγο αλλά γιατί δεν επενδύεται ο κατάλληλος χρόνος). Το αναφέρω για να μη νομίσει ο ιδιοκτήτης οτι θα πάρει κανένα γατάκι...ειδικά αν πάρει αρσενικό και του βγεί κυριαρχικός. Αυτό είναι ένα θαυμάσιο αποτελεσμα ενός πολύ δουλεμένου σκύλου
Δεν θα μπορούσα να το θέσω καλύτερα.
Μερικές φορές επιθυμούμε κάτι τόσο πολύ, που μας κάνει ν αγνοούμε σημαντικές παραμέτρους.Πχ. ξέρεις ότι ο ενδεδειγμένος τρόπος απόκτησης ενός καθαρόαιμου ζώου με κάποια εξασφάλιση σε υγεία, ταπεραμέντο κ μορφολογία, είναι από εκτροφέα? Σημειωτέον, ότι το ποσό είναι αρκετά σημαντικό κ είναι μόνο η αρχή? Μπορεί ένα 16χρονο παιδί που δαπανάει ένα μεγάλο χρόνο σε σχολικές υποχρεώσεις να είναι
συνεχώς πάνω από ένα κουτάβι, το οποίο χρειάζεται
αδιάκοπη προσοχή μέχρι να συνηθίσει να μένει κάποιο χρόνο μόνο του κ
συνεχές ξεσκ@τισμ@(συγχωρήστε μου τα γαλλικα:lol
? Τουλάχιστον μέχρι να ολοκληρώσει τα εμβόλια κ να μπορεί άφοβα να πηγαίνει κάτω. Ξέρεις ότι τα σκυλιά δε μαθαίνουν καμία εντολή,όπως πχ. "κάτσε", με το να του τη δείξεις 2-3 φορές? Κ ότι ανεξαιρέτως τις υποχρεώσεις μας το σκυλί πρέπει να βγαίνει
έξω για εκτόνωση,παιχνίδι κ εκπαίδευση
κάθε μέρα κ όχι μόνο για ένα 5λεπτο μέχρι να κάνει πιπί?
Τα παραπάνω δεν είναι ούτε η αρχή, δεδομένου ότι μιλάμε για μια δυναμική φυλή, που απαιτεί αρκετή γνώση κ εμπερία...Όλα αυτά με πολύ φιλική διάθεση, γιατί κ εγώ χτυπιόμουν για σκυλί κ σε νιώθω