Απειλούν με ευθανασία!

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
http://a6.sphotos.ak.fbcdn.net/hpho...831678790_1043721626_2863933_1821118870_n.jpg

κ αυτο απο τα Γιαννενα φιλοι μου. κυνηγοσκυλο. σακατεμενο απο αγριογουρουνο. κ δε φταιει το γουρουνι, ετσι? υπαρχουν κ προστατευτικα γιλεκα. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΗ ΖΩΟΦΙΛΙΑ. Το ζω καθε μερα. δεν αντεχονται αλλο.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Εντάξει....νομίζω ότι πρέπει να αποφύγουμε τις ακρότητες!
Ατυχήματα μπορούν να συμβούν πάντα και παντού!
Ένα τραυματισμένο κυνηγόσκυλο ή ένα τραυματισμένο τσοπανόσκυλο εν ώρα καθήκοντος είναι κάτι που μπορεί να συμβεί και δεν καταδεικνύει τίποτα περισσότερο από το ότι αυτός ο σκύλος έκανε την δουλειά του!

Αν και δεν είμαι Γιαννιώτης, σπούδασα κι έζησα για αρκετά χρόνια στα Γιάννενα κι έκτοτε είμαι αρκετές φορές κάθε χρόνο πάνω!
Σε όλα αυτά τα χρόνια δυστυχώς είδα σκυλιά που περιφέρονται στο Πανεπιστήμιο και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο να εξαφανίζονται, να επανεμφανίζονται κάποια, να αλλάζουν....όπως όμως δυστυχώς συμβαίνει σε κάθε γωνιά της πατρίδας μας!Τίποτα λιγότερο και τίποτα περισσότερο!

Ταυτόχρονα όμως γνωρίζω πολλούς Γιαννιώτες που είναι σωστότατοι άνθρωποι, ιδιοκτήτες και φιλόζωοι εν γένει....
Οπότε είναι κρίμα και άδικο να τσουβαλιάζονται και να κατηγορούνται όλοι συλλήβδην!

Το ζήτημα είναι πότε το είπε και γιατί το είπε ο εν λόγω καθηγητής και τι μπορεί να γίνει από όσους είναι εκεί και ενδιφέρονται να κάνουν κάτι για τα αδέσποτα που υπάρχουν!

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Εσύ Κατερίνα Π. είσαι από την ειδυλλιακή για τα ζώα Άρτα?
Για πες μας αν εκεί είναι καλύτερα...
Γιατί για τα Γιάννενα, με Sevah,Tomsitas, Samsok, dimitris 73και όποιον άλλο ξεχνάω.....νόμιζα ότι κάτι παίζει από φιλόζωους σε σχέση με άλλες πόλεις....:-k

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
Την προηγουμενη βδομαδα. οχι φιλε μου. εγω δεν εχω νιωσει ευπροσδεκτη σε αυτο που μου αρεσει, τα ζωα. κ δουλεια του σκυλου δεν ειναι να ξεκοιλιαζεται επειδη ο καθενας γουσταρει να εχει ως χομπι το κυνηγι. (δοξα τω 8εω τα σουπερ μαρκετ γεματα ειναι απο τροφη) υπαρχουν προστατευτικα γιλεκα. Ως εργαζομενο-ας πουμε- ον επρεπε να απολαμβανει μετρα προστασιας κ οχι να ειναι αναλωσιμο υλικο. Αρα αφου κ υποχρεωση σου κ εσενα ως αντρας ειναι να προστατευσεις την πατριδα σε περιπτωση πολεμου, αν τυχει λεμε τωρα πολεμος, να σε στειλουμε με τζιν κ φουτερ. Σωστα? Χαιρω πολυ! Παντου υπαρχουν ανθρωποι ολων των ειδων. Η πλειοψηφια ειναι αυτη που σου αφηνει τη γευση ενος μερους που εμεινες/επισκεφθηκες/εζησες.

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
Ξερω παρα πολυ καλα απο που ειμαι κ πως ειναι εκει που ειμαι φιλε. κ την πρεβεζα ακομα καλυτερα αφου απο εκει ειναι ο πατερας μου. εχω ορκιστει οτι θα φυγω απο την ηπειρο μολις μπορεσω, αμεσα. τουλαχιστον εκει που ειναι το πατρικο μου στην αρτα εχω φροντισει κ καταφερει πολλα, κ δεν ειμαι μονη. πιο πολλα ατομα βρηκα στην "ειδυλλιακή" αρτα απο οτι ενας πολυ καλος φιλος κτηνιατρος στην εξωτικη μαγευτικη πρεβεζα. ξερω πολυ καλα τι συμβαινει οπου εχω ζησει. εσυ μαλλον ξερεις τα παντα για παντου. ξερω καλα τι συμβαινει στην αρτα. φολες, κακοποιησεις, μισος για εμας κ τα ζωα. αλλα τουλαχιστον εκει οταν τα μαζευεις κανουν μοκο γτ απλα δεν τα 8ελουν στα ποδια τους! στα γιαννενα εζησα κατι πρωτογνωρο! δεν θελουν να τα βλεπουν ζωντανα! ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ Κ ΕΠΙΔΕΙΚΤΙΚΑ! ποτε δεν ειπα οτι οι πιο πολλοι ειναι σαν αυτους. αλλα οσο αδιαφορεις εισαι συνεργος κ δενεις κ τα χερια σε αυτους που ειπαν να κανουν κατι.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Τώρα τι θα γίνει? Αφήσαμε την Κρήτη και πιάσαμε την Ήπειρο?
Λέμε και ξαναλέμε ΠΑΝΤΟΥ συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα! Γιατί στην Αθήνα είναι καλύτερα με τόσες φόλες εγκαταλείψεις κακοποιήσεις και μπαλκονόσκυλα?
Δικαίωμα σου να μην σου αρέσει ένας τόπος! Δεν έχεις δικαίωμα να προσβάλλεις όμως γιατί πολύ απλά υπάρχουν και οι άλλοι! το θέμα είναι γενικό μην το κάνεις τοπικό ντέρμπι γιατί χάνεται η ουσία στο τόσο σοβαρό θέμα των αδέσποτων

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
Κ στη τελικη να μου πεις τινομιζεις οτι πρεπει να κανω. Τι θα εκανες εσυ. Επειδη παντου γινονται τα ιδια πρεπει να κανω πως δε βλεπω? Επειδη ειμαι πολυ μικρη για να τα αλλαξω αυτα? Επειδη κ στην αρτα γινονται παρομοια πρεπει να μην αντιδρασω στα γιαννενα γτ? Για να υπαρχει μια ομοιομορφια? Κ μονο τη δηλωση του κυριου τη θεωρω απαραδεκτη! Ειδικα απο εναν αν8ρωπο που εκτος απο επιστημονασ επελεξε να ειναι κ παιδαγωγος. Κ συνεχιζω να βρισκω ασκοπο το σχολιο σου για την Αρτα ας πουμε. Λες κ κανουμε διαγωνισμο. Ποιος ηταν ο χειροτερος για το 2011?

sea-mol

Well-Known Member
18 Μαρτίου 2011
6.882
8.847
Πρέβεζα
Μπα?
Ο φίλος κτηνίατρος στην Πρέβεζα δεν είναι ικανοποιημένος με τα κορίτσια που τρέχουν όλη μέρα για το καταφύγιο (που δεν υπάρχει στην Άρτα), και για την πόρτα που έφαγε ο δήμαρχος στην προσπάθειά του να "μαζέψει" (βλέπε ευθανατίσει) τα αδέσποτα?
Για το ποιοι βάζουν τα χρήματα για τις στειρώσεις σε "καλύτερες τιμές" έστω, που κάνουν?
Αν δε γουστάρεις Ήπειρο για 1002 λόγους, κάν'την μόλις μπορέσεις....
α) να μην αφήσεις τον όρκο να πάει άκλαυτος...
β) να μην τους καθυστερείς άλλο στις Βερσαλίες που σε περιμένουν....
γ) να μας αφήσεις στα κωλοχώρια μας να παρακολουθούμε με καθυστέρηση το παγκόσμιο χωριό....δηλαδή...τον μεγάλο ΚΩΛΟ!!!!

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
Δεν το κανω ντερμπι. Κ ουτε πιστευω να νομιζεις πως με συμφερει να λεω τετοια για τον τοπο μου. Ηλι8ιοι υπαρχουν παντου. Το 8εμα ειναι τι κανουμε γι'αυτο. Κ στην αθηνα που ερχομαι συχνα οι φιλοζωοι ειναι τοσο ενεργοι κ συντονισμενοι που πραγματικα ζηλευω! Ποσα θα μπορουσαμε να ειχαμε κανει για τα αδεσποτα που λες αν καναμε απλα το ιδιο!

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
Το που με περιμενουν κ που οχι δε νομιζω να σε αφορα. Σωστα? Οσο ομορφα κ αν ειναι τα Γιαννενα δε μπορω να κανω πως δε βλεπω. Τον ορκο μου μην ανησυχεις κ τον εχω δρομολογησει ηδη, κανε δουλεια σου εσυ. Ποσες ειναι αυτες οι κοπελες? Πιστευεις οτι εχουν αρκετη βοη8εια? Ξεπατωνονται. ΣΩΣΤΑ? γτ? γτ υπαρχει μια γενικη αδιαφορια. εισαι εσυ οι κοπελες κ μερικοι αλλοι. κ δεν κατηγορω τοσο αυτους που απλα δε νοιαζονται. Δικαιωμα τους. Αλλα αυτους που κακοποιουν. Εξοργιζομαι με αυτα που βλεπω συνεχεια. Μα να μαζεψουμε κουταβι με ποδι σπμαραλιασμενο απο τσεκουρι? ΓΙΑΤΙ? δεν το θες? μην το παρεις, χαρισε το.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Δεν είπε κανένας να μην επισημαίνονται και να μην βγαίνουν στο φως όλα αυτά!
Πρέπει να βγαίνουν πρέπει να γίνονται κινήσεις πρέπει να κινητοποιηθεί ο κόσμος, ούτε είπα ποτέ πως επειδή γίνονται παντού να κάτσουμε με σταυρωμένα χέρια!
Είπα πολύ απλά πως ένα τόσο σοβαρό θέμα χάνεται όταν αρχίζουν οι προσβολές για οποιοδήποτε τόπο γιατί ποτέ δεν είναι όλοι σε ένα τσουβάλι! Οι γενικεύσεις τα στερεότυπα και οι αφορισμοί κακό κάνουν!

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
Εννοειται πως δεν ειναι ολοι το ιδιο. κ βεβαια! το τονισα πολλες φορες. απλα η γενικη εντυπωση που σου μενει δεν ειναι απο την πλειοψηφια?

greedy

Well-Known Member
23 Απριλίου 2008
2.314
3
52
Πατρα
Κατερινα αυτα θα υπαρχουν παντου σε οποια πολη και να κοιταξεις .Δεν ειναι καν Ελληνικο ''προνομιο''αλλα παγκοσμιο,απλα μην νομιζεις πως γινεται μονον στα Γιαννενα,στην πρεβεζα,πατρα και δεν ξερω που αλλου.....
Μονο με την διαδοση της κυνοφιλιας απο τους γονεις μας τους δασκαλους μας,το νετ πλεον, (να βαλω και την Εκκλησια μιας και επηρεαζει πολυ τους ανθρωπους μεγαλυτερης ηλικιας,) μπορει κατι να γινει για να εκλειψουν (οσο γινεται) αυτες οι συμπεριφορες.
Κανοντας εσυ αυτο που πιστευεις σωστο, σιγουρα θα δωσεις το παραδειγμα στους συμφοιτητες σου,τους φιλους σου και αργοτερα στα παιδια σου.
Ας κανει ο καθενας μας οτι μπορει απο την πλευρα του για το γενικοτερο καλο και να εισαι σιγουρη πως αργα η γρηγορα ,θα ακολουθησουν και αλλοι.
Καταλαβαινω την πικρια σου αλλα μην αφοριζεις γενικοτερα πραγματα.....

Last edited:

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Καταρχήν ηρεμία!

Μακάρι να ήταν τόσο ειδυλλιακά τα πράγματα στην Αθήνα.....Δυστυχώς όμως αν μείνεις λίγο περισσότερο εδώ τότε ίσως αναθεωρήσεις....Μπορεί και η αναλογία φιλόζωων προς μη φιλόζωους να είναι δυστυχώς πολύ χειρότερη από τα Γιάννενα, την Άρτα ή την Πρέβεζα που αναφέρθηκαν....μιλάμε εξάλλου για μια πόλη 5 και παραπάνω εκατομυρίων κατοίκων....
Τώρα που είσαι εκεί, δες τι μπορείς να κάνεις, με φίλους και γνωστούς για τα όσα συμβαίνουν εκεί και μακάρι στο μέλλον να εκπληρώσεις όλα σου τα όνειρα και τις υποσχέσεις στον εαυτό σου!

mariaa

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2010
861
1
πανω σε δενδρο
ειρηνη υμιν! πρεπει να ειναι Αναδρομος ο Ερμης στο φορουμ αυτες τις μερες , δεν εξηγηται αλλιως
ρε συ Κατερινα , παντου τα ιδια συμβαινουν , που να σου γραψω για το μερος που εργαζομουν μεχρι πριν ενα χρονο ,και ειναι και τουριστικο (ετσι νομιζουν), ακομα δεν θελω να τα σκεπτομαι ,τιγκα στο κακοποιημενο αδεσποτο:roll:
ενας κουκος δεν φερνει την ανοιξη , πολλοι μαζι ομως ! κανε εσυ την αρχη ,σε καταλαβαινω , νοιωθες μονη και αγαναγκτισμενη αλλα πιστεψε με δεν εισαι μονη οταν αρχιζεις να το ψαχνεις

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Μόνο εγώ το βρίσκω τραβηγμένο όλο αυτό? Ακόμα κι αυτοί που δε συμπαθούν τα σκυλιά, ρίχνουν μια φόλα το βράδυ και τελείωσε.... γιατί να βγουν να το κάνουν βουκινο γραπτώς? Πως ξέρουμε όντως ότι τα κείμενα αυτά είναι γραμμένα απ'αυτούς? δε βλέπω καμιά υπογραφή.... (υπαρκτά άτομα φαντάζομαι ότι είναι μιας και τους αναγνωρίζετε ως καθηγητές στο Πανεπιστήμιο). Τραβηγμένο μου φαίνεται και το θέμα του άστεγου (πως ξέρουμε ότι δεν υπήρχε άλλος λόγος που περιμαζεύτηκε?) όπως και το θέμα του δέντρου.... (λες κια μα κόψεις το δέντρο δεν πάει παρακάτω ο άστεγος.... λίγο γραφικό μου ακούγεται).... συγχωρέστε με, αλλά έτσι μου φαίνονται όλα αυτά.... παπάρες υπάρχουν παντού, δε λέω, αλλά παρουσιάζεται μια κατάσταση πολύ τραβηγμένη.

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
τπτ φιλε... ποιο παραδειγμα? σε 8εςρουν παραξενο κ κανουν περα. σου λεει παει καλα? τι λεει αυτη? παμε για καφε ρε μ@@κα. κ τελειωσε η υποθεση εκει. τοσο απλα. δεν ειπα πως μονο εκει συμβαινουν. απλα εχω αντιμετωπισει μια σκληροτητα σ'αυτο το 8εμα. διχως ντροπη. δεν τραβανε ζορι να στο πουνε μες στα μουτρα σου. ετσι. θα ριξουμε φολες αν τα ξαναπετυχουμε. ετσι. κ προσεχε ξερουμε που μενεις. μες στα μουτρα σου. κ μη φανταστεις οτι δεν εχω ζωη κ τα εχω παιξει. απλα ενδιαφερομαι. σπανια βλεπω φοιτητη να απλωνει χερι να χαιδεψει ή να ταισει. αν το δω χαιρομαι πολυ ομως.

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
kopritis
εμενα να δεις ποσο τραγικο γελοιο κ γραφικο μου φανηκε που το ειδα κιολας. ειχε φτιαξει κατι σαν καταλυμμα κατω απο το δεντρο. χαζεψα ασε. αυτο εγινε πριν καιρο. μετα εμαθα γιατι. εγινε συνελευση στην οποια δεν καταφερα να παω γτ ακομα ψαχνουμε μεγαλυτερο σπιτι. λες να ειναι ψεματα? δεν 8α υπηρχε αντιδραση απο τους ιδιους ? βουκινο εγινε. απεριγραπτο απλα... ας πω συγγνωμη για τον τονο μου σε πολυ συγκεκριμενα ατομα γτ εχω μεινει με οσα παρακολου8ω καιρο τωρα. κ δε λεει φολες. ευθανασια λεει. εξευγενισμενο.

Last edited:

Κατερίνα Π.

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2011
170
0
στο blog που ειδες. κ εμενα μου κακοφανηκε στην αρχη κ ρωτησα ατομο που ηταν εκει κ το παλευει πιο πολυ απο μενα. κ δυστυχως ισχυει. (βασικα το εψαξα γτ ενας απο αυτους δηλωνε μετα μανιας λατρης της φυσης).