Για το επάγγελμα της προστασίας???Να τρέχει άραγες κανά ΕΣΠΑ να ουμ;
Αυτό είναι βολικό στο κουβάλημα?Ειλικρινα κ σοβαρα τα βραδια κυκλοφορω με πτυσομενο γκλομπ,εε κ αμα μας τυχει...
Δεν το λες κ αβολο,ειναι σα να κουβαλας πολλα πολλα κλειδια φαντασου (χωρις ομως ολο αυτο το κουδουνισμα)Αυτό είναι βολικό στο κουβάλημα?
Γελάτε οι υπόλοιποι αλλά την τελευταία εβδομάδα από τον πανικό μου περνάνε σκέψεις για τρίτο σκύλο - για σωματοφύλακα στις μικρές.
Η άλλη λύση είναι να μετακομίσω κοντά στη
@yasemin και να βγαίνουμε μαζί ίδιες ώρες.
Εμείς δηλαδή που είμαστε ο gladiator της ομάδας 3 δεν σας κάνουμε ?ΖΗΤΕΙΤΑΙ μεγαλόσωμος σκύλος ομάδας 2, εκπαιδευμένος σε σωματοφυλακή, για συνοδεία μικρόσωμου στη βόλτα.
Που πας με άσπρο σκυλί βρε Καραμήτρο?Εμείς δηλαδή που είμαστε ο gladiator της ομάδας 3 δεν σας κάνουμε ?
Εντάξει, αυτό δεν είναι πρόβλημα... άμα είναι να βγαίνει κανα ευρώ, θα πάρει ένα πινέλο ο @PXM-DANBULL και θα τη βάψει μαύρη!!!Που πας με άσπρο σκυλί βρε Καραμήτρο?
Είστε καλά? Τη νύχτα δεν την χάνεις με τίποτα. Θα είναι δίπλα στα δικά σας, που δεν φαίνονται, και θα έχετε την Bianca για σημάδι.Που πας με άσπρο σκυλί βρε Καραμήτρο?
Τι λες βρε μάνα μου; Πόσο πιο μεγαλόσωμο θα είναι και θα προσέχει αυτό την Ήρα; Μιξ κανγκαλ και γκοτζίλα;Εδω σκεφτομαι εγω για 2ο (καποια στιγμη) μονο κ μονο για να προσεχει την Ηρα...φευ...
Πρόσεχε τι λες ....@PXM-DANBULL και @kostillos σοβαρή σωματοφυλακή με άσπρο σκύλο είναι σαν να να λέμε ότι ο δράκουλας φοράει ροζ κάπα με καρδούλες και μοιράζει μαλλί της γριάς.
Μήπως να το ξανασκεφτείς ?@PXM-DANBULL και @kostillos σοβαρή σωματοφυλακή με άσπρο σκύλο είναι σαν να να λέμε ότι ο δράκουλας φοράει ροζ κάπα με καρδούλες και μοιράζει μαλλί της γριάς.