Απίστευτο συμβάν

veloutela

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2011
209
4
Στην γειτονιά στο χωριό υπήρχε ένα χάσκι. Υπέροχο ζώο, δεν πείραζε κανέναν και πάντα με όρεξη για παιχνίδι. Ερχόταν μαζί μου όταν έβγαζα βόλτα τον κόπρο μου, όταν πήγαινα για ψώνια. Τέλειο σκυλί.
Είχε όμως μια αδυναμία τα παπούτσια. Οι αυλές στο χωριό ανοικτές, τα παπούτσια έξω από την πόρτα .. η χαρά του χάσκι.. ήταν και μικρή σε ηλικία ..τέλεια μασουλητήρια τα παπούτσια. Έκαναν ξαναέκαναν παράπονα στον ιδιοκτήτη αυτός κατηγορούσε τους άλλους που είχαν τα παπούτσια τους έξω και όχι το σκυλί του που αλώνιζε στην γειτονιά.
Η κατάληξη του θέματος η γνωστή και αναμενόμενη, το βρήκε το σκυλί νεκρό από φόλα. Μέγας φταίχτης ( για εμένα) ο ιδιοκτήτης και μετά αυτός που έριξε την φόλα.
Μάζεψε το σκυλί σου και πήγαινε το εσύ το πρωί για πιπί, αν θέλεις φυσικά να συνεχίσεις να έχεις σκύλο...

Annouko

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2011
1.197
9
Θεσσαλονικη
εχετε δικιο αλλα ειναι η ευτυχια του αυτη θελει το πρωι πιπι ελευθερος
Αν η ευτυχια του ειναι να κανει το πρωι πιπι "ελευθερος" τοτε γιατι να μην ελεγε αληθεια ο τυπος?

Η δικη μου για παραδειγμα ανοιγει ολες τις πορτες ειτε ανοιγουν προς τα μεσα ειτε προς τα εξω..
Ποδαρακι χερουλι κ τραβαει ή σπρωχνει αναλογα κ παρολο που ΔΕΝ ειναι ΡΟΤ δεν παει πουθενα μονη της!!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ