Απίστευτο συμβάν

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
ΔΕΝ ΤΗ ΒΙΑΣΕ ΕΥΤΥΧΩΣ

θα μου ζηταγε και εκτρωσεις αχχαχαχαχααχ:eyecrazy:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
Τωρα πρεπει να ''ρεφάρεις''. Παιρνεις τον Merlin πατε σπιτι του, εχεις μαζι σου ενα πίου-πίου παιχνιδι να φερμάρει ψαρωτικα ο σκυλος, του λες να σου φερει οτι υπαρχει απο μπυρες, αλκοολ κλπ, τα παιρνεις και φευγεις. Και εσυ αποζημιωμενος, και αυτος θα μεινει ''στεγνός''...:p

ProudtobeGreek

Well-Known Member
21 Σεπτεμβρίου 2010
3.691
4.332
43
www.proudtobegreek.eu
Α εσύ μοιράζεις λεφτά...τι καλά;)...να περάσω με τη Μούκα καμιά βόλτα..να μας δώσεις τίποτα για ηθική ικανοποίηση :p

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Με τον τίτλο στο θρεντ λέω θα εγινε κατι με κακοποίηση ζώου. Αλλά εδω μιλάμε για κακοποιηση ιδιοκτήτη...
Τι να βιάσει το κανις? Γεροντολάγνος ειναι ο Μέρλιν?

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Μην σας κάνει εντύπωση αν του τρέχουν τα σάλια για το σιτεμένο κανίς! Τι να την κάνει την λαχταριστή ροτβαϊλερίνα στην ηλικία του, θέλει την σοφία και την εμπειρία μιας γυναίκας κούγκαρ!!!
Πέρα από την πλάκα όμως γιατί ρε παιδιά αναρωτιέστε γιατί το ψάχνει; Εσάς αν ο γείτονας σας έλεγε ένα παρόμοιο σενάριο και δεν γνωρίζατε τα όποια προβληματα του δεν θα αναρωτιόσασταν μήπως υπάρχει μια δόση αλήθειας και μήπως ο σκύλος σας το σκάει από κάπου και ενοχλεί τους γείτονες;
Γιατί εγώ θα το έψαχνα .

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
δεν το σκαει απλα καθε πρωι παει για πιπι 7,00 και γυρναει μετα απο κανα 5 λεπτο

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
δεν το σκαει απλα καθε πρωι παει για πιπι 7,00 και γυρναει μετα απο κανα 5 λεπτο
Mην τον αφήνεις μόνο του ρε συ, θα στον κλέψουν!!!! Ούτε για 5 λεπτά!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Μμικροι ειχαμε κανει αρκετες μαμαλκιες , μια απο αυτες να πεταξουμε νερατζια σε ανοιχτο παραθυρο καθηγητριας το καλοκαιρι.Βγ
ηκε εξω μας ειδε και πεταει ατακα ο καλαμπουρτζης της παρεας.
''Ενα ψηλος καραφλος με ενα XR ηταν κυρια...).
:p
Νασο , μπορει και να εχει γινει.Σε μια γειτονια καπου εξω μια γατα εκλεβε καλτσες παπουτσια κατι τετοιο.Κανεις δεν το πιστευε μεχρι νατην τσακωσουν στα πρασα.:cool:

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Νασο , μπορει και να εχει γινει.Σε μια γειτονια καπου εξω μια γατα εκλεβε καλτσες παπουτσια κατι τετοιο.Κανεις δεν το πιστευε μεχρι νατην τσακωσουν στα πρασα.:cool:
Είχα δει στο animal planet μια γάτα που έκλεβε και τα έφερνε στον κήπο του σπιτιού της!!! Έβαλαν κρυφή κάμερα και την έπιασαν επ'αυτόφορω οι ιδιοκτήτες της!!! Κι εγώ δεν το αποκλείω να έγινε κάπως έτσι.

BiggBilly

Well-Known Member
28 Μαϊου 2010
4.237
407
Γλυφάδα
Δεν έχω κάτι μαζί σου ούτε σε ξέρω αλλά αν συνέβει σε μένα κάτι τέτοιο πιθανόν να γύρναγε ο σκύλος σπίτι τραυματισμένο... Κρίμα απο δική σου απροσεξία να την πληρώσει ο σκύλος. Μη τον αμολάς έξω χωρίς την επιτήρηση σου.

samsok

Well-Known Member
14 Δεκεμβρίου 2009
1.091
100
συγνωμη ρε παιδια, αν καταλαβα καλα μιλαμε για ενα αρσενικο ροτ που αφηνεται ΜΟΝΟΣ του ελευθερος να βγαινει εξω και να σουλατσαρει και εμεις ψαχνουμε να δουμε αν εκανε αυτα που του καταλογιζουν?πλακα κανουμε?
μπορει να ειναι ο πιο καλος και ησυχος σκυλος του κοσμου αλλα ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ να τριγυρνα μονος του σε κατοικοιμενη περιοχη και για οτι συμβει ,πραγματικο ή φανταστικο,θα την πληρωσει πρωτα ο σκυλος και μετα ο ιδιοκτητης.

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
μα μου προξενησε το ενδιαφερον οτι του γρυλιζε λεει:p και εκει νομιζω οτι λεει ψεματα

αφου το σκυλακι μου δεν ειναι κροκοδειλακι :D

εχετε δικιο αλλα ειναι η ευτυχια του αυτη θελει το πρωι πιπι ελευθερος

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Βασικά τώρα τώρα εξηγούνται πολλά που είπες οτι τον αφήνεις μόνο του. Φαντάζομαι ήδη καταλαβαίνεις πόσο επικίνδυνο είναι αυτό και για το σκυλί σου και για τους γείτονες ή περαστικούς. Πολύ κακώς!!
Θα έπρεπε να αναθεωρήσεις μερικά πράγματα και να μην τον αφήνεις χωρίς επιτήρηση ούτε 5 λεπτα! Ζώο είναι δεν ξέρεις πως θα αντιδράσει καμια φορά!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
εχετε δικιο αλλα ειναι η ευτυχια του αυτη θελει το πρωι πιπι ελευθερος
Παιδάκι μου τι λες τώρα;;;; Η ευτυχία του είναι να ζει υγιής δίπλα σας ζωή χαρισάμενη!!!! Πραγματικά μην το ρισκάρεις, είναι κρίμα να συμβεί κάτι στον σκύλο και να κλαις απαρηγόρητα!!(συγνώμη για την οικειότητα έχω ακούσει τόσα για τον σκύλο σου που αισθάνομαι ότι σας ξέρω! :p)

darkextreme

Active Member
19 Αυγούστου 2011
26
0
Λογικά ψέματα θα λέει ο τύπος αλλά ποτέ δεν ξέρεις.Ένας φίλος από το διπλανό χωριό ταίζει ένα αδέσποτο.Αυτό μερικές φορές μπένει στο ψιλικατζίδικο του χωριού,σέρνεται στο πάτωμα,πηγαίνει πέρνει πατατάκια και τα φέρνει στο παιδί.(Είναι αλήθεια όντως και δεν πρόκειται για πλάκα)

lawrence-gr

Well-Known Member
2 Σεπτεμβρίου 2008
6.535
789
Ξεσσαλονικη!!!
Το σκυλι σου ήρθε , άνοιξε τη γκαραζοπορτα , περασε το συστημα ρανταρ, το συστημα λειζερ,εστειλε mms στο κινητο του καπο με μια γυμνη για να τον απασχολει, κερασε πιτογυρο στον φυλακα κ μου έφαγε όλο το αμάξι!!!! Θέλω ένα 40αρακι αποζημίωση φίλε....Χιλιαρικα!!!!

pugthess

Member
6 Φεβρουαρίου 2012
23
0
Συγνωμη αλλα αφηνεις ενα ροτι να τριγυρνάει ελευθερο μονο του εξω?
κι αν περασουν παιδακια και το εκνευρισουν?
ασχετα με το αν ελεγε αληθεια η ψεματα ο τυπος,νομιζω πως ειναι απαραδεκτο να αφηνουμε ενα ζωο εξω χωρις επιτήρηση εστω και σε επαρχια πχ

Theo

Well-Known Member
24 Νοεμβρίου 2010
356
1
Αθηναίων Πολιτεία
Φίλε μου πάλι καλά γιατί βάσει κείμενης νομοθεσίας και ελληνικής κουτοπονηριάς θα μπορούσε να σου ζητάει και 1 δεσμίδα 50 = 100Χ50=5.000€ που του έφαγε ο σκύλος σου !!!

Καταλαβαίνω πως γουστάρει λυτός αλλά και ένα ροτ 50+ κιλών να περιφέρεται στη γειτονιά δεν είναι ούτε νόμιμο ούτε ακίνδυνο.

Πρόσεχε μην το κάνει σύστημα. Δύσκολα θα μπορέσεις να υπερασπιστείς τον εαυτό σου με ενδικα μέσα.

tsimakgr

Well-Known Member
30 Απριλίου 2011
572
9
Athens
Εγώ άλλη απορία έχω...
Αν μυρίσει θηλυκιά σε οίστρο??? Δεν θα την κοπανήσει...??
Εκτός αν πάει, κάνει τη δουλειά του και επιστρέφει....
Οπότε τότε έχουμε ωραιότατα αδεσποτάκια....Σε XL μέγεθος.....

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ