Απίστευτο συμβάν

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
EIMAI στην αυλη και ακουω ενα μηχανακι ]
αγριευει λιγο ο μερλιν παω να δω ποιος ηρθε? και ειναι ενας γειτονας απο το κατω στενο και μου λεει
ακου ρε μαγκα ο σκυλος σου μου ανοιξε την γκαραζοπορτα με τη μουσουδα του μπηκε μεσα στο σαλονι μου μου γρυλιζε στριμωξε τη θυληκια (ενα κανισακι γερικο ) και μου κατουρησε το καναπε και ημουνα ακινητος για 10 λεπτα μεχρι να φυγει :cry:

αποκλειετε σκεφτηκα αλλα απο την αλλη λεω λες ???
λοιπον αφου μου ζητησε 30 ευρω για αποζημιωση για το καναπε και του ταδωσα να φυγει μετα πηγα και ρωτησα και μου ειπαν οτι ειναι αλκοολικος και εχει κανει και φυλακη :p

τι λετε να το εκανε ο σκυλος ??? παιζει ?
'

Last edited:

io maria

Well-Known Member
16 Φεβρουαρίου 2010
1.322
28
Γέρακας
Ο Μερλιν πως βγηκε απο το σπιτι σας? Και εσυ δεν το καταλαβες?

Τι να σου πω τωρα. Προφανως ο Μερλιν ειναι επιδοξος βιαστης ωριμων κανισακιων. Γουστα ειναι αυτα....

Επρεπε να του πεις οτι στον παραπανω μαχαλα ειχε κατουρησει τον ιδιοκτητη και οτι ειναι τυχερος που του κατουρησε τον καναπε.

Last edited:

Veronica

Well-Known Member
7 Δεκεμβρίου 2010
3.213
6
Always somewhere
www.youtube.com
Ο γείτονας είναι από τα Ζωνιανά και έφερε κάτι από το χωριό μετά τις εκλογές;
Τι απορείς κι εσύ; Θα βγήκε και δε θα τον κατάλαβες; Κλείνει και την πόρτα μπαίνοντας;:p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Όχι δεν παίζει , οι άνθρωποι με εξαρτήσεις λένε τρομερά ψέματα για να εξασφαλίσουν χρήματα .
Αν μη τι άλλο ο τύπος ηταν πολύ εφευρετικός βέβαια.
Εκτός αν ο merlin κάνει βόλτες ελεύθερος που και πάλι το σενάριο είναι scifi :p

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Προχθές στην έκθεση ο Μέρλιν πήρε την τσάντα μου άνοιξε το πορτοφόλι πήρε λεφτά και τα έφαγε σουβλάκια κανόνισε την πορεία σου....

Μα τι σκύλος πια....

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.920
Προχθές στην έκθεση ο Μέρλιν πήρε την τσάντα μου άνοιξε το πορτοφόλι πήρε λεφτά και τα έφαγε σουβλάκια κανόνισε την πορεία σου....

Μα τι σκύλος πια....
χαχαχαααααα!! Και την προηγούμενη μέρα είχες πληρωθεί ε;; Στις αποζημιώσεις θα του τα φάει όλα!!!

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
Νάσο???? η Μυρτώ το έπιασε ξηλώσου ήταν και το δώρο μαζί!!!!!!

merlin 1

Well-Known Member
14 Αυγούστου 2011
358
0
λες να ειπε ο μπεκρας κοιτα ενα λακαμα :culo:που θα κανω μεροκαματο ???
η μπορει και να εγινε?
παντως δεν τον εχω για ετσι τον σκυλο

panagiotisgp

Well-Known Member
3 Μαϊου 2012
1.003
436
53
Β.Α Αττική
Άφησε του ανοιχτά και παρακολούθησε τον.
Εμένα μια θεία μου πριν χρόνια μας έλεγε πως ο Φρου-Φρου μας έμπαινε σπίτι της και τους έπαιρνε τα παπούτσια. Τι καυγάδες είχαν γίνει με αυτή την ιστορία και τελικά ο Φρου-Φρου (ημίαιμο) γκριφόν ανεβοκατέβαινε από εναμησι μέτρο κοτετσοσυρμα! Ο Θεός να τον έχει καλά. :)

Sent from my XT910 using Tapatalk 2

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.806
20.129
Εμένα με προβληματίζει, που προβληματίζεσαι...:rolleyes:

ICE

Well-Known Member
9 Νοεμβρίου 2010
6.410
421
ΑΘΗΝΑ
μου ζητησε 30 ευρω για αποζημιωση για το καναπε και του ταδωσα να φυγει μετα πηγα και ρωτησα και μου ειπαν οτι ειναι αλκοολικος και εχει κανει και φυλακη :p
Χαχαχα, παλι καλα. Φαντασου να σου ζηταγε 30 ''Aργύρια'', και να σου ελεγε οτι τον λενε και Ιούδα! :p

lenaki124

Well-Known Member
27 Νοεμβρίου 2010
1.436
9
Και αφού βίασε τη σκυλίτσα του, ξάπλωσε στο κρεββάτι του, άναψε ένα απο τα πούρα του, πήγε στο ψηγείο ήπιε τις μπύρες του, έφαγε και οτι περίσσεψε απο το μεσημέρι και έφυγε σαν κύριος! Τι αλλο θα ακουσουμε!!!

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.254
Μέλη
20.032
Νεότερο μέλος
Nina_Κ