Απίστευτος!!! Λίγη βοήθεια;;;

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.783
7.983
Όλα να πάνε καλά ελπίζω.
Τώρα αρχίζω να αμφιβάλλω όχι αν ο κύριος είναι ο ιδιοκτήτης του αλλά για άλλα πράγματα..

22 Απριλίου 2013
5
0
στην θεση σου θα του εδινα ραντεβου στο σημειο που βρεθηκε ο σκυλος μηπως αναγνωρισει καποιος αν τον αφησε αυτος η' καποιος αλλος.....

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Όλα να πάνε καλά ελπίζω.
Τώρα αρχίζω να αμφιβάλλω όχι αν ο κύριος είναι ο ιδιοκτήτης του αλλά για άλλα πράγματα..

τώρα μάλιστα !!!
πολλοί οι ενδιαφερόμενοι!!!
κάποιος θέλει να πάρει τα 1000 ευρώ και τα έχει κάνει σαλάτα!

Πολύ αγωνία ,για να δούμε πως θα εξελιχτεί !

Τα μάτια σας κ τα αυτιά σας 400!!!!
κ το μυαλό σε εγρήγορση ;)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.783
7.983
τώρα μάλιστα !!!
πολλοί οι ενδιαφερόμενοι!!!
κάποιος θέλει να πάρει τα 1000 ευρώ και τα έχει κάνει σαλάτα!

Πολύ αγωνία ,για να δούμε πως θα εξελιχτεί !

Τα μάτια σας κ τα αυτιά σας 400!!!!
κ το μυαλό σε εγρήγορση ;)
Oύτε που κατάλαβα τι λες τεν τεν :p

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Λοιπόν η εξέλλιξη έχει ως εξής, δώσαμε αύριο το πρωι ραντεβού στον δικό μου κτηνίατρο που έχει κάνει και τις εξετάσεις του ώστε να μπεί το τσιπάκι, να του εξηγήσει πως πρέπει να κάνει τη θεραπεία και τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα. Μίλησα για λίγο με τον ίδιο αλλά επειδή δε μιλούσε πολύ καλά ελληνικά και δεν μπορούσαμε ακριβώς να συννενοηθούμε με πήρε μια φίλη του και μιλήσαμε.

Είναι αυτός που τον άφησε και θα γύρναγε να τον πάρει γιατί γυρνάνε λέει όλη μέρα παρέα!!! Έγινε το σχετικό κήρυγμα όπως καταλαβαίνετε. Κατάλαβα ότι πρόκειται για ανεύθυνο ιδιοκτήτη, ο οποίος όμως τον αγαπάει πολύ και θα συνετηστεί ελπίζω και με την εμπλοκή της φίλης του. Θεωρεί ότι το καλύτερο για το σκύλο είναι να του δίνει ότι του ζητάει για να τρώει και να είναι μαζί. Δεν του έμοιαζε για άρρωστος γι αυτό δεν έχει κάνει εξετάσεις...

Τους τα έψαλα σχετικά και δώσαμε ραντεβού στον κτηνίατρο για να μπεί το τσιπάκι επί τόπου και να δωθούν οδηγίες. Θα έχω το νου μου βέβαια όσο μπορώ.

Τεν τεν ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμένα, καλό είναι να παρακολουθήσεις όλο το ποστ. Δεν με ξέρεις αλλά μπορείς να βγάλεις ένα συμπέρασμα.

Δεδομένου ότι πρόκειται για άνθρωπο με μικρή οικονομική δυνατότητα για να κάνει δωρεά ο ίδιος στη φιλοζωική της περιοχής του και μου είπε η φίλη του ότι τον βοηθάνε από τη γειτονιά, της είπα ότι είναι μια καλή ευκαιρία να ενημερωθούν όλοι αυτοί οι γείτονες για το πρόβλημα των αδέσποτων και να δώσουν όλοι κάτι ελάχιστο σε αυτούς τους ήρωες - εθελοντές είτε ως ενίσχυση είτε ως πράγματα που έχουν ανάγκη. Της φάνηκε πολύ ωραία ιδέα.

Γενικά στη ζωή μου προσπαθώ να είμαι καλοπροαίρετη, θέλω να ελπίζω ότι θα πάρει το μάθημα και θα αλλάξει μυαλά. Ο μπαμπούλας του νόμου (για το τσιπ και το λουρί) αυτή τη φορά έπιασε...

Θα σας ενημερώσω άμεσα

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.844
20.191
Είναι αυτός που τον άφησε και θα γύρναγε να τον πάρει γιατί γυρνάνε λέει όλη μέρα παρέα!!!
:confused::confused::confused:

Κατά τα λοιπά...πάρα πολλά μπράβο σου!!!

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
Λοιπόν η εξέλλιξη έχει ως εξής, δώσαμε αύριο το πρωι ραντεβού στον δικό μου κτηνίατρο που έχει κάνει και τις εξετάσεις του ώστε να μπεί το τσιπάκι, να του εξηγήσει πως πρέπει να κάνει τη θεραπεία και τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα. Μίλησα για λίγο με τον ίδιο αλλά επειδή δε μιλούσε πολύ καλά ελληνικά και δεν μπορούσαμε ακριβώς να συννενοηθούμε με πήρε μια φίλη του και μιλήσαμε.

Είναι αυτός που τον άφησε και θα γύρναγε να τον πάρει γιατί γυρνάνε λέει όλη μέρα παρέα!!! Έγινε το σχετικό κήρυγμα όπως καταλαβαίνετε. Κατάλαβα ότι πρόκειται για ανεύθυνο ιδιοκτήτη, ο οποίος όμως τον αγαπάει πολύ και θα συνετηστεί ελπίζω και με την εμπλοκή της φίλης του. Θεωρεί ότι το καλύτερο για το σκύλο είναι να του δίνει ότι του ζητάει για να τρώει και να είναι μαζί. Δεν του έμοιαζε για άρρωστος γι αυτό δεν έχει κάνει εξετάσεις...

Τους τα έψαλα σχετικά και δώσαμε ραντεβού στον κτηνίατρο για να μπεί το τσιπάκι επί τόπου και να δωθούν οδηγίες. Θα έχω το νου μου βέβαια όσο μπορώ.

Τεν τεν ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμένα, καλό είναι να παρακολουθήσεις όλο το ποστ. Δεν με ξέρεις αλλά μπορείς να βγάλεις ένα συμπέρασμα.

Δεδομένου ότι πρόκειται για άνθρωπο με μικρή οικονομική δυνατότητα για να κάνει δωρεά ο ίδιος στη φιλοζωική της περιοχής του και μου είπε η φίλη του ότι τον βοηθάνε από τη γειτονιά, της είπα ότι είναι μια καλή ευκαιρία να ενημερωθούν όλοι αυτοί οι γείτονες για το πρόβλημα των αδέσποτων και να δώσουν όλοι κάτι ελάχιστο σε αυτούς τους ήρωες - εθελοντές είτε ως ενίσχυση είτε ως πράγματα που έχουν ανάγκη. Της φάνηκε πολύ ωραία ιδέα.

Γενικά στη ζωή μου προσπαθώ να είμαι καλοπροαίρετη, θέλω να ελπίζω ότι θα πάρει το μάθημα και θα αλλάξει μυαλά. Ο μπαμπούλας του νόμου (για το τσιπ και το λουρί) αυτή τη φορά έπιασε...

Θα σας ενημερώσω άμεσα

serge :προς Θεού !!!!με τίποτα δεν απευθύνομαι σε εσένα! κ συγνώμη εαν άφησα να εννοειθει κάτι τέτοιο!!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.208
927
Καναδάς
..

Είναι αυτός που τον άφησε και θα γύρναγε να τον πάρει γιατί γυρνάνε λέει όλη μέρα παρέα!!!
Τελικα η κοινη λογικη δεν ειναι και τοσο κοινη.... Τι σημαινει ακριβως αυτη η βλακεια που σου ειπε? Αυτο ειναι κατι που θα δικαιολογουταν μονο αν ακουγοταν απο απο το στομα 5χρονου παιδιου.

Εμενα προσωπικα κατι δεν μου καθεται καλα ακομη απο την ολη αφηγηση. Προσπαθησε να κοψεις αντιδρασεις του σκυλου μολις τον αντικρυσει, οπως και τι "καπνο" φαινεται να φουμαρει ο τυπος. ;-)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.783
7.983
Aυτό εννοούσα με το προηγούμενο ποστ μου. Ότι ο ιδιοκτήτης δεν είναι σώος...με λίγα λόγια...και τώρα που είπες serge ότι τον άφησε και θα πήγαινε να τον πάρει..εντάξει κάτι δεν πάει καλά εδώ.
Χίλια μπράβο serge για όλα όσα έκανες και για την όλη στάση σου. Ο ιδιοκτήτης όμως πρόκειται για μεγάλο λαμόγιο..

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
αν έχω καταλάβει καλά έχει παραδεχτεί ότι τον παράτησε.... έτσι?

αν όντος ισχύει το παραπάνω εγώ δεν θα του έδινα το σκυλί και θα του έκανα και καταγγελία καπάκι!

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Αξιοθαύμαστη η όλη αντιμετώπιση από τη φίλη που τον μάζεψε πάντως.
Καλοπροαίρετη και ακόμη από το "στρυφνό" γραπτό λόγο,εκπέμπει μια θετικότητα..

Μ'αρέσει :)

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
Αχ ρε συ μπουμπουλ... :confused:
ποιο το νόημα να του το δώσεις έστω και τσιπαρισμένο αν το παράτησε?
μιλάμε για άνθρωπο με σώας τα φρένα?
γενικά μπερδεμένο το θέμα!

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω σε καμία από τις ερωτήσεις σου μπουμπουλ... ειδικά στη δεύτερη
έβαλα τους "ρουφιανους" μου στην περιοχή του Κερατσινίου να ρωτήσουν λιγάκι αύριο πρωι πρωι στην περιοχή που δουλεύει αυτός και στη γειτονιά που μου είπε η κοπέλα πως τους ξέρουν (αυτον και το σκύλο) δεν μπορώ να σκεφτώ τίποτα άλλο

bouboul

Well-Known Member
18 Οκτωβρίου 2012
420
2
το καταλαβαίνω,καλά κάνεις και δεν απαντάς
πολλά έκανες και μπράβο σου
ας έχει αίσιο τέλος τουλάχιστο η ταλαιπωρία για το ζώο

τεν τεν

Well-Known Member
2 Φεβρουαρίου 2012
454
1
τελικά ο Αστέρης σε ποια γλώσσα ξέρει τις εντολές στα ελληνικά ή στην μητρική γλώσσα του andrea?

russellKind

Well-Known Member
14 Ιουνίου 2010
948
4
Εφοσον παρατησε τον σκυλο καποια στιγμη θα το ξανακανει.Ισως δεν στεκει στα καλα του ο τυπος και οταν καταλαβε την μ@@@ια που εκανε εβαλε την αμοιβη για να βρει τον σκυλο.100αδες σκυλοι χανονται και βρισκονται χωρις καμια αμοιβη.Ελαχιστοι ειναι αυτοι που θα εδιναν αμοιβη και μαλιστα τοσο μεγαλη.Μπορεις να του ζητησεις τα 1000 ευρω να δεις απλα αν οντως ελεγε αληθεια οτι οχι μονο τα εχει αλλα και αν θα τα εδινε για το σκυλο.Πως γινεται να τρελαθηκε που τον εχασε αφου ο ιδιος τον παρατησε???Η ο τυπος δεν στεκει στα καλα του η καποια λαμογια υπαρχει.Πχ BYB...

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Κατι καταλαβα serge οτι δεν εχει μεγαλη οικονομικη δυνατοτητα το αφεντικο του σκυλου?Πως θα δωσει 1000 ευρω λυτρα π.χ. σε αυτον που βρηκε τον σκυλο?
Αυτο σημαινει οτι τον νοιαζει και αγαπαει πολυ τον σκυλο του..(η οτι λεει μ@@@κιες..)ΠΟλυ criminal minds γιναμε σε αυτο το ποστ!Κατσε να δεις πως θα αντιδρασει ο σκυλος και εκει θα ειναι ολα ξεκαθαρα...Και αν ο σκυλος αδιαφορησει για το αφεντικο τι κανεις?

Serge

Well-Known Member
18 Δεκεμβρίου 2012
743
296
Ευτυχώς συλβόσκυλο μόλις τον είδε ο σκύλος ξετρελάθηκε από τη χαρά του και για το αφεντικό και για την κυρία που ήταν μαζί (αυτή που μίλησα και στο τηλέφωνο). Ήταν πασιφανές ότι αγαπιούνται πολύ. Στο εν τω μεταξύ πριν συναντηθούμε έφτασαν και οι πληροφορίες από τη γειτονιά του και κοντά στη δουλειά ότι τον ξέρουν και αυτόν και τον σκύλο και ότι τον προσέχει και είναι πάντα παρέα και ότι του φέρεται καλά.

Έτσι πήγαμε στον κτηνίατρο, μπήκε τσιπάκι, έγινε κήρυγμα, δώθηκαν τα φάρμακα και οι οδηγίες. Επίσης του κάναμε δωράκι ένα σκάλιμπορ, τα βιμπραμισιν και τους κεφτέδες (btw mareco είναι για να λειτουργήσει γρηγοροτερα ο νοτιαίος μυελος) το αρκουδάκι που κοιμόταν παρέα και μια λίστα με φιλοζωικές και σωματεία για να κάνουν καμιά δωρεά (χρήματα ή πράγματα) ή να βοηθήσουν.

Το τι ακούσανε τα αυτάκια μας δεν περιγράφεται!!!! Ο γιατρούλης μας σοβαρός και υπηρεσιακός κατάφερε να μη σκάσει ούτε χαμόγελο (σχεδόν). Άψογος.

Κέρασα τη φίλη μου που τον φιλοξενούσε τον καφέ της παρηγοριάς και ελπίζουμε να πάνε όλα καλά. Παρόλα αυτά θα τσεκάρουμε.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.277
Μέλη
20.051
Νεότερο μέλος
tzouli