Λοιπόν η εξέλλιξη έχει ως εξής, δώσαμε αύριο το πρωι ραντεβού στον δικό μου κτηνίατρο που έχει κάνει και τις εξετάσεις του ώστε να μπεί το τσιπάκι, να του εξηγήσει πως πρέπει να κάνει τη θεραπεία και τι πρέπει να κάνει από εδώ και πέρα. Μίλησα για λίγο με τον ίδιο αλλά επειδή δε μιλούσε πολύ καλά ελληνικά και δεν μπορούσαμε ακριβώς να συννενοηθούμε με πήρε μια φίλη του και μιλήσαμε.
Είναι αυτός που τον άφησε και θα γύρναγε να τον πάρει γιατί γυρνάνε λέει όλη μέρα παρέα!!! Έγινε το σχετικό κήρυγμα όπως καταλαβαίνετε. Κατάλαβα ότι πρόκειται για ανεύθυνο ιδιοκτήτη, ο οποίος όμως τον αγαπάει πολύ και θα συνετηστεί ελπίζω και με την εμπλοκή της φίλης του. Θεωρεί ότι το καλύτερο για το σκύλο είναι να του δίνει ότι του ζητάει για να τρώει και να είναι μαζί. Δεν του έμοιαζε για άρρωστος γι αυτό δεν έχει κάνει εξετάσεις...
Τους τα έψαλα σχετικά και δώσαμε ραντεβού στον κτηνίατρο για να μπεί το τσιπάκι επί τόπου και να δωθούν οδηγίες. Θα έχω το νου μου βέβαια όσο μπορώ.
Τεν τεν ελπίζω να μην αναφέρεσαι σε εμένα, καλό είναι να παρακολουθήσεις όλο το ποστ. Δεν με ξέρεις αλλά μπορείς να βγάλεις ένα συμπέρασμα.
Δεδομένου ότι πρόκειται για άνθρωπο με μικρή οικονομική δυνατότητα για να κάνει δωρεά ο ίδιος στη φιλοζωική της περιοχής του και μου είπε η φίλη του ότι τον βοηθάνε από τη γειτονιά, της είπα ότι είναι μια καλή ευκαιρία να ενημερωθούν όλοι αυτοί οι γείτονες για το πρόβλημα των αδέσποτων και να δώσουν όλοι κάτι ελάχιστο σε αυτούς τους ήρωες - εθελοντές είτε ως ενίσχυση είτε ως πράγματα που έχουν ανάγκη. Της φάνηκε πολύ ωραία ιδέα.
Γενικά στη ζωή μου προσπαθώ να είμαι καλοπροαίρετη, θέλω να ελπίζω ότι θα πάρει το μάθημα και θα αλλάξει μυαλά. Ο μπαμπούλας του νόμου (για το τσιπ και το λουρί) αυτή τη φορά έπιασε...
Θα σας ενημερώσω άμεσα