Αξιόλογε συνομιλιτή επέτρεψε μου να σου υπενθυμίσω πως έχτιζες παλάτια στην άμμο .Nαι κύριοι admin ... το dogforum.gr ΟΧΙ ΕΣΕΙΣ
Σχετικά με τους κανονισμούς ψεύδεστε, και μου φτάνει που το ξέρουν ΟΛΑ τα μέλη.
Σχετικά με τα ban ... τί κρίμα ... να είναι αναγκαίο - το χωραφάκι τί σπόρο έχει είναι το θέμα.
Για την διαφήμιση - δυσφήμιση, φυσικά γιατί όχι και τον κακόμοιρο τον εκπαιδευτή ... πολύ λογική σκέψη, συγχαρητήρια ... τα brand names που θίγονται δεν ξέρω πόσο ακόμα θα σας προσδίδουν το ακαταλόγιστο ...
Εχετε ακόμα κόστος "ανάλωσης" με τόσους mods επί τω έργω ? Τί να κάνουμε ...
Ο χώρος εδώ είναι ξένη ιδιοκτησία . Τον διαχειρίζετε όπως επιθυμεί . Τον αν εσύ και άλλοι 100 τον οικιοποιειθήκατε ή σας επέτρεψαν να τον νιώσετε σαν δικό σας αυτό δεν σημαίνει πως θα είναι και δικός σας.
Σχετικά με το clopy paste θα έπρεπε εάν θεωρείς πως αυτά που γράφεις έχουν κάποια αξία και πρέπει να τα διαφυλάξεις τότε θα έπρεπε να το ξανασκεφτείς και να μην γράφεις σε έναν χώρο που δεν ξέρεις ποιανού ιδιοκτησία είναι και φυσικά όντας ένα ανοιχτό φόρουμ που ο καθένας και χωρίς εγγραφή μπορεί να πάρει το περιεχόμενο .
Μην κλαίγεσε τώρα σε 'έναν άγνωστο . Η προχώρα με νόμιμα μέσα εάν νομίζεις πως θα αποκομίσεις κάτι ή απλά δέξου την ήττα και αποχώρησε χαμηλοφώνος γιατί μπορέι να φάς και κάνα μπάν και να μην ξαναμπείς ποτέ.