Ανυπόστατοι εκπαιδευτές...

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
17 χρονια εμενα στην Η.Π.Α δεν εμειναι κανε σκυλι στην καραντινα.Ξερεις καθολου απο τα Αmerican Bull ειναι ο 4 ος που εχω και ειναι BLUE BLOOD SCOTT TYPE τα αλλα που ειχα ηταν JONSONS TYPE
Oι δυο αυτοι τυποι εχουν μονο εμφανισιακες διαφορες, ο χαρακτηρας τους ειναι (οσο μπορει να ισχυει αυτο) ιδιος. Σε ρωταω παλι, απο αμερικη τον εφερες; Τα σκυλια που αλλαζουν χωρα για καποιο διαστημα παραμενουν σε καραντινα για λογους υγειας. (να μην εισερχονται ασθενειες στη χωρα). Εχει συμβει αυτο;;; Σε αλλες ειναι 20 μερες σε αλλες ειναι 6 μηνες! Εξηγησε μας μπας και μπορεσουμε να σε βοηθησουμε! Με μισολογα, δεν γινεται!

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Και αυτό είναι καλό τώρα???:confused::confused::confused:
Μπορει και να ειναι, αναλογα.... Παρολα αυτα, ο σκυλος σου ακομα και αν ειναι φιλικος με τα υπολοιπα σκυλια σου και φυσικα με εσενα, κανει σιγουρα καποιες κινισεις (γλωσσα σωματος) που σημαινουν πολλα. Τις παρατηρεις;; Τρωει πρωτος απο τα αλλα σκυλια; Σε σπρωχνει για να παιξετε; Σου παταει τα ποδια οταν αραζει; Καθετε στην πολυθρονα σου; Γενικος τον βλεπεις να εχει μια καπως ανοτερη θεση σε σχεση με τα υπολοιπα σκυλια, και να διεκδικει συχνα το κατι παραπανω; Και αν ναι, το παιρνει αυτο το παραπανω;;;

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Kira, παλι τα εβαλες με τους εκπαιδευτές? Δυο θεματα εχεις ανοιξει μεχρι τωρα με σκοπο να τους κατηγορησεις.
Πηγες σε 10 και ολοι ηταν αχρηστοι? Αυτό ή είναι ψεμα ή ατυχια ή κακη ερευνα από μερους σου.
Στην Αθηνα οπου μενεις, εχει αρκετους πολύ αξιολογους.
Εγω από την Ξάνθη θα μπορουσα να σε στειλω σε δυο τρεις αλλά διαφηση
Δεν κατηγορω σας ειπα τι εχω παθη. Ο ενας ειναι ενα πολυ γνοστω εκπαιδευτιριο που μεχρει και σεμιναπια κανε και βγαζει εκπαιδευτες. Αν εχεις να μου προτινιες καπιον καντο δεν ειναι διαφιμιση βοιθια ειναι. Εχω ακουση για καπιον Αμερικανο εκπαιδευτη που τον ειχαι φερει η πρεζβια για τα δικα τους σκυλια και εμειναι στην Ελλαδα εκπαιδευη και αγρια ζωα τον ξερεται
Μιλα καθαρα!!!!! Μιλας για το Star Dog Academy????????????????????

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ε, και αυτό να είναι τι σημασία έχει...αφού δεν θέλει να πει το όνομα..δικάιωμα της να έχει αρνητική άποψη..

Kira Blanco

Active Member
27 Νοεμβρίου 2009
29
0
Μιλα καθαρα!!!!! Μιλας για το Star Dog Academy????????????????????
Το επιασες:):) Ναι απο αμερικη ειρθε δεν εχει μηνει σε καραντινα. μονο οσα δεν ειναι πανω απο 3 μην. μενουν η δεν εχουν τα απαρετιτα χαρτια κανενα απ τα τρια δεν εχουν μηνει και παμε και ερχομαστε 2 φορες το χρονο. Λογο η γονεις μου ειναι εκει. κατι ξερω και εγω ο αρχηγος ειμαι εγω και οχι τα σκυλια. Δεν επιτρεπο να κανει κατι απο αυτα που ανεφερες και εχει μεγαλοσει με παρα πολα σκυλια μεχρει 4 μηνον. Ρωτισα αν πεζει καπιο ρολο που ολη η γενια του ηταν φιλακες δεν πηρα καμια απαντιση.Απο που ξερεις για τα american bull dogs? Μου κανει εντιποση.

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Το επιασες:):) Ναι απο αμερικη ειρθε δεν εχει μηνει σε καραντινα. μονο οσα δεν ειναι πανω απο 3 μην. μενουν η δεν εχουν τα απαρετιτα χαρτια κανενα απ τα τρια δεν εχουν μηνει και παμε και ερχομαστε 2 φορες το χρονο. Λογο η γονεις μου ειναι εκει. κατι ξερω και εγω ο αρχηγος ειμαι εγω και οχι τα σκυλια. Δεν επιτρεπο να κανει κατι απο αυτα που ανεφερες και εχει μεγαλοσει με παρα πολα σκυλια μεχρει 4 μηνον. Ρωτισα αν πεζει καπιο ρολο που ολη η γενια του ηταν φιλακες δεν πηρα καμια απαντιση.Απο που ξερεις για τα american bull dogs? Μου κανει εντιποση.
Με ενδιαφερουν ολα τα σκυλια, ασχολουμαι με την εκπαιδευση γιατι εχω 3 σκυλια, 1 η ξαδερφη μου και αλλα 4-5 στην παρεα μου και ειμαι ο μονος που το περνει στα σοβαρα. Μαθαινω οσα περισσοτερα μπορω για ολες τις ρατσες γιατι θελω να ασχοληθω επαγγελματικα, και ευχομαι καποια στιγμη να γινω καλος εκπαιδευτης, και να μη στελνω σκυλια για ευθανασια...
Το οτι η γενια ηταν φυλακες, εννοεις τα αδερφια του ή τους προγονους του;; Οτι και απτα δυο να εννοεις, εχει σχεση μεν αλλα δεν σημαινει και τιποτα ταυτοχρονα. Περισσοτερο απολα εχει να κανει με την παιδικη του ηλικια (3ων -6 μηνων). Αυτη ειναι η δευτερη περιοδος φοβου, και η εμπειριες που εχει ο σκυλος ειναι πολυ σημαντικες. Ευκολα μπορεις να βρεις πληροφοριες για αυτο το σταδιο της ζωης ενος σκυλου. Δεν λεω κατι φοβερο...
Οσο για το star-dog, τι να πω. Ψιλοαισχος να δινει τετοιες συμβουλες... Εγω μπορω να σου προτεινω τη σχολη Veteran, http://www.canecorsoitaliano.gr/gr/training.html οπου ο Αγγελος πιστευω οτι κανει παρα πολυ καλη δουλεια. ΔΕΝ δουλευει με πνιχτη, ειναι πιο χρονοβορα η μεθοδος του αλλα εχει καλυτερα και για περισσοτερο καιρο αποτελεσματα. Προσοχη, ειναι γνωμη μου και σε καμια περιπτοση δεν εχω συμφερον η οτιδιποτε αλλο! Μολις προχορησω λιγο ακομα το βιβλιο που διαβαζω οσον αφορα ψυχολογια και προβληματα συμπεριφορας θα προσπαθησω να σε βοηθησω και αλλο αν μπορω. Εσυ προσπαθησε να παρατηρεις τη γλωσσα του σωματος του σκυλου σου, ωστε να δουμε αρχικα αν οντος εχει προβλημα, ή αν ο stardog ειναι καφρος...

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Ε, και αυτό να είναι τι σημασία έχει...αφού δεν θέλει να πει το όνομα..δικάιωμα της να έχει αρνητική άποψη..
Δεν διαφωνω, αλλα ευθανασια χρειαζονται μονο τα ζωα που εχουν σοβαρο προβλημα υγειας! Και φυσικα τα διποδα ζωα που εχουν σοβαρο προβλημα στο μυαλο τους... Πρεπει να ξερουμε ολοι ποιος ειναι αυτος που προτεινει ευθανασιες ετσι....

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
Ναι...δεν λεώ..αλλά προσωπικά αν μου έλεγε ένας εκπαιδευτής να θανατώσω τον σκύλο μου...απλώς θα γέλαγα και δεν θα ξαναπάταγα εκεί...

Kira Blanco

Active Member
27 Νοεμβρίου 2009
29
0
Kirki;Amirah Σε ευχαριστω. Ρωτισα πριν αν καποιος εχει ακουση για καποιον αμερικανο που πλεον μενιε στην ΑΘΗΝΑ τον εφερε η Αμερικανικη πρεζβια για τα δικα τους σκυλια και μενει πλεων εδω. Παντος απ την δικια μου εμπιρια με τα AMERICAN BULL λεω οτι αφτο που διαβασες δεν εχει και πολυ σχεσει με αυτα που εχω δει οχι μονο με τα δικα μου αλλα και με αλλα. Ισος για τα ALPHA TYPE KAI TA GREAT WHITE ναι αυτα ειναι τα αλλα 2 type που ηπαρχουν. Κια παλη δεν ξερω

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Kirki;Amirah Σε ευχαριστω. Ρωτισα πριν αν καποιος εχει ακουση για καποιον αμερικανο που πλεον μενιε στην ΑΘΗΝΑ τον εφερε η Αμερικανικη πρεζβια για τα δικα τους σκυλια και μενει πλεων εδω. Παντος απ την δικια μου εμπιρια με τα AMERICAN BULL λεω οτι αφτο που διαβασες δεν εχει και πολυ σχεσει με αυτα που εχω δει οχι μονο με τα δικα μου αλλα και με αλλα. Ισος για τα ALPHA TYPE KAI TA GREAT WHITE ναι αυτα ειναι τα αλλα 2 type που ηπαρχουν. Κια παλη δεν ξερω
Δεν το εχω διαβασει αυτο για τα Bulldog... :) Μην σκαλωνεις με τα ειδη, ειναι κυριως εμφανισιακες οι διαφορες. Ο χαρακτηρας ειναι σε γενικες γραμμες κοντα. Για την ακριβεια οχι ο χαρακτηρας αλλα η βαση που εχουμε για να δουλεψουμε. Εχουν πολλοι φιλοι μου γαλλικο, αμερικανικο, bullmastif, αγγλικο, dogo argentino, canecorso κλπκλπκλπ. Εχω συναναστραφει αρκετες ωρες με ολα και εχω αποψη. Τα mastif γενικοτερα ειναι πανεξυπνα σκυλια, - μπορουν να σε αφησουν αφωνο πολλες φορες - και ειναι φιλικα. Πανω απ'ολα ειναι σταθεροι χαρακτηρες και αν γινουν τα πραγματα σωστα δεν θα παρουσιασουν αλοπροσαλες συμπεριφορες, οπως να φανε ξαφνικα ενα παιδακι που τρεχει ή οτι αλλο μπορεις να φανταστεις. Φιλικη βεβαια μπορει να ειναι και μια αρκουδα αν εχει κοινονικοποιηθει σωστα οπως επισης ενα παιδι 8 χρονων μπορει να κοψει φετες τους γονεις του στον υπνο τους αν του εχουν διμηουργησει ψυχολογικο προβλημα. Ο δικος σου, αν ειναι με τα οικεια προσωπα-σκυλια ok, και με τους αγνωστους παρουσιαζει επιθετικη συμπεριφορα (αμυνα ή αρπαγη) σιγουρα δεν ειναι τυχαιο και σιγουρα δεν φταιει ο σκυλος! Προχειρα μπορω να πω οτι κατι φοβαται. Αυτο μπορει να ειναι:
1. να χασει τα κεκτημενα (κυριως την καλοπεραση αφου για αυτο ζουμε ολοι μας, αρα και τα σκυλακια μας)
2. να βρεθει σε μια κατασταση που τον στρεσαρει ή τον περιοριζει (....καλοπεραση)
3. να του παρουν το φαγητο (...καλοπεραση)
4. να του "παρουν" τα χαδια - δλδ να χαιδεψεις ενα αγνωστο σκυλι (......καλοπεραση........)
.
.
.
.
.
.

Last edited:

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Καλα εσυ Κιρα ειχες 4 μπουλι,εχεις ενα τερριε,και ενα ντογκο,και τα 2 τα εχεις εκπαιδευσει,ετσι οπως τα λες εχεις εμπειρια απο 7 σκυλους,και εχεις παει σιγουρα μαζι και στην εκπαιδευση,διοτι βλεπω οτι εχεις απαιτησεις.
Λοιπον οποιος ειχε 4 μπουλι 1 ντογκο,και ενα τερριε και χρειαζεται επειγοντως εκπαιδευτη,χρειαζεται επειγοντος,ψυχιατρο,νευρολογο,ακτινολογο,και ψευτολογο.
Καλα μας δουλευεις?Τι εχεις μαθει με τοσα σκυλια τιποτα?
Εσυ κανονικα με νοηματικη πρεπει να συνενοεισαι με τα σκυλια σου.

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Μην σκαλωνεις με τα ειδη, ειναι κυριως εμφανισιακες οι διαφορες. Ο χαρακτηρας ειναι σε γενικες γραμμες κοντα. Για την ακριβεια οχι ο χαρακτηρας αλλα η βαση που εχουμε για να δουλεψουμε. Εχουν πολλοι φιλοι μου γαλλικο, αμερικανικο, bullmastif, αγγλικο, dogo argentino, canecorso κλπκλπκλπ. Εχω συναναστραφει αρκετες ωρες με ολα και εχω αποψη.
Δηλαδή αυτές οι φυλες έχουν τον ίδιο πάνω κάτω χαρακτήρα;
Τα mastif γενικοτερα ειναι πανεξυπνα σκυλια, - μπορουν να σε αφησουν αφωνο πολλες φορες - και ειναι φιλικα.
Πανω απ'ολα ειναι σταθεροι χαρακτηρες και αν γινουν τα πραγματα σωστα δεν θα παρουσιασουν αλοπροσαλες συμπεριφορες, οπως να φανε ξαφνικα ενα παιδακι που τρεχει ή οτι αλλο μπορεις να φανταστεις.
Υπάρχουν άλλες φυλές που αν γίνουν όλα σωστά θα παρουσιάζουν αλλοπρόσαλες συμπεριφορές;
Ο δικος σου, αν ειναι με τα οικεια προσωπα-σκυλια ok, και με τους αγνωστους παρουσιαζει επιθετικη συμπεριφορα (αμυνα ή αρπαγη) σιγουρα δεν ειναι τυχαιο και σιγουρα δεν φταιει ο σκυλος! Προχειρα μπορω να πω οτι κατι φοβαται.
Δηλαδή όποιος σκύλος ξέρουμε απλά και μόνο ότι είναι θεωρητικά φιλικός με την αγέλη του αλλά επιθετικός με άγνωστους σκύλους ή ανθρώπους μπορούμε να θεωρήσουμε ότι κάτι φοβάται;

Last edited:

Kira Blanco

Active Member
27 Νοεμβρίου 2009
29
0
Καλα εσυ Κιρα ειχες 4 μπουλι,εχεις ενα τερριε,και ενα ντογκο,και τα 2 τα εχεις εκπαιδευσει,ετσι οπως τα λες εχεις εμπειρια απο 7 σκυλους,και εχεις παει σιγουρα μαζι και στην εκπαιδευση,διοτι βλεπω οτι εχεις απαιτησεις.
Λοιπον οποιος ειχε 4 μπουλι 1 ντογκο,και ενα τερριε και χρειαζεται επειγοντως εκπαιδευτη,χρειαζεται επειγοντος,ψυχιατρο,νευρολογο,ακτινολογο,και ψευτολογο.
Καλα μας δουλευεις?Τι εχεις μαθει με τοσα σκυλια τιποτα?
Εσυ κανονικα με νοηματικη πρεπει να συνενοεισαι με τα σκυλια σου.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΙΛΑ. Ειχα αλλα 3 JONSONS που εχουν διστιχος φυγει απ την ζωη

sir-elric

Well-Known Member
17 Νοεμβρίου 2006
2.589
3
marathon beach
17 χρονια εμενα στην Η.Π.Α δεν εμειναι κανε σκυλι στην καραντινα.Ξερεις καθολου απο τα Αmerican Bull ειναι ο 4 ος που εχω και ειναι BLUE BLOOD SCOTT TYPE τα αλλα που ειχα ηταν JONSONS TYPE
απο ποιο εκτροφειο ? με ποιους γεννητορες. αν και το blue blood scott type δεν παιζει ειτε θα ειναι alapaha blue blood buldog ειτε american bulldgo scott/performance/standard type.

υ.γ. βλεπω και προτασεις καλων εκπαιδευτων ! ενδιαφεροντα πραγματα

omarock

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2009
2.836
7
Δραμα
Αυτα τα Τζονσονς δεν ειναι Μπουλντογκ τι πρεπει να διαβασω εγω και τι πρεπει να διαβασεις εσυ?
Πολυ θα ηθελα να μαθω την ηλικια σου.
Σε κοβω απο 16 εως το πολυ 25,με εμπειρια σε σκυλια αντε το πολυ 2 χρονια.

katerina k.

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
6.204
13
Κηφισιά
omarock..όρεξη έχεις να τσακωθείς καλέ μου σήμερα..Χρονιάρες μέρες είναι..
Αστο να παέι το παλιάμπελο!!!:D:D:D
Εγώ πάντως μόνο τα Johnsons Baby Shampoo ξέρω!!!:D:D:D (πλάκα κάνω)...

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
απο ποιο εκτροφειο ? με ποιους γεννητορες. αν και το blue blood scott type δεν παιζει ειτε θα ειναι alapaha blue blood buldog ειτε american bulldgo scott/performance/standard type.

υ.γ. βλεπω και προτασεις καλων εκπαιδευτων ! ενδιαφεροντα πραγματα
οπως ειπα ειναι προσωπικη αποψη... δεν ξερω αν ειναι ειρωνικο το σχολιο σου, παντος δεν θελω να κανω καποια διαφημιση. απλα να βοηθησω.

Kirki - Amirah

Well-Known Member
27 Οκτωβρίου 2009
1.202
2
Δηλαδή αυτές οι φυλες έχουν τον ίδιο πάνω κάτω χαρακτήρα;
Υπάρχουν άλλες φυλές που αν γίνουν όλα σωστά θα παρουσιάζουν αλλοπρόσαλες συμπεριφορές;
Δηλαδή όποιος σκύλος ξέρουμε απλά και μόνο ότι είναι θεωρητικά φιλικός με την αγέλη του αλλά επιθετικός με άγνωστους σκύλους ή ανθρώπους μπορούμε να θεωρήσουμε ότι κάτι φοβάται;
Ο φοβος ειναι αρχαιγονο ενστικτο που εχουμε και εμεις και ειναι υπευθυνος για τα περισσοτερα πραγματα που κανουμε. φοβομαστε μην μεινουμε μονοι μας, φοβομαστε μην μεινουμε χωρις λεφτα, φοβομαστε γενικως. Γιαυτο κανουμε και οτι κανουμε, ωστε να εχουμε φιλους - δουλεια κλπ. Φοβος δεν σημαινει Ωχ! τρομαξα!

Μπορουμε να πουμε οτι μερικα σκυλια, αν και τυγχανουν σωστης εκπαιδευσης και κοινονικοποιησης, εχουν γονιδιακες βλαβες που μπορουν να ειναι υπευθυνες για διαφορα προβληματα. Ειδα προσφατα σε ενα ντοκιμαντερ, ενα bull terrie που ειχε καποια ψυχωση - μανια , και κυνηγουσε την ουρα του 24seven. Το προβλημα βρισκοταν στο DNA του, και η λυση ηταν μονο τα ψυχοφαρμακα. Μερικες φορες ενα συγκεκριμενο χρωμα που χαρακτηριζει μια ρατσα, ειναι ταυτοχρονα μια γονιδιακη βλαβη που μπορει να προκαλεσει καποιο αλλο προβλημα. Οπως τα σκυλια Δαλματιας, που τυφλωνονται. Η ιδια γονιδιακη βλαβη που κανει το τριχομα τους λευκο κατω απο καταμαυρες βουλες, μπορει να προκαλεσει τυφλωση ξαφνικα και χωρις αλλη αιτια. Για τη ρατσα του δικου σου, δεν εχω ακουσει ακομα κατι παρομοιο. Και τα mastiff εχουν σε γενικες γραμμες ιδια ιδιοσυγκρασια. Οπως ολα τα κυνηγοσκυλα ειναι ατιθασα, παιχνιδιαρικα και ζημιαρικα, τα ποιμενικα ειναι εργατικα, ευκολα στην εκπαιδευση (κατα κανονα - υπαρχουν παντα εξαιρεσεις) ετσι και τα mastiff ειναι σοβαρα, σταθερα σαν χαρακτηρες και αξιοπιστα. Πραγματικα αν ενα mastiff ήταν υπερκινητικο και παιχνιδιαρικο σαν jack russel, θα με προβληματιζε...

Sara

Well-Known Member
27 Δεκεμβρίου 2008
7.750
1.514
Illinois, USA
Σε ρωταω παλι, απο αμερικη τον εφερες; Τα σκυλια που αλλαζουν χωρα για καποιο διαστημα παραμενουν σε καραντινα για λογους υγειας. (να μην εισερχονται ασθενειες στη χωρα). Εχει συμβει αυτο;;; Σε αλλες ειναι 20 μερες σε αλλες ειναι 6 μηνες! Εξηγησε μας μπας και μπορεσουμε να σε βοηθησουμε! Με μισολογα, δεν γινεται!
Στην Αμερική δεν υπάρχει καραντίνα και αυτό το ξέρω επίσημα από τα Υπουργεία Υγείας και Γεωργίας. Εφόσον τα σκυλιά έχουν το διαβατήριο που ορίζει η αμερικανική πρεσβεία σφραγισμένο από κτηνιάτρους που δέχεται στη χώρα προέλευσης, τα σκυλιά κυκλοφορούν αμέσως χωρίς πρόβλημα. Εξαιρούνται τα κουτάβια που δεν έχουν κάνει ακόμα εμβόλιο λύσσας, όμως ΜΟΝΟΝ αν προέρχονται από χώρες που δεν την έχουν εξαλείψει. Η Ελλάδα ανήκει στις χώρες των οποίων τα κουτάβια δεν υποβάλλονται σε καραντίνα. Ο νόμος αυτός ισχύει ακριβώς τώρα που μιλάμε. Επιπλέον χώρες όπως η Βρεττανία που έκανε μεγάλες ιστορίες για την εισαγωγή σκυλιών, υποχρεώθηκε από την Ευρωπαϊκή Ένωση να το κόψει και τώρα δέχεται διαβατήριο σκύλου που βγαίνει σύμφωνα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.250
Μέλη
20.029
Νεότερο μέλος
Stefaniadoul