δεν γνωριζω πως εννοεις εσυ την επιθεση,στο συγκεκριμενο φορουμ ομως,οταν λες οτι εχεις ΔΕΙΡΕΙ ΠΟΛΥ τον σκυλο σου,ο οποιος εχει μεγαλωσει μονος,λογω του οτι δουλευουν και σπουδαζουν ολοι,εκτος απο τις συμβουλες του πως θα χειριστεις το προβλημα,θα τα "ακουσεις" κιολλας,πως να το κανουμε?ektor said:Απαξιώνω οσους επιτίθενται χωρίς να απειλούνται.
οπως θα τα ακουγες,εαν εγραφες σε ενα φορουμ μαμαδων,οτι χτυπας πολυ το παιδι σου,οταν δεν σε ακουει.
δεν θα επικροτουμε και την βια τωρα μην τυχον και "πληγωσουμε" αυτον που την προσφερει απλοχερα.
η lone wolf ,πολυ σωστα απαντησε στο πως θα μπορουσαν τεχνικα να λυσουν το προβλημα,μην ξεχνας ομως οτι το προβλημα ειναι σταση ζωης και οταν δεν εχεις χρονο επικοδομητικο για το σκυλι σου,δεν υπαρχει περιπτωση να ασχοληθεις με την μεθοδο της σφυριχτρας-γιατι θελει συστημα,υπομονη,επαναληψη,πραγματα που προσωπικα αδυνατω να πιστεψω οτι θα γινουν,γιατι δεν εγιναν ποτε και το θεμα ειναι συνθετο και βρισκεται στο μυαλο του ιδιοκτητη.
ο σκυλος αυτος,εχει φαει την απορριψη με την κουταλα της σουπας,ας φαει μια μπουκιτσα και το αφεντικο,δεν χαθηκε ο κοσμος :wink:
(και κατι ασχετο...οταν τα σκυλια μου πεθανουν,-ειναι ηδη μεγαλα- εχω ηδη σκεφτει για τα επομενα...το επομενο..εχμ,το ...? .........δεν εχω κουραγιο να ασχοληθω τοσο πολυ απο την αρχη.........).