Αντιόπη - Μας έφερε το καλοκαίρι πιο νωρίς.

sofiaklv

Well-Known Member
4 Μαϊου 2007
1.362
3
Athens
Αυτό θα ήθελα να μου το εξηγήσετε κι εμένα πως συμβαίνει.
Πέρσι που είχα στο σπίτι μια κουτσουλιά 7 κιλά όλα κι όλα, με κατάγματα από χτύπημα με αυτοκίνητο, καθόταν στο σκυλόσπιτο, ξαπλωνόταν φαρδιά πλατιά στο στρώμα, πηγαίνανε τα γομάρια να μπούνε, έκανε αυτή ένα γρύλισμα και σούζα τα άλλα απ΄ 'εξω!!!!! Καθόντουσαν και ξεροσταλιάζανε και δεν έμπαιναν αν δεν τα βάζαμε εμείς. Μετά από λίγο τα ξανάδιωχνε!
Και δε μιλάμε για καθόλου υποχωρητικά σκυλιά . Παρόλο που είναι μαζί από κουτάβια και έχουν πατήσει αισίως τα έξι καμιά φορά πέφτουν κάτι "ψιλές" μεταξύ τους για το ποιος θα πάρει την καλύτερη θέση στο στρώμα.
Καταλαβαίνουν την "αδυναμία" και δεν επιβάλλονται όπως θα έκαναν συνήθως?

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
...Πως θα χαρακτηριζατε την συμπεριφορα του?Νιωθω οτι αν συνεχισει ετσι , αν καποιος πειραξει την μικρη και ειναι παρον ο Φιντελ , μαυρο φιδι που τον εφαγε.Σαν να του ανηκει κανει.
Νάσο,

Καταρχήν, εύχομαι νάναι γερή και ευτυχισμένη η Αντιόπη και αχτύπητη ομάδα μαζί με τον Φιντέλ!!!:)
Για την έκβαση της γνωριμίας σας με την Αντιόπη, σου τα είχα προβλέψει, ήδη από το προηγούμενο θέμα...:cool::p

Τώρα, σε αυτό που θίγεις, δεν υπάρχει αμφιβολία... από εδώ και πέρα, nobody messes with Antiope!!! Για να το θέσω σε άψογα ελληνικά...

Σταδιακά, θα σχηματίσουν την "αγέλη" τους και θα υποστηρίζει ο ένας τον άλλον...

Οπως ακριβώς κάνουν και τα δικά μου, ιδίως η "ντροπαλή" Μόκα, που δεν αφήνει κανέναν (σκύλο ή άνθρωπο - δίνε λίγο προσοχή σ' αυτό!) να διανοηθεί πως μπορεί να διορθώσει το μικρό!:eek::D

Grifos

Well-Known Member
16 Απριλίου 2011
3.697
316
Δωδεκάνησα
το είδα αρχικά και μου φάνηκε απ' τη φωτογραφία ψιλομεγαλόσωμο και στην επόμενη βλέπω το θεριό με τα ποντίκια να στέκει από πάνω του :D:D

Μπράβο που την πήρες, να τους χαίρεσαι :)

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Viviana σορρυ μου διεφυγε.Ο προεδρος βγηκε ναι μεν απο το ονομα Φιντελ , αλλα εδω στο νησι το χρησιμοποιουν και αρκετα σαν nickname.

Μαρια το κοκκαλο δεν ειναι το μεγαλο που εφερες , αλα ενα μικρο ασπρο πλεξουδα.Το μεγαλο ο Φιντελ το εχει για μεσα στο σπιτι , αλλα δεν το εχει ακουμπησει μιας και αλλου εχει το μυαλο του.

Πριν λιγο η μικρη ετρεχε με ενα πλαταρι στο στομα και ο Φιντελ την κοιταζε σαν χανος.

Παρολο που ο Φιντελ δεν τρωει πολυ και γρηγορα , η μικρη εχει τεραστια ορεξη και αφου καθαρισει το δικο της παει στο πιατο του και ολο και κατι του κλεβει.

Εβαλα και το crate παλι στο σαλονι οποτε προβλεπω μια ηρεμη βραδια.

''Σταδιακά, θα σχηματίσουν την "αγέλη" τους και θα υποστηρίζει ο ένας τον άλλον...''
Γιαννη μου ελπιζω να κανουν αγελη μαζι , αλλα οχι παραταξη δολιοφθορων κατα της απολυτης δημοκρατικης μου πεποιθησης.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Oλο για τον Πρόεδρο μας λες όμως.... δε μας είπες, εσείς οι δίποδοι πως τα πάτε με τη μικρή? Ολα καλά? Εχει αρχίσει να σας ακούει, να σας μαθαίνει? Εγω με το δεύτερο ασχολήθηκα πολύ λιγότερο απ'οτι με το πρώτο (είχε και λιγότερα προβλήματα, αλλά κυρίως ακολουθεί σε όλα τον παλιό και δεν έχει χρειαστέι να της μάθω σχεδόν τίποτα!), αλλά μάλλον είναι λάθος (και λίγο άδικο....).

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Καλημερα.Χαχα για να μην ακους τιποτα για διποδα , ολα πανε καλα.Εκει δεν υπαρχει προβλημα.
Οσο περναει ο καιρος ερχεται και πιο θαραλεα προς εμας οταν την φωναζουμε.Ειναι παντα κουνιστη ηουρα της και κανει παιχνιδια .Μολις την χαιδεψεις , λιωνει και κοντευει να κοιμηθει.
Ακουει μεν αλλα σημερα κλεινει 3 μερες μαζι μας οποτε και παλι καλα αυτα που ακουει.
Απο υπακοη θα την μαθω τα βασικα.
Ο πρωτος ακολουθει την δευτερη οπου παει και τουμπαλιν.Αλλα και ο Φιντελ δεν ειναι τερας μαθησης , οτι μαθει απο αυτον καλα θα ειναι.
Εμεις με τα σκυλια ειμαστε μια χαρα , τα σκυλια μεταξυ τους ειναι μια χαρα , ολα καλα.

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
ρε γμτ........
να μην μοιάζουμε λιγάκι στα σκυλιά.............
τι ωραία που κάνουν σχέσεις.

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
Να την χαιρεστε τη μικρη και τον μεγαλο σας! Φοβερες φωτογραφιες! :)

Υ.Γ στην αρχη διαβασα Αντιλόπη και λεω ωπα... εδω ειμαστε... :D αν κι οπως ειδα στις φωτο σαν αντιλοπη πηδαει! :D

-eleni-

Well-Known Member
18 Απριλίου 2011
433
2
Athens,Kalli8ea
Νασο να την χαιρεσαι και επισημα τη μικρη αμαζονα σου την Αντιοπη.........!!!!! θα περασετε υπεροχες στιγμες μαζι σιγουρα....!! θα κανουν πολυ καλη παρεα!!!!!
να εισαι διπλα χαρουμενος γιατι για την υιοθεσια και για την οικογενεια που της προσφερεις, θα σε ευγνωμονει με το βλεμμα της και μονο για μια ζωη.....!!!!!
οσο για τον Fidel δεν εχω λογια.....!! στο εχω ξαναπει....απο τα καλυτερα κορμια bullmastiff κατ'εμε !!!!!
να τα χαιρεσαι και παλι μπραβο!!!!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Μεγαλωνει το κοριτσι μας.:)
Παρολο που βαση του βιβλιαριου της ειναι 4μιση μηνων , της ηρθε περιοδος και ειμαστε σημερα στην 13 μερα.:eek:
Φυσικα μετα την περιοδο της εχει προγραμματιστει στειρωση και τσιπαρισμα.

Το θεμα που προκυπτει με τον Φιντελακο.Θελει ο καημενος να γνωρισει τον ερωτα , αλλα με την χαρα θα μεινει.:D
Απο την 10η μερα τους εχουμε χωριστα για να αποφυγουμε δυσαρεστες καταστασεις.
Οταν ειμαστε παροντες ειναι μαζι οπου εκεινος προσπαθει με λαθος τροπο(παει αναποδα προσπαθωντας να σκοραρει κεντραροντας το κεφαλι της):D:D:D.Εκεινη βεβαια δεν τον αφηνει και αρχιζει ενα κυνηγι με κλαμματα απο τον προεδρο.

Το crate κοντευει να διαλυθει οταν μπαινουν μεσα και κλαει και γαυγιζει μεσα στο σπιτι και δεν κοιμηθηκε κανεις μας την πρωτη μερα:confused:.Τωρα ο μεγαλος την βγαζει εξω τα βραδια(σε καμμια 10αρια μερες θα ξαναμπει) , οπου βεβαια συνεχιζει να κλαιει και να φωναζει με παραπονο

Η κυρια εχει επιτελους ηρεμησει απο την πολιορκια του εστω και αυτες τις ωρες που ειναι μεσα.

Και οι δυο τους εχουν κοψει το πολυ φαγητο μαλλον λογο των ορμονων που εχουν χτυπησει κοκκινα ο καθενας.

Η Αντιοπη εχει ψηλωσει και παραμενει λεπτη και ντελικατη.=D>

Εχει απιστευτα σπριντ οπου ο μπουνταλας τρεχει και την προλαβαινει , αλλα δεν σταματαει εγκαιρα και σαβουριαζονται.
Φοβερος φυλακας alert η Αντιοπη , ακουει τα παντα και ετσι ξεκουβαλαει και ο αλλος και αρχιζει τα δικα του.

Ειναι τρυφεροι η σχεση τους , την προσεχει , και την αραζουν αγκαλια αρκετες φορες.

Το απογευμα θα ανεβασω μερικες νεες φωτο , εχω και μερικες μονη της , αλλα σπανια δεν ειναι και οι 2 μαζι.

Εχουν το δικο τους gang και μαζι σκαρωνουν τις αλητειες.
:)
Φωτο συντομα.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Το μουτρο που φοβομασταν οτι θα τα βρει δυσκολα με τον Φιντελ.Μαλλον το αντιθετο εγινε.

Τον τραβαει απο δω , τον τραβαει απο κει , τον εχει ξεχειλωσει.

Και αραζει σε αναπαυτικο , ορθοπεδικο στρωμα η κυρα.Περασμενα μεγαλεια προεδρε.

Last edited:

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Κι ο πρόεδρος σε στυλ "τραβάτε με κι ας κλαίω",δείχνει να το απολαμβάνει!!!:D:D
Εμεις οι γυναίκες έχουμε το τρόπο μας τελικά!:p

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Aφιερωμένο στον πρόεδρο!

[video=youtube;5_lriq-rzvI]http://www.youtube.com/watch?v=5_lriq-rzvI&feature=related[/video]

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Λιγο κουλο αυτο που θα πω, αλλα εχω την εντυπωση οτι η Αντιοπη μεγαλωσε μολις εφυγε ο Φιντελ.

Εχει γινει αγαπησιαρα, παει μονη της στο μαξιλαρι της,δεν λερωνει,δεν ενοχλει,δεν κανει ζημιες.
Τα παιδια την χαιρονται ολη την ημερα και παιζουν ωραια.

Αυτο που βλεπω και πραγματικα χαιρομαι, ειναι ο χαρακτηρας της.Δεν θα μπορουσαμε να εχουμε κατι καλυτερο μετα απο την μπορα που περασαμε στο σπιτι μας.Εχει γινει η ψυχολογος ολων μας, μας ηρεμει και την αγαπαμε και την προσεχουμε ολοι.

Αντιοπαρα εισαι αστερι μισοριξια μου.

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi