Αντιόπη - Μας έφερε το καλοκαίρι πιο νωρίς.

kopritis

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2008
7.809
23
Αθήνα, κεντρο.
Tέλεια, τέλεια!!! Πάρα πολύ χαίρομαι!!!!

Πάντως, δεν ξέρω πόσα κιλά είναι ή θα γίνει η Αντιόπη, αλλά αυτό το μικρομεσαίο μέγεθος είναι εξαιρετικά βολικό! Απ'τη μιά δεν "πιάνει χώρο", αλλά απ'την άλλη αντέχει στις "κακουχίες" με μεγάλα σκυλιά και δε φοβάσαι μην το πατήσεις.... Το βρίσκω ιδανικό (παρά που η καρδιά μου εμένα είνια πάντα με τα μεγάλα κυβικά).

axolotl

Well-Known Member
13 Ιανουαρίου 2011
376
0
Ανδρος
να σας ζήσουν τα σκυλάκια σας και όλη η ανθρωποοικογένεια.
καταπληκτικές φώτο και ειλικρινά δεν έχω ξαναδεί τέτοιο σώμα σε σκύλο, για τον πρόεδρο εννοώ.

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Ό,τι και να πω θα είναι λίγο!
Μόνο ότι, βλέποντας τέτοιες εικόνες, παίρνει κανείς θάρρος να συνεχίζει :)
Μπράβο σε όλους!

Eirini-Fontas

Well-Known Member
6 Μαϊου 2009
5.280
709
Θρακομακεδονες
Πω πω πω ενα αγορι με μια ομορφη κοπελα!*agapoylas*
Υπεροχες φωτο, φανταστικα σκυλουμπια, το μερος τελειο! Ευχομαι ολοι να εισαστε αγαπημενοι και να περνατε παντα ομορφα!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Καλημερααα.
Τελικα θα ανεβασω παλι το crate στο σαλονι.Ο Φιντελ ειχε μαθει να κοιμαται στο μερος του χωρις να πειραζει τιποτα.
Απο την στιγμη ομως που μπηκε μεσα και η Αντιοπη , ο κυριος δεν καθεται ουτε ενα λεπτο καλα.:mad:
Χθες ηταν το 2ο βραδυ που κοιμηθηκα στο σαλονι να προσεχω τα κατσικια μην ισοπεδωσουν το σπιτι.Και βεβαια ξυπνησα αρκετες φορες να προλαβω τον Φιντελ που πηδουσε καναπεδες και τραπεζια να φτασει την φιλη του.

Το περιεργο ειναι οτι οταν ειναι εξω μονοι τους , δεν την πολυπρηζει και ειναι σχετικα χαλαρος.Μολις ομως βγει καποιος απο εμας εξω , τοτε τρεχει να την ζαλισει , ειναι συνεχεια η απο πανω της η απο πισω της.

Στο φαγητο τους ειναι μια χαρα , η μικρη τρωει σφαιρα και μετα παει στου προεδρου το πιατο και εκεινος την αφηνει να παρει εναν μεζε αν εχει μεινει.

Η σταση του Φιντελ ειναι κυριαρχικοτατη , παντα με το αναλογο στησιμο και συμπεριφορα.Ελπιζω να κουλαρει σε μερικες μερες , γιατι νομιζω οτι η μικρη θα τα παιξει.Κανει προσπαθειες να τον βαλει στην θεση του , αλλα εκεινος εχει εκεινο το βλεμμα που δεν καταλαβαινει τιποτα.Η εμμονη του πλησιαζει εκεινη με τους σκατζοχοιρους.Αλλα αυτο συνηθως γινεται αν ειμαστε και εμεις εξω.Αλλιως οταν τους κατασκοπευω απο μεσα , ειναι χαλαροι , γυρνωβολανε στο κτημα και παιζουν.

Πως θα χαρακτηριζατε την συμπεριφορα του?Νιωθω οτι αν συνεχισει ετσι , αν καποιος πειραξει την μικρη και ειναι παρον ο Φιντελ , μαυρο φιδι που τον εφαγε.Σαν να του ανηκει κανει.

Αυριο θα την παω στον κτηνιατρο για γενικο τσεκ απ , εξετασεις αιματος , προγραμματισμο εμβολιων που μενουν να γινουν , συζητηση για την στειρωση και επισης μικροτσιπ.

Αυτα τα νεα μας , σχετικα πανε καλα ,απλα θα ηθελα(φανταζομαι και η Αντιοπη) να ηρεμουσε λιγακι ο Φιντελ.
Για ριχτε κανενα τιπ.

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Το έκανε και ο δικός μου στο (πρώτο) κουτάβι που του έφερα και έχει τύχει να μου το αναφέρουν και άλλοι με παρόμοιες συνθήκες. Τρελό κόλλημα σε σημείο εμμονής τις πρώτες μέρες, σαν να τους έχεις πάρει καινούρια μπάλα και σε κάνουν να νομίζεις ότι δεν θα σταματήσουν μέχρι να τη σκάσουν :D Μετά κουλάρουν όμως, λογικά δεν θα ζήσετε για πάντα έτσι! Μιλάμε βέβαια για διαφορετικά σκυλιά, τίποτα δεν είναι κανόνας. Αλλά κάπως έτσι υποθέτω ότι θα γίνει και με το δικό σου ζεύγος.
Η μικρή το έχει και φρέσκο το crate. Δεν θα της κάνει κακό να κοιμάται εκεί ή να τη βάζεις 1-2 ωρίτσες μέσα στην ημέρα για break ώστε να μην σας τρελαίνουν συνέχεια και να μπορείτε να κάνετε για λίγο κάτι άλλο από το να πετάγεστε να δείτε τι θα γκρεμίσουν :)

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
Εμένα μου φαίνεται μια χαρά φυσιολογική η συμπεριφορά του!
Δε χαίρεσαι που τη θεώρησε αμέσως μέλος της αγέλης?
Και η Λάρα έτσι κάνει με τον Νόρρις. Όταν είμαι μπροστά δεν τον αφήνει σε χλωρό κλαρί. Έτσι και κάνει να πάρει πρωτοβουλία, τρωει ένα μπερτάκι να τις ξεχνάει αυτές τις ιδέες :D
Όταν τα αφήνω μόνα τους στον κήπο και τα βλέπω από το παράθυρο, όλα είναι πολύ πιο ήρεμα. Ή όταν τα αφήνω μόνα τους στο σπίτι, ποτέ δεν έχω βρει την παραμικρή ζημιά (εντάξει εκτός από κάτι φαγωμένες παντόφλες τις πρώτες φορές). Και κανένα από τα δύο δεν έχει μπει ποτέ σε Crate. Άρα δεν παλεύουν όταν λείπω.

Αν αδιαφορούσε για την ύπαρξή της θα ήταν καλύτερα πιστεύεις? Άλλωστε μικρά είναι ακόμα και τα 2. Πάνω στα ντουζένια τους. Δε νομίζω πως την ενοχλεί τόσο την Αντιόπη. Και ο Νόρρις κλαψουρίζει όταν της τρώει, αλλά μόλις τον αφήσει ήσυχο τρέχει πάλι πίσω της. Ή όταν τρέχει έξω να γαυγίσει κάτι πάντα γυρνάει και κοιτάει αν έρχεται και η Λάρα. Νιώθει ανασφάλεια μακριά της :)

vasgial

Well-Known Member
6 Φεβρουαρίου 2011
3.531
1.729
50
Μαραθώνας-Κάτω Σούλι
Σαν τιπ θα σου προτεινω το εξης.

Σε καμια περιπτωση μην προσπαθεις να τους εχεις στο ιδιο επιπεδο. Θα πρεπει να το δειχνεις με τον τροπο σου στο Φιντελ οτι αυτος ως παλαιοτερος ειναι και ανωτερος στην ιεραρχια. Δεν ξερω τις καθημερινες σας συνηθειες αλλα ενας απλος τροπος για παραδειγμα ειναι να του βαζεις πρωτα σε αυτον φαϊ αναλλογα φροντιζεις στις δραστηριοτητες σας να εχει τα πρωτεια χωρις βεβαιως να αδικειται η μικρη. Επισης αστους οσο το δυνατον περισοτερη ωρα μονους τους. Ειναι λογικο πως οταν εισαι εσυ μπροστα ο Φιντελ θελει να επιβεβαιωσει την θεση του στο βαθρο.

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111
@ vasgial

Απ'όσο γνώρισα τον φιντέλ, δεν νομίζω ότι χαμπαριάζει απ'όλα αυτά.
Δεν σκέφτεται ιεραρχίες και λοιπά τέτοια θέματα. Είναι ένας τεράστιος μπέμπης, που το μυαλό του έχει λοκάρει στο καινούργιο του παιχνίδι. Εχει θολώσει και δεν συγκρατιέται.

Βρε Νάσο, ο γάιδαρος του γείτονα δεν είναι πλέον διαθέσιμος; :p

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Καλα στο crate δεν θα μπει η Αντιοπη.Ειναι κυρια μεσα στο σπιτι.Τον βισσωνα θα χωνω μεσα τα βραδια μπας και κομαμαι.
Επειδη δεν ετυχε να εχω 2 σκυλια τετοιας ηλικιας δεν εχω και τις αναλογες εμπειριες.
Και βεβαια χαιρομαι που την θεωρησε αμεσως αγελη και βεβαια χαιρομαι που η μικρη παρολο που της βγαζει την πιστη ειναι γλυκια και ηρεμη.
Απλα μου κινησε το ενδιαφερον γιατι οταν δεν ειμαστε εξω εμεις τα πραγματα ειναι ηρεμα και μολις βγουμε αρχιζει της καγκουριες ο Φιντελ.
Και ερωτω αν παραλειπω κατι να μου το πειτε , ειμαστε και καποιας ηλικιας το μυαλο φυραινει.:D

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Γαιδαρα ειναι του παπαΜιχαλη οχι γαιδαρος και ειναι και εγκυμονουσα.Ασε μακρια απο τετοια γιατι η κλωτσια δεν ποναει , σκοτωνει.

Ανησυχια ιδιαιτερη δεν εχω , με εντυπωσιασε η αλλαγη της συμπεροφορας στην παρουσια μας.Αφου τα καταφερνει η Αντιοπη , εγω παω πασο.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Στρωνουμε.
Του πηρε το κοκκαλο , εκατσε απεναντι του και το τρωει.:D:D:D
Παει αυτος να το παρει , του πεταει ενα γρυλισμα και δοντια και ο τυπος καθεται απεναντι της και την κοιταει να τρωει το κοκκαλο του.:p

Poor Fidel χεχεχεχεχε.

Amaliaz

Well-Known Member
23 Οκτωβρίου 2009
10.131
4.809
χαχαχαχα ποσο κλασικη εικονα.. παντως με τον καιρο θα της το παιρνει με τον τσαμπουκα... να το περιμενεις.. ειναι μικρη ακομα και την αφηνει. :)

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Στρωνουμε.
Του πηρε το κοκκαλο , εκατσε απεναντι του και το τρωει.:D:D:D
Παει αυτος να το παρει , του πεταει ενα γρυλισμα και δοντια και ο τυπος καθεται απεναντι της και την κοιταει να τρωει το κοκκαλο του.:p

Poor Fidel χεχεχεχεχε.
Εμείς οι γυναίκες,όταν θέλουμε κάτι το πετυχαίνουμε και δε κολώνουμε πουθενά!!:p:p

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi