Αντιόπη - Μας έφερε το καλοκαίρι πιο νωρίς.

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Την καλοδεχτηκαμε και εκεινη το ιδιο.:)
Μεσα στην κακοκαρια των τελευταιων ημερων , ηρθε η Μαρεκο και μας εφερε χαρα , ζωντανια , και τσαχπινια.;)

Η νεα μας συγκατοικος Αντιοπη(μην βαρατε , το ονομα το διαλεξαν τα παιδια , αν και ομολογω οτι μου αρεσει τελικα) , ηρθε και βεβαια δεν θα μπορουσε να εχει συννεφια.
Μια λιακαδα να με ζεστη , οτι πρεπει να περασεις οσο μπορεις εξω.:p

Μικρουλα σε ηλικια και μεγεθος , μεγαλη σε πειραγματα.Ο Φιντελ κυριος(ε ενταξει οσο ηταν δυνατον) δεν ξυνισε τα μουτρα του , ηθελε ερωτες αλλα γενικα ηταν οκ η πρωτη επαφη.Οσο περναγε η ωρα τοσο και καλυτερα.Σταματησε το εντομο μαρκαρισμα ο προεδρος , ηρθε λιγακι στα ισια της η μικρη(εφαγε μια δυο πατημασιες απο τον ταλιμπαν αλλα πταισματα).

Η Αντιοπη μπροστα μυριζει τον νεο της χωρο , απο πισω της ο Φιντελ να μαρκαρει.

Εχω την εντυπωση οτι θα χασει 10 κιλα μεχρι το καλοκαιρι ο κυριος γιατι περνωντας η ωρα , ξεψαρωνει η μικρη και του ριχνει γκαζια.Δεν την φτανει βεβαια με τιποτα.:D

Μαρεκο νασαι καλα και για την ομορφη σκυλιτσα και για το τραβηγμα και για ολα.
Σε ευχαριστουμε οικογενειακος πολυ πολυ για την καλοκαρδη πανεξυπνη απαλη ψυχουλα που μας εφερες.:)

kokoni

Well-Known Member
6 Αυγούστου 2008
10.349
97
16
earth
αυτά είναι λόγοι να ελπίζεις πως τελικά υπάρχει αγάπη και θα νικήσει
:)

κράτα μας ενήμερους ε!!!!!!!!!!

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.767
7.926
Μπράβοοο!!!!
Πρόεδρος ο ένας αρχόντισσα η άλλη στο σπίτι σας!!! Σκυλίσια ζωή σου λένε μετά! Να είστε πάντα καλά να μας φτιάχνετε την διάθεση με όμορφα νέα σαν αυτό!

Viviana

Well-Known Member
1 Νοεμβρίου 2011
2.901
546
Χολαργός
Σκέτη τσαχπίνα η μικρή,σίγουρα θα καλοπεράσει!!!

Ασχετο! Το "πρόεδρος" είναι το όνομα του σκύλου? ε...χμ.... έχω μπερδευτεί!!:rolleyes:

takos03

Well-Known Member
23 Ιουνίου 2011
176
2
40
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ
Μπράβο και από εμένα για την κίνηση, σήμερα διάβασα το σχετικό θέμα και χάρηκα πάρα πολύ με την εξέλιξη.. Η μουστακαλού πανέμορφη!! Οι φωτογραφίες τα λένε όλα για το πως τα πήγε ο πρόεδρος με τη μικρή...δε φαίνεται να μασάει καθόλου και αυτή όμως. Η τελευταία φοβερή..βρήκε το διάολό του ο πρόεδρος.."Τι χοροπηδάει έτσι αυτό εδώ" θα λέει.. :)

Xotikouli

Well-Known Member
24 Δεκεμβρίου 2006
4.974
630
Athens
Υ.Γ. Ο Φιντελ εχει χτισει τρομερο σωμα.
Που να δεις τώρα που θα έχει έξτρα γυμναστική! "Κάτσε κάτω απ'το κουτάβι"!! :D
Η τελευταία φωτό πράγματι απίστευτη!

nasouk μια χαρά σας βλέπω! Καλό χάζι και καλό νηπιαγωγείο εύχομαι! Πάντα χαρές και καλοκαίρια στο καταχείμωνο :)

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Τα πιο ευχάριστα νέα...τελευταία:)
Να είστε όλοι σας καλά και γεμάτοι χαρές.:)
Όντως Ο Φιντέλ έχει φτιάξει σώμα......α...να πάτε να της ψωνίσεις (δεν ξεχνάω εγω..:D).
Φαντάζομαι χαρά η mareco!!!!!!\\:D/

cathy93

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
1.924
57
Μαρούσι
χαχαχαχχαχαχ η τελευταία φώτο είναι Α Π Ι Θ Α Ν Η!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Καλώς δεχτήκατε την Αντιόπη!!!! (Αν και μου άρεσε και του Μούστα...:rolleyes:)
Είναι πανέμορφη και δείχνει να τα πηγαίνει τέλεια και με τον πρόεδρο!!! Που παρεμπιπτόντως έχει γίνει και πολύ παίδαρος!!!που θα έβρισκε τέτοιο αγόρι αλλού????
Εύχομαι να έχετε μια υπέροχη συμβίωση!!!!!!

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.795
20.111

Το θέμα μπορεί να είναι της Αντιόπης, αλλά και ένας φόρος τιμής στον μπουλντόζα, απαιτείται :)

Last edited:

Στατιστικά Forum

Θέματα
33.245
Μέλη
20.024
Νεότερο μέλος
BaNi