Ανορεκτικο Λαμπραντορακι

kkranis

Well-Known Member
23 Ιανουαρίου 2009
2.583
11
Αγ. Παρασκευή
Συμφωνώ kopritis.

Ένα ενήλικο σκυλί θέλει 40 μέρες για να πεθάνει από την πείνα. Δε μιλάω για ακραίες περιπτώσεις, αλλά 1-2 φορές να βιώσει μια τριήμερη νηστεία μετά θα του αποτυπωθεί στο μυαλό τόσο πολύ που θα τρώει ότι είναι διαθέσιμο στο πιάτο.

Σιγά μην καθόμαστε να παρακαλάμε τα κοπρόσκυλά μας να φάνε!

foibos

Well-Known Member
12 Ιανουαρίου 2009
7.527
19
Κι εμένα οφείλω να ομολογήσω ότι μου κάνει εντύπωση....Ρώτα τον κτηνίατρο να σου το εξηγήσει ξανά!

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Καλά και εγώ είμαι υπέρ του "δεν παρακαλάω" το σκυλί για να φάει, αλλά δεν θεωρώ και σωστό να αφήσω ένα σκυλί χωρίς τροφή για πάνω απο 2 μέρες. Να μου πείς, τα αδεσποτάκια πως ζούνε? Ε, το ξέρω αλλά μιλάω για τα δικά μας τα σκυλιά τώρα. Εγώ τουλάχιστον δεν έχω θέμα με τροφή, η τρελέγκο μου η Ζήβα τρώει τα πάντα και ακόμα και όταν έχει φάει έρχετε δίπλα μου αν με δεί να τρώω κανα παγωτό, γλυκό, κλπ κλπ και να γλύφετε για να της δώσω, αλλά δεν πέρνει τίποτα. χε χε

Μόλις δώ τον κτηνίατρο θα τον ρωτήσω ξανα για αυτό το θέμα απο περιέργεια.

Darkpaladin

Well-Known Member
8 Δεκεμβρίου 2009
2.272
60
Αττική
Έκανα ένα μικρό και γρήγορο search στο νετ με τις λέξεις starvation & yellow poop και βρήκα αυτό:

Dog Yellow diarrhea or poop that is yellowish or greenish in color means that fluids in the intestines rapidly passed through or can even occur because of every day weight loss.....

Alexia

Well-Known Member
10 Ιουνίου 2008
6.350
202
65
Brussels
dolceconspirito.com
Συμφωνώ με kopritis και kkranis

Άφησε τα παρακάλια. Του βάζεις τροφή και αν δεν την έχει φάει μέσα σε 10-15 λεπτά την παίρνεις και δεν του δίνεις τίποτα μεχρι το επόμενο γεύμα.