Ανθρώπινα...δέντρα!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Nizinny, είσαι υπερβολικός! την κάνουν παρέα! Φορώντας αδιάβροχο πατελόνι και γαλότσες *lingua*

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Και πάνω που λέγαμε ότι μεγαλώσαμε κάπως και περιορίσαμε τις μαλ...ε...τις βλακείες sorry...κάπως, τσουπ να 'τες και πάλι από την αρχή και πάλι προς την δόξα να τραβούν.

Και πάλι καβαλάμε σκυλιά [τι τραβάνε κάτι δόλια μικρόσωμα δεν λέγεται :(] και το χειρότερο...καβαλάμε τους δικούς μας ανθρώπους. Δηλαδή...βασικά την μανούλα και τον καλύτερό της φίλο. Τον οποίο και ξανακατουρήσαμε ψες. Ναι...ok...στο πάρκο πάλι, στον χώρο του πάλι, λυτός αυτή την φορά και εντελώς στην ψύχρα. Χωρίς να είναι σε στιγμές έξαψης και χωρίς να αποσπάται sea-mol, από τίποτα. Ετσι...απλά. Νωρίτερα, είχε πλευρίσει και κάτι άλλους, αλλά με τους τρίτους, δεν παίρνω τα μάτια μου από πάνω του και τους ψιλιάζω να προσέχουν. Με τους δικούς μου και δη έμπειρους σκυλάδες, ξεχνιέμαι δυστυχώς :-s

Ισως τελικά να σημαίνει..."Εγώ είμαι πάνω από σένα, μου ανήκεις και δεν μασάω και σε μαρκάρω"; :???:

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Ναι, αλλά απειλούν με έξοδα καθαριστηρίου πια, κι ένα δίκιο το 'χουν :oops:

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Υποτροπή ε? ...εγώ πάντως πιστεύω ότι κάποια πράγματα δεν τα κόβει ποτέ ο σκύλος. Είναι σαν να τα ξαναθυμάται κατά καιρούς χωρίς να μπορώ να καταλάβω τι πυροδοτεί την ίδια αντίδραση.
(καλά..ο δικός μου μια φορά πριν καιρό κατούρησε μια σκυλίτσα που ήταν ξαπλωμένη :rolleyes: ..ευτυχώς όχι να την κάνει λούτσα)

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.803
20.123
Α...αυτό που το πας;

Νωρίτερα, κατούρησε ένα τόσο δα μικροσκοπικό κουτάβι cavallier.
Κόντεψε να το πνίξει :confused:
Και στο καπάκι, κάνει δυό βήματα και το αποτελειώνει, πυροβολώντας το με χαλίκια.
Πως κάνουν, μετά το χέσιμο; Αυτό!!!

Ντιπ ρεζίλι. Και δεν τον προλαβαίνεις :mad:

Αλλά κι εγώ πιστεύω πια, ότι κάποια πράγματα, μάλλον δεν θα τα κόψει ποτέ.

stamatia

Well-Known Member
6 Ιουνίου 2009
5.371
2.994
Ε..τουλάχιστον σε αγνώστους λέγε τις γνωστές ατάκες....
"δεν ξέρω τι τον έπιασε..."
"πρώτη φορά το κάνει αυτό..."
"δεν είμαστε καλά...τι έπαθε?..."