Ανθρωπος...Το διποδο τερας!!!

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Δηλαδη επειδη πιστευεις οτι δε θα τιμωρηθει οπως εσυ πιστευεις οτι αξιζει, ας το φαει ενα χερι ξυλο απο τωρα.
Και οταν καποιος ερθει να σε φτυσει επειδη δε σταματησες σε ενα στοπ, μην τον.παρεξηγησεις. Ισως πιστευει οτι δε θα τιμωρηθεις και σου αξιζει ενα μαθημα.

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Δηλαδη επειδη πιστευεις οτι δε θα τιμωρηθει οπως εσυ πιστευεις οτι αξιζει, ας το φαει ενα χερι ξυλο απο τωρα.
Και οταν καποιος ερθει να σε φτυσει επειδη δε σταματησες σε ενα στοπ, μην τον.παρεξηγησεις. Ισως πιστευει οτι δε θα τιμωρηθεις και σου αξιζει ενα μαθημα.
Ωραία τα λες. Εκτός από κριτική στις θέσεις των άλλων έχεις θέση απέναντι στο θέμα;

• Like
Reactions: nfeel

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
Νομιζω εχω πει. Μην αρπαζεσαι. Δεν μπορει να λες τετοια πραγματα δημοσια και να μην περιμενεις αντιλογο. Θεωρω οτι οχι μονο εχουν απελευθερωθει περιεργες δυναμεις και αποψεις αλλα εχουν παγιωθει οταν κανονικος κοσμος θα θελε να δει σπασμενα κεφαλια ακομα και αν αυτα ανηκουν σε εγκληματιες.
Τελος.

haviharakennel

Well-Known Member
20 Δεκεμβρίου 2012
2.581
5.770
Θεσ/νίκη
Θεωρω οτι οχι μονο εχουν απελευθερωθει περιεργες δυναμεις και αποψεις αλλα εχουν παγιωθει οταν κανονικος κοσμος θα θελε να δει σπασμενα κεφαλια ακομα και αν αυτα ανηκουν σε εγκληματιες.
Τελος.
Το σκέφτομαι και εγώ πολλές φορές. Σαν να περνάμε ένα δεύτερο Μεσαίωνα αλλά ακόμα πιο τρομακτικό

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Νομιζω εχω πει. Μην αρπαζεσαι. Δεν μπορει να λες τετοια πραγματα δημοσια και να μην περιμενεις αντιλογο. Θεωρω οτι οχι μονο εχουν απελευθερωθει περιεργες δυναμεις και αποψεις αλλα εχουν παγιωθει οταν κανονικος κοσμος θα θελε να δει σπασμενα κεφαλια ακομα και αν αυτα ανηκουν σε εγκληματιες.
Τελος.
Δεν αρπάζομαι καθόλου. Και ένας διάλογος είναι ένα ζωντανό πάρε δώσε και το τέλος δεν θα το βάλεις εσύ, κάποια στιγμή θα λήξει η συζήτηση. Με τον αντίλογο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλώς δεν άκουσα αντίλογο παρά μόνο κριτική. Θα ήθελα να ακούσω αν αθωωθεί, που δεν ξέρω καν αν απαγγέλθηκε κατηγορία δηλαδή, αν εσύ είσαι οκέυ με αυτό..Πολύ θα το ήθελα δηλαδή να το μάθω αυτό.

yasemin

Well-Known Member
21 Οκτωβρίου 2009
2.789
5.380
Εγω παλι αναρωτιεμαι.....αν στη θεση αυτου του πλασματος ηταν το δικο μας σκυλι,θα μιλουσαμε για "σπασμενα χερια,ποδια,κεφαλια" η οχι?

Απο τις καταρες μεχρι τις πραξεις υπαρχει και μια αποσταση ε?

vek

Well-Known Member
22 Ιουλίου 2012
2.157
5.098
αν μία στο εκατομμύριο, λέω μία, λέει αλήθεια και αν ο σκύλος τρομαγμένος από την σκάλα ανέβηκε στην μοκέτα και γλίστρησε προς τα πίσω ?
δεν ξέρω και εμένα με εξόργισε το βίντεο και πραγματικά ελπίζω να βρεθούν αυτόπτες μάρτυρες.. αλλά αν δεν βρεθούν, προτιμώ έναν ένοχο ατιμώρητο παρά έναν αθώο με σπασμένο κεφάλι:(

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.765
7.925
Αν δεν υπήρχε το βίντεο θα έλεγα ότι δεν υπάρχουν επαρκή στοιχεία. Με το βίντεο αυτό όμως δεν πιστεύω στους αθωους με σπασμένα κεφάλια αλλά στους ενόχους που επειδή το θύμα ήταν απλώς ένας σκύλος δεν θα τους ανοίξει ούτε μύτη.

matilda

Well-Known Member
16 Ιουλίου 2007
1.431
1.022
Κάποτε λέγαμε να πάμε να διαμαρτυρηθουμε, τώρα που υπάρχουν ήδη καταδικαστικες αποφάσεις και γενικώς η δικαιοσύνη φαίνεται να λειτουργεί πιο φιλοζωικα θα λέμε πάμε να δειρουμε.:(

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
Δεν αρπάζομαι καθόλου. Και ένας διάλογος είναι ένα ζωντανό πάρε δώσε και το τέλος δεν θα το βάλεις εσύ, κάποια στιγμή θα λήξει η συζήτηση. Με τον αντίλογο δεν έχω κανένα πρόβλημα. Απλώς δεν άκουσα αντίλογο παρά μόνο κριτική. Θα ήθελα να ακούσω αν αθωωθεί, που δεν ξέρω καν αν απαγγέλθηκε κατηγορία δηλαδή, αν εσύ είσαι οκέυ με αυτό..Πολύ θα το ήθελα δηλαδή να το μάθω αυτό.
Εννοουσα τελος απο μενα ακα δεν επιμενω αλλο επειδη αλλαζες το θεμα.
Καθολου δε θα ημουν οκ.

@yasemin και για το σκυλι το ξενο με ποναει. Δεν ειναι εκει το θεμα. Ισως εχω διαφορετικη αποψη για το τι ειναι ο δημοσιος και ο ιδιωτικος λογος. Κατ ιδιαν θα βρισω, θα καταραστω και θα πω καμια μαλακια -οχι για να περασει η ωρα- για να ξεσπασω και ειναι λογικο και ανθρωπινο. Οταν ηρεμησω ή δημοσια δε θα ευχηθω το κακο κανενος. Γιατι μετα δεν υπαρχει οριο. Αν δεχθουμε ενα, ανοιγουμε δρομο για ολα.

• Like
Reactions: sea-mol

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Βρέθηκαν αυτόπτες μάρτυρες οι οποίες κατέθεσαν εναντίον του τύπου ο οποίος μετά και την επώνυμη καταγγελία είναι πια και επίσημα κατηγορούμενος.

https://www.facebook.com/mapoultidou/posts/1091151790931881

noni_papa

Well-Known Member
19 Δεκεμβρίου 2015
1.935
3.155
35
Νέο Ψυχικό
Άντε να δούμε να γίνεται κάτι επιτέλους. Βέβαια ακόμα μια φορά, γιατί πρέπει τα πράγματα να φτάνουν στα άκρα (στην προκειμένη πέταγμα σκύλου απο μπαλκόνι) για να γίνουν πιο δραστικές κινήσεις;

elpinor

Well-Known Member
27 Αυγούστου 2015
846
3.188
Αθήνα
@Goofy21
ΥΓ1. Αν μάθεις κάτι για τον έρανο σε παρακαλώ ενημέρωσε αν γίνεται και με προσωπικό μήνυμα.
από εδώ: https://www.facebook.com/mariaeleni.makri/posts/10206883853350682

Όποιος επιθυμεί και φυσικά μπορεί να βοηθήσει, μπορεί να περάσει από το ιατρείο του Απ.Κρομύδα, Σταυροπούλου 41 όπου έχει ανοιχτεί κατάλογος δωρητών ή στο λογαριασμο: Τράπεζα Πειραιώς GR 700172 0400 0050 4000 6196276 με το όνομά σας απλώς.Ο λογαριασμός ήταν ανενεργός και θα χρησιμοποιηθεί αποκλειστικά για αυτόν τον σκοπό.Προς αποφυγή κάθε παρεξήγησης!!!! Ο Απ.Κρομύδας δεν θα βάλει ούτε μισό ευρώ απ' αυτά στην τσέπη του, απλώς ανέλαβε τη "λάντζα" του μαζέματος, που κανείς άλλος από μας δεν δέχτηκε να αναλάβει.ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ θερμά για την όποια υλική αλλά και ηθική στήριξή σας!!!

ΥΓ. @admin Αν υπάρχει θέμα με την παράθεση του λογαριασμού παρακαλώ να σβηστεί.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
To έπεσε μόνος του ο σκύλος με το πρόσωπο να αντικρίζει την πολυκατοικία,αντί για το κενό,είναι σαν τους αυτόχειρες που πυροβόλησαν τον εαυτό τους 3 φορές στο κεφάλι.

Όσο για τη δικαιοσύνη και τον εισαγγελέα που δε βρήκε επαρκή στοιχεία και τον άφησε ελεύθερο,μάλλον εντάσσεται στο πλαίσιο των ανέκδοτων με τον Τοτό,την Αννούλα και την αδέκαστη δικαιοσύνη που είναι ο πυλώνας της δημοκρατίας κ το τελευταίο καταφύγιο του φτωχού κ κατατρεγμένου..

Μπράβο στον Κρομύδα,τον ξέρω προσωπικά - δουλεύει σε δύσκολη περιοχή κ κάνει ότι μπορεί σε πολλούς τομείς.

Haris Drazen

Well-Known Member
25 Μαρτίου 2016
1.454
2.848
ΑΘΗΝΑ

αφου ειναι φιλοζωος οπως δηλωνει, κανονικα θα επρεπε να κοιταξει κατευθειαν απο το μπαλκονι να δει τι εγινε και αμεσως να κατεβει εντρομος στον δρομο να βοηθησει το σκυλακι...αλλα ειπαμε, το σκυλακι "σφηνωσε στα καγκελα και επεσε μονο του"...αει ρε!

FrenchieFan

Well-Known Member
26 Ιουλίου 2006
5.001
1.510
Athens
www.frenchieworld.de.vu
Εγω το Βιντεακι το ειδα 2-3 φορες σε οθωνη 42"- το σκυλι ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ!!
Το πεταξαν.
Κρεμωταν με το κεφαλι επανω- και το βλεμμα προς τα μεσα στον αερα, μεχρι που τον αφησε ο λαλακας να πεσει. Δηλαδη το κρατουσε σε μπροστινα του ποδια.
Εαν ειχε σφηνωσει- η ακομα και να ανεβει στα κακγελα και μετα να επεσε- θα επεφτε με τα μπροστινα ποδια πρωτα- και οπος τα λεει και η Ειρινη- με το βλεμμα στο κενο.

Και επισης συμφονω με Haris Drazen- οταν γινει κατι τετοιο, ΟΛΟΙ εμεις θα κοιτσουσαμε τι εγινε- και θα τρεχαμε ουρλιαζοντας κατω! Εδω σου πεφτει κατι αλλο ( ενα μανταλακι π.) και κοιτας τι εγινε- μην εγινε καμια ζημια, επειδη ηταν καποιος απο κατω κλπ.

Τωρα διαβασα, οτι χτες του εγινε τελικα καταγελεια! Ελπιζω να πληρωσει ακριβα!