Εγώ τον ρώτησα αν χρειάζεται να του δώσουμε και κάτι άλλο και μου είπε οτι η τροφή αυτή κάνει πολύ καλή δουλειά σε κόκαλα, τρίχωμα και πεπτικό σύστημα. Τα χάπια τα θεωρεί απαραίτητα γιατί τα κόκαλα του σκύλου είχαν ταλαιπωρηθεί πολύ από την κακή διατροφή. Πέρα από αυτά δεν νομίζει οτι πρέπει να δώσουμε κάτι άλλο. Επίσης μου είπε να μην ανησυχώ τόσο πολύ για όλα αυτά(είμαι λίγο υπερβολική το ξέρω) και οτι δεν σημαίνει οτι επειδή έχει ραχίτιδα θα εμφανίσει δυσπλασία. Αν είναι στα γονίδια του να την πάθει θα την πάθει ακόμα και αν από την πρώτη μέρα τρεφόταν σωστά.
Σκέφτομαι να πάρω και μια δεύτερη γνώμη για να μου φύγει λίγο το άγχος. Με την πρώτη ευκαιρία θα τον πάω για εξέταση σε δεύτερο κτηνίατρο. Η αλήθεια είναι οτι αυτόν τον εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στην πόλη μου, αλλά ποτέ δεν βλάπτει μια δεύτερη άποψη.
Σκέφτομαι να πάρω και μια δεύτερη γνώμη για να μου φύγει λίγο το άγχος. Με την πρώτη ευκαιρία θα τον πάω για εξέταση σε δεύτερο κτηνίατρο. Η αλήθεια είναι οτι αυτόν τον εμπιστεύομαι πολύ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο στην πόλη μου, αλλά ποτέ δεν βλάπτει μια δεύτερη άποψη.