Ανεύθυνο ζευγάρωμα

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
tasosrules said:
Απλά μου είπε να σας πω CIAO εκ μέρους της.. :)
:cry: :cry: :cry: :cry: εσυ θα μεινεις ομως ετσι?
εγω το μονο που θελω σοβαρα τωρα ειναι μολις μπορεσεις να βαλεις μια φωτογραφια απο το κουταβακι θελω πολυ να δω πως ειναι ασχετα με οτι εχει ειπωθει η' προηγηθει.Η ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ :wink:

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
LUNA07 said:
tasosrules said:
Απλά μου είπε να σας πω CIAO εκ μέρους της.. :)
:cry: :cry: :cry: :cry: εσυ θα μεινεις ομως ετσι?
εγω το μονο που θελω σοβαρα τωρα ειναι μολις μπορεσεις να βαλεις μια φωτογραφια απο το κουταβακι θελω πολυ να δω πως ειναι ασχετα με οτι εχει ειπωθει η' προηγηθει.Η ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΣ :wink:
Εγώ θα μείνω άσχετα από την ειρωνεία σου γιατί πάνω απ'ολα θέλω να ενημερώνομαι για μία ψυχούλα που δε φταίει σε τίποτα.

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Ευχαριστώ για την φιλοξενεία, στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος κι εγώ έχω 2 μάτια και καθόλου μυωπία!! Αλλά δεν ξαφνιάστηκα : αν αγαπούσατε τα ζώα σας δε θα τους βάζατε πνίχτες
:shock: :shock: ](*,) ](*,) ](*,) :eyecrazy:

denis

Well-Known Member
25 Απριλίου 2007
8.820
12
Athens
www.rottweiler-greece.net
Tάσο, αφού λύσαμε τα προηγούμενα όσο γινεται, και αποφάσισες να μείνεις, και μπράβο, πρέπει τώρα να ξε-προκατηληφθείς ... είμαι ΣΙΓΟΥΡΟΣ ότι η LUNA δεν σε ειρωνεύεται, 1000% ... εξάλλου ακόμα και εγώ που είπαμε όσα είπαμε, θα ήθελα να δώ το σκυλάκι και να συνεχισουμε ... πόσο μάλλον η LUNA ... θημύσου επισης ότι δεν είναι όλοι απαραίτητα με τις ίδιες απόψεις, ούτε ύφος ... ΞΕΚΟΛΛΑ λοιπόν, αλλιώς δεν θα γίνει δουλειά ... :wink:

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Τι να πω τωρα?ακριβωs αυτα που ειπε ο denis ευχαριστω denis. Εισαι προκατειλημενοs μαλλον γι'αυτο νομιζεs οτι σε ειρωνευτηκα.Φωτο ειπα να βαλειs απο το κουταβακι αν θελειs φυσικα και να συνεχισουμε ομαλα!Δεν ειναι στο χαρακτηρα μου η ειρωνεια ποσο μαλλον σε φιλοζωο!

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
Τασο οπως ειπε και ο denis η luna δεν το ειπε κακοπροερετα το αντιστροφο,τα
παιδια προσπαθουν να περασουν σωστα μηνυματα γιατι το forum διαβαζεται απο ολους.. ,οποτε οφειλει σαν φορουμ για σκυλια να ενημερωνει σωστα τον κοσμο και να περναει σωστα μηνυματα..
δεν ειναι επι προσωπικου το θεμα..,απλα καποια πραγματα που ειναι λαθος δεν πρεπει να βγενει σαν σωστο μεσα απο το φορουμ..γιατι ετσι περνουμε κοσμο στο λεμο μας ο οποιος μπενει για να ενημερωθει σωστα..
και εγω εχω μαθει πολλα απο το φορουμ και ολοι..μεινε ενημερωσου και ησως καποια στιγμη καταλαβεις οτι ολα αυτα δεν λεχθηκαν προσωπικα για σενα ουτε για το σκυλακι που προκειτε να αποκτησεις! :p
με το καλο να ερθει το μωρο και απο δω και περα να εχουμε ολοι καλες συζητησεις!
:p

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
LUNA07 said:
Τι να πω τωρα?ακριβωs αυτα που ειπε ο denis ευχαριστω denis. Εισαι προκατειλημενοs μαλλον γι'αυτο νομιζεs οτι σε ειρωνευτηκα.Φωτο ειπα να βαλειs απο το κουταβακι αν θελειs φυσικα και να συνεχισουμε ομαλα!Δεν ειναι στο χαρακτηρα μου η ειρωνεια ποσο μαλλον σε φιλοζωο!
ΟΚ συγνώμη τότε. Απλά δεν πήγανε όλα καλά στην πρώτη μας γνωριμία. Ήρθα εδώ με σκοπό να ανταλλάξω απόψεις να μάθω πράγματα αλλά και να βηθήσω αν μπορώ. Αντιμετώπισα μία επίθεση που άσχετα αν απευθυνόταν σε εμένα σαν Τάσο ή γενικότερα στη φιλοσοφία περί ημίαιμων σκύλων και λοιπά (δε θέλω να ξαναρχίσουμε) με έκανε κοινώς να ξενερώσω. Θέλω να είμαι μέλος αυτού του φόρουμ όμως πιθανότατα ν αμη στείλω ξανά κάτι λόγω του ότι δεν έχω όρεξη να ξαναανετιμετωπίσω κάτι τετοιο. Αν αυτό δεν πειράζει τα άτομα που έχουν αυτό το φόρουμ να έχουν δηλαδή ανενεργά μέλη.

kango1

Well-Known Member
27 Σεπτεμβρίου 2007
11.313
16
ATHENS
tasosrules said:
LUNA07 said:
ΟΚ συγνώμη τότε. Απλά δεν πήγανε όλα καλά στην πρώτη μας γνωριμία. Ήρθα εδώ με σκοπό να ανταλλάξω απόψεις να μάθω πράγματα αλλά και να βηθήσω αν μπορώ. Αντιμετώπισα μία επίθεση που άσχετα αν απευθυνόταν σε εμένα σαν Τάσο ή γενικότερα στη φιλοσοφία περί ημίαιμων σκύλων και λοιπά (δε θέλω να ξαναρχίσουμε) με έκανε κοινώς να ξενερώσω. Θέλω να είμαι μέλος αυτού του φόρουμ όμως πιθανότατα ν αμη στείλω ξανά κάτι λόγω του ότι δεν έχω όρεξη να ξαναανετιμετωπίσω κάτι τετοιο. Αν αυτό δεν πειράζει τα άτομα που έχουν αυτό το φόρουμ να έχουν δηλαδή ανενεργά μέλη.
Η αντιπαραθεση στην ουσια δεν ηταν μαζι σου απλα καποιες φρασεις επρεπε να μπουν στην θεση τους..δεν υπαρχει καμια φιλοσοφια για τα ημιαιμα αλλα για αυτους που κανουν ελευθερη εκτροφη...ελπιζω να το καταλαβεις..
και να στο πω αλλιως.. που θα πανε τα αδερφακια του δικου σου?
πως εισαι σιγουρος οτι θα βρει σπιτι?ποσοι θελουν ενα ημιαιμο?
ετσι λοιπον δημιουργουνται τα αδεσποτα και για αυτο λεγαν στην ουσια τα παιδια..
και μιλαγαν για αυτην και οχι για εσενα..
αυτη που εκανε την γεννα ειναι εντελος ανευθυνη..
και εκει ειναι η διαφορα που στην ουσια ο ντενις σου ειπε για το φορουμ..αυτη η κυρια που βρηκε γαμπρο στην κορη της οχι μονο δεν ειναι ζωοφιλη..αλλα ειναι σαν τα παιδια του δολοφωνου.. σκοτωνω αλα τα παιδια εκτος απο τα δικα μου..αυτος λοιπον αγαπαει τα παιδια?την εννοιαζε αυτην που θα πανε τα μωρα μετα..?η ικανοποιηθηκε η κορη της και ολα οκ?
ειναι λοιπον παρερμηνευμενη η λεξη ζωοφιλος...
απο εκει και περα η συζητηση ειναι ανοιχτη και κρινομαστε απο ολους..οταν λεμε συμβουλες η πληροφοριες πρεπει να ειμαστε πολυ προσεχτικοι στο τι λεμε και αν κανουμε λαθος να το λεμε..(και δεν παει για εσενα αυτο..)
το να ειμαστε ισχυρογνωμον δεν παρεχει κατι.. σε θεματα τοσο σοβαρα οπως ειναι η στειρωση.. που απασχολει ολους..

εδω δεν κανουμε επιδειξη γνωσεων αλλα ενημερωνομαστε για τα σκυλια μας και διαφορα κυνολογικα θεματα..

η προθεση σου ηταν πολυ αγνη..κανεις δεν ειπε το αντιθετο δεν εισαι απλα ενημερωμενος ...
το φορουμ -τα παιδια ,προσπαθουν προαγουν την ζωοφιλια σωστα και προσπαθουν να μαζευουν τα ασυμαζευτα..
φυσικα και να συμετεχεις και πιστευω θα χαρουμε ολοι να σε ξαναδουμε..
το ξαναλεω δεν ηταν επι προσωπικου το θεμα και στην ουσια ουτε καν μαζι σου..
:wink: :p

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
Το καταλαβαίνω αυτό όμως καλώς ή κακώς έγινε... Όπως είχα πει και πριν αν έκανε λάθος ή σωστά που έκανε το ζευγάρωμα είναι δικό της πρόβλημα.. Αν η ίδια το θεωρεί πρόβλημά της δλδ. Όσο για τα άλλα κουταβάκια μου είπε ότι δύο θα έδινε σε μια φίλη της και άλλα δυο θα έπαιρνε μία κυρία και ένας τυπάς. Ενδεχομένως να το έκανε μονο για να κερδίσει κάποια χρήματα. Διότι δεν θυμάμαι αν ανέφερα ότι πλήρωσα 100 ευρώ για το σκυλάκι. Ενδεχομένως να μην είναι καν φιλόζωη. Δε με ενδιαφέρει εμένα όμως αυτό.. καταλάβατε? μένα με ενδιαφέρει ότι θα αποκτήσω επιτέλους ένα σκυλάκι που τόσο καιρό έψαχνα (και πιστέψτε με κάτι ξέρω παραπάνω για το τι τράβηξα.. δεν είναι όλα ρόδινα.. Και πάλι τονίζω ότι αναφερομαι περισσοτερο για ιδιώτες παρά για σωματεία) και επιτέλους θα μπορώ να έχω ένα μικρό φιλαράκο.

magi

Well-Known Member
15 Ιουνίου 2006
607
2
Athens
Tasosrules, στο dogforum χωράνε όλα τα σκυλιά, κοπράκια και καθαρόαιμα, μικρά και μεγάλα, ασχημούλικα και όμορφα, γεροντάκια και κουταβάκια :) .

Strays' help

Well-Known Member
29 Αυγούστου 2007
1.516
3
Γλυφάδα,Αθήνα
strayshelp.blogspot.com
Eγώ και κανείς άλλος δε σε κατακρίναμε που υιοθετησες mix,ημίαιμο,αν είναι δυνατόν!
\ΓΙΑΤΙ,όλα τα όλα που σου πρότεινα από καταφύγια mix δεν ήταν?

Κατακρίνουμε όποιον έκανε αυτό το ζευγάρωμα..και βέβαια τα χει όλα κρατημένα..τα κακομοιρα μικρσοωμα που ναι..κρατημενα απο το θανατο στο δρόμο να δουμε ποιος θα παρει.

Επειδή μου ξανα είπες ότι δε σου φερθηκαν κάποιοι ευγενικά,λυπάμαι πολυ αλλα δε ξέρω ο καθενας τι έχει στο μυαλο του οταν δίνει σκυλί.Παντως όταν το χει σώσει απ το δρόμο θελει να παει κάπου καλα.Ισως να είδανε σε σένα κάτι και να σ αντιμετωπίζανε έτσι,ίσως να ταν και τρελλοί.
Ισως η κοπελα που λες ευγενική να μην την ενοιαζε που θα πάνε τα μωρά,όπως ανεύθυνα ζευγαρωσε τα σκυλιά αυτά-εσυ δε φταις,αλλα υιοθετησες απο αυτα δίνοντας της το θετικό να τα ξαναζευγαρωσει του χρονου,αφου θα τα..έχει ρεζερβέ για οικοεγενειες.Ισως να ταν πολυ καλη και ευγενική αλλα απλα κοιμαται του καλου καιρου,και δεν ξερει οτι ΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΩΜΑΤΑ μεταξυ ρατσων..

ΤΙ να πω.

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
tasosrules said:
Διότι δεν θυμάμαι αν ανέφερα ότι πλήρωσα 100 ευρώ για το σκυλάκι. Ενδεχομένως να μην είναι καν φιλόζωη.
Δηλαδή πλήρωσες κι'όλας?Ωραίος!!!! :shock: Δεν έχω καταλάβει ακόμα για ποιούς λόγους "συμπαθησες" την συγκεκριμένη κοπέλα???

Συγγνώμη....ξέχασα να σε καλωσορίσω :? Καλωσόρισες στο φόρουμ,μη κολλάς,εδώ τα παιδιά σε όλους το κάνουν αυτό,είναι σαδιστές και το φόρουμ καταβάθος είναι για μαζόχες.....

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
keyman said:
tasosrules said:
Διότι δεν θυμάμαι αν ανέφερα ότι πλήρωσα 100 ευρώ για το σκυλάκι. Ενδεχομένως να μην είναι καν φιλόζωη.
Δηλαδή πλήρωσες κι'όλας?Ωραίος!!!! :shock: Δεν έχω καταλάβει ακόμα για ποιούς λόγους "συμπαθησες" την συγκεκριμένη κοπέλα???

Συγγνώμη....ξέχασα να σε καλωσορίσω :? Καλωσόρισες στο φόρουμ,μη κολλάς,εδώ τα παιδιά σε όλους το κάνουν αυτό,είναι σαδιστές και το φόρουμ καταβάθος είναι για μαζόχες.....
loooooooooooool Ναι ε? πολύ σαδιστές ή απλά το κάνουν στους καινούριους για ψάρωμα? :lol: Ναι πλήρωσα. Τη συμπάθησα γιατί με ενημέρωσε για το τι χρειάζεται το σκυλάκι για το τι περίπου πρέπει να του πάρω μου ειπε καποια βασικά πράγματα χωρίς όμως να είναι αρνητική μαζί μου. Νσ μην επαναλάβω πάλι για τις άλλες συμπεριφορές και να απαντήσω απλά stn Stray's help ότι δε νομίζω ότι είδαν κάτι σε εμένα διότι δεν με είδαν καν από κοντα για να μιλήσουμε κλπ. Απλα ο μεν ήθελε πως και πως ν αξεφορτωθεί το σκυλάκι και είπε όποιος προλάβει(με λίγα λόγια) και οι δε για άγνωστους λόγους αντιδρούσαν σε οποιαδήποτε τυπική ερώτηση τους έκανα. Αυτά. Καλή συνέχεια :)

LUNA07

Well-Known Member
3 Οκτωβρίου 2007
1.657
3
46
thessaloniki
Εγω θα πω ενα τελευταιο και δεν με νοιαζει ποιος παρεξηγιεται χωρις λογο και αιτια: απο την ημερα που διαβαζω τα οσα γραφονται εδω μεσα,οτι εχουν πει τα παιδια (rottie,denis,κτλ) ολα εχουν βγει αληθινα 1000% και εχω παθει πλακα απορωντας πως βγαινουν τοσο αληθινα στην καθημερινοτητα που αφορα τα σκυλια μας,εμας και αλλων ειδων φιλοζωους.Κι εγω στην αρχη τα διαβαζα και ημουν ετσι επιφυλακτικη και νομιζα οτι ηταν ολοι επιθετικοι και με παρωπιδες αλλα τωρα ουτε συζητηση,καθε μερα μου λενε οτι πρεπει να ζευγαρωσω το σκυλι μου για να νιωσει την φυση του,καθε μερα καποιου γνωστου το σκυλι γενναει τα μισα βγαινουν πεθαμενα,τα μισα δεν εχουν τι να τα κανουν καποια βρισκουν να τα δωσουν 100-150€ λεγοντας οτι θελουν να καλυψουν τα εξοδα τους,εχω και γνωστους που τα ζευγαρωνουν καθε χρονο και τα πουλανε σε pet shop αν ειναι δυνατον :!: και αλλα πολλα.Πριν λοιπον δεν μπορουσα να διανοηθω ποσο ασχημα ηταν ολα αυτα,αλλα τωρα μπορω και να απανταω και να εναντιωνομαι σε καποιους που τα θεωρουν ολα αυτα φυσιολογικα.Αυτο μαλλον φιλε μου θελαμε περιπου να σου εξηγησουμε και η αρνητικη σταση ηταν μονο προς την κοπελα που μπηκε ετοιμη για ολα να τους γειωσει ολους με επιχειρηματα και αποδειξεις και που'ναι :?: οεο :?: .Γι'αυτο οπως ειπαν και τα παιδια μεινε και δεν θα χασεις tasos :wink:

tasosrules

Well-Known Member
9 Δεκεμβρίου 2007
200
0
Περαία, Θεσσαλονίκη
LUNA07 said:
Εγω θα πω ενα τελευταιο και δεν με νοιαζει ποιος παρεξηγιεται χωρις λογο και αιτια: απο την ημερα που διαβαζω τα οσα γραφονται εδω μεσα,οτι εχουν πει τα παιδια (rottie,denis,κτλ) ολα εχουν βγει αληθινα 1000% και εχω παθει πλακα απορωντας πως βγαινουν τοσο αληθινα στην καθημερινοτητα που αφορα τα σκυλια μας,εμας και αλλων ειδων φιλοζωους.Κι εγω στην αρχη τα διαβαζα και ημουν ετσι επιφυλακτικη και νομιζα οτι ηταν ολοι επιθετικοι και με παρωπιδες αλλα τωρα ουτε συζητηση,καθε μερα μου λενε οτι πρεπει να ζευγαρωσω το σκυλι μου για να νιωσει την φυση του,καθε μερα καποιου γνωστου το σκυλι γενναει τα μισα βγαινουν πεθαμενα,τα μισα δεν εχουν τι να τα κανουν καποια βρισκουν να τα δωσουν 100-150€ λεγοντας οτι θελουν να καλυψουν τα εξοδα τους,εχω και γνωστους που τα ζευγαρωνουν καθε χρονο και τα πουλανε σε pet shop αν ειναι δυνατον :!: και αλλα πολλα.Πριν λοιπον δεν μπορουσα να διανοηθω ποσο ασχημα ηταν ολα αυτα,αλλα τωρα μπορω και να απανταω και να εναντιωνομαι σε καποιους που τα θεωρουν ολα αυτα φυσιολογικα.Αυτο μαλλον φιλε μου θελαμε περιπου να σου εξηγησουμε και η αρνητικη σταση ηταν μονο προς την κοπελα που μπηκε ετοιμη για ολα να τους γειωσει ολους με επιχειρηματα και αποδειξεις και που'ναι :?: οεο :?: .Γι'αυτο οπως ειπαν και τα παιδια μεινε και δεν θα χασεις tasos :wink:
Βρήκα και μία που δίνει καθαρόαιμα chihuahua με 180 ευρώ αλλα της έχω ήδη δώσει τα 50 της κοπέλας οπότε δε θα το παρο(άσχετο) Ναι LUNA όπως βλέπεις μένω δεν έχω πάει κάπου.. :) Το όνομα που έχω βρει και θέλω να δώσω στο σκυλάκι μου είναι SAKAE (Σακάη) που σημαίνει ευημερία στα ιαπωνικά.. Τί λέτε?.. καλό το όνομα?

keyman

Well-Known Member
18 Ιουλίου 2007
1.010
1
ΑΘΗΝΑ
www.keyman.gr
πρωτότυπο :D περιμένουμε φωτό γιατί τρελαινόμαστε για φωτό με μωρά :lol: Να δουμε και τον φοβερό συνδυασμό :wink: Αν είναι και τόσο διαδεδομένος(αφού το μέλος gulia ξέρει και τον χαρακτήρα τους)πού ξέρεις σε μερικά χρόνια μπορεί να είναι και επίσημη ράτσα για τον FCI :roll: