tasosrules said:
LUNA07 said:
Τι να πω τωρα?ακριβωs αυτα που ειπε ο denis ευχαριστω denis. Εισαι προκατειλημενοs μαλλον γι'αυτο νομιζεs οτι σε ειρωνευτηκα.Φωτο ειπα να βαλειs απο το κουταβακι αν θελειs φυσικα και να συνεχισουμε ομαλα!Δεν ειναι στο χαρακτηρα μου η ειρωνεια ποσο μαλλον σε φιλοζωο!
ΟΚ συγνώμη τότε. Απλά δεν πήγανε όλα καλά στην πρώτη μας γνωριμία. Ήρθα εδώ με σκοπό να ανταλλάξω απόψεις να μάθω πράγματα αλλά και να βηθήσω αν μπορώ. Αντιμετώπισα μία επίθεση που άσχετα αν απευθυνόταν σε εμένα σαν Τάσο ή γενικότερα στη φιλοσοφία περί ημίαιμων σκύλων και λοιπά (δε θέλω να ξαναρχίσουμε) με έκανε κοινώς να ξενερώσω. Θέλω να είμαι μέλος αυτού του φόρουμ όμως πιθανότατα ν αμη στείλω ξανά κάτι λόγω του ότι δεν έχω όρεξη να ξαναανετιμετωπίσω κάτι τετοιο. Αν αυτό δεν πειράζει τα άτομα που έχουν αυτό το φόρουμ να έχουν δηλαδή ανενεργά μέλη.
Η αντιπαραθεση στην ουσια δεν ηταν μαζι σου απλα καποιες φρασεις επρεπε να μπουν στην θεση τους..δεν υπαρχει καμια φιλοσοφια για τα ημιαιμα αλλα για αυτους που κανουν ελευθερη εκτροφη...ελπιζω να το καταλαβεις..
και να στο πω αλλιως.. που θα πανε τα αδερφακια του δικου σου?
πως εισαι σιγουρος οτι θα βρει σπιτι?ποσοι θελουν ενα ημιαιμο?
ετσι λοιπον δημιουργουνται τα αδεσποτα και για αυτο λεγαν στην ουσια τα παιδια..
και μιλαγαν για αυτην και οχι για εσενα..
αυτη που εκανε την γεννα ειναι εντελος ανευθυνη..
και εκει ειναι η διαφορα που στην ουσια ο ντενις σου ειπε για το φορουμ..αυτη η κυρια που βρηκε γαμπρο στην κορη της οχι μονο δεν ειναι ζωοφιλη..αλλα ειναι σαν τα παιδια του δολοφωνου.. σκοτωνω αλα τα παιδια εκτος απο τα δικα μου..αυτος λοιπον αγαπαει τα παιδια?την εννοιαζε αυτην που θα πανε τα μωρα μετα..?η ικανοποιηθηκε η κορη της και ολα οκ?
ειναι λοιπον παρερμηνευμενη η λεξη ζωοφιλος...
απο εκει και περα η συζητηση ειναι ανοιχτη και κρινομαστε απο ολους..οταν λεμε συμβουλες η πληροφοριες πρεπει να ειμαστε πολυ προσεχτικοι στο τι λεμε και αν κανουμε λαθος να το λεμε..(και δεν παει για εσενα αυτο..)
το να ειμαστε ισχυρογνωμον δεν παρεχει κατι.. σε θεματα τοσο σοβαρα οπως ειναι η στειρωση.. που απασχολει ολους..
εδω δεν κανουμε επιδειξη γνωσεων αλλα ενημερωνομαστε για τα σκυλια μας και διαφορα κυνολογικα θεματα..
η προθεση σου ηταν πολυ αγνη..κανεις δεν ειπε το αντιθετο δεν εισαι απλα ενημερωμενος ...
το φορουμ -τα παιδια ,προσπαθουν προαγουν την ζωοφιλια σωστα και προσπαθουν να μαζευουν τα ασυμαζευτα..
φυσικα και να συμετεχεις και πιστευω θα χαρουμε ολοι να σε ξαναδουμε..
το ξαναλεω δεν ηταν επι προσωπικου το θεμα και στην ουσια ουτε καν μαζι σου..
:wink: