tasosrules, καλό είναι να διευκρινίσουμε κάποια πράγματα, για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις.tasosrules said:Παιδια μη με χτυπήσετε κιόλας επειδή σας είπα ότι πήρα ένα σκυλάκι το οποίο είναι mix.. και δεν ευθύνομαι εγώ για το αν έγινε ανεύθυνη αναπαραγωγή και διασταύρωση. εγω απλά βρήκα την αγγελία μιας κοπέλας και πήγα είδα τα κουταβάκια η κοπέλα ήταν ευγενικότατη (αυτό κράτα το Stray's help).
Η φιλοσοφία του forum, αυτό που πρεσβεύουμε και αυτό που προσπαθούμε να προωθήσουμε είναι η υπεύθυνη κυνοφιλια και η φιλοζωική παιδεία γενικότερα. Προαγωγή υπεύθυνης κυνοφιλιας δεν είναι η επικρότηση της αναπαραγωγήs ημιαιμων από ζευγαρώματα που έγιναν με αφορμή …σκυλοέρωτων!
Αυτα τα ζευγαρώματα έχουν γεμίσει τους δρόμους με πάνω από 300.000 αδέσποτα ζώα!
Ας γίνει σαφές από όλους, πως το θέμα των ερασιτεχνικών ζευγαρωμάτων των ζώων των ιδιωτών ΔΕΝ ΤΟ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΟΜΑΣΤΕ! Είμαστε αντίθετοι και αυτό είναι πάγια αρχή μας! ΤΕΛΟΣ!
Λόγος πέφτει σε όλους φίλε tasosrules, διότι τα δυστυχισμένα αδέσποτα ζώα που ζουν στους δρόμους είναι δημιούργημα ΟΛΩΝ ΜΑΣ.tasosrules said:Δε διαφωνώ ότι μπορεί να έκανε λάθος που έκανε τη διασταύρωση η κοπέλα όμως μου είπε ότι όλα τα κουταβάκια είναι κρατιμένα. άρα δε μου πέφτει λόγος.
Οι άνθρωποι τα δημιούργησαν, οι άνθρωποι συντηρούν και διαιωνίζουν την κατάσταση, οι άνθρωποι κωφεύουν στο πρόβλημα και στις εκκλήσεις για βοήθεια!
Αγαπητέ φίλε tasosrules, διαχειρίζομαι πάνω από 15 αγγελίες αδέσποτων ζώων προς υιοθεσία. Το τηλέφωνο μου βρίσκεται σε περιοδικά, εφημερίδες και διαδικτυακές κοινότητες. Καθημερινά με παίρνουν άνθρωποι και μου ζητούν τα ζώα. 9 στους 10 είναι ακατάλληλοι!tasosrules said:Stray's ο λόγος που δεν απέκτησα σκυλάκι από εκείνα που μου υπέδειξες εσύ αλλά και μία άλλη καλή κυρία απο Θεσσαλονίκη είναι γιατι οι ιδιοκτήτες στην προσπάθεια τους υποτείθεται να βρουν τον κατάλληλο ιδιοκτήτη είχαν την πιο άθλια συμπεριφορά που έχω συναντήσει. Δεν τολμούσες να τους ρωτήσεις κάτι και αμέσως πήγαιναν να σε βγάλουν ότι δε θες το σκυλάκι ότι δεν είσαι καλος ανθρωπος και άλλες τέτοιες βλακείες.
Το τι ακούω δεν περιγράφεται! Μου ζητάνε τα ζώα για ταράτσες, για πυλωτές, για εξοχικά, για χριστουγεννιάτικα δώρα κτλ.
Εάν η «άθλια συμπεριφορά» που περιγράφεις, είναι ο αυστηρός έλεγχος των ανθρώπων που προτίθενται να υιοθετήσουν το ζώο, σε πληροφορώ πως εγώ έχω την αθλιότερη!
Εννοείται πως όλα τα ζωάκια έχουν δικαίωμα να ζήσουν και να υπάρχουν φίλε tasosrules! Όλα έχουν αθώες ψυχούλες! Ακόμα και τα αδεσποτακια που σου προτεινε η Strays' help και απερριψες!tasosrules said:Θεωρώ τον εαυτό μου τυχερό που βρήκα αυτή την κοπέλα και απορώ πως καποιοι φιλοζωοι απο εδω δε δινουν το δικαωμα σε καποιο σκυλακι εστω και αν είναι ημίαιμο να ζησει και να υπάρχει. Όσο για τον.. δείκτη ευφυίας εχω ακούσει πολάκοις οτι τα ημίαιμα είναι σαφώς πιο έξυπνα από τα καθαρόαιμα. Δεν θέλω να θίξω κανένα όμως νιώθω ότι με πιάσατε από τα μουτρα με το που μπήκα σε αυτο το site που στην τελική δεν μπήκα για να απολογούμαι σε κανεναν αλλα για να μάθω πράγματα και να γίνω πιο υπεύθυνος καλός και σωστός απέναντι σε μία αθώα ψυχούλα.
Κάποια από αυτά λοιπόν, καταδικάστηκαν να μην βρουν ποτέ σπίτι και να πεθάνουν στο δρόμο επειδή η ευγενική κοπέλα που μας περιέγραψες αποφάσισε πως η Ζιζι πρέπει να ερωτευτεί και να γίνει …μανουλα!