Ανεξελεγκτα αδεσποτα

takisft

Well-Known Member
24 Ιουνίου 2011
4.817
5.038
Αθήνα
Θα μπορουσε , αλλα εμενα κατι μου λεει οτι εχουν ευθυνη για το γεγονος ατομα που σχετιζονται με εκεινα τα ατομα που φοβηθηκαν.
Δεν μπορω να το γνωριζω. το υποθετω.
Δεν έχουν σχέση afg.. αυτό σου λέω τόση ώρα...

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Θα μπορουσε , αλλα εμενα κατι μου λεει οτι εχουν ευθυνη για το γεγονος ατομα που σχετιζονται με εκεινα τα ατομα που φοβηθηκαν.
Δεν μπορω να το γνωριζω. το υποθετω.
και ξαναρωτάω, τί σε κάνει να πιστεύεις πως δεν έριξε όλες τις φόλες ένας από όσους φοβήθηκαν ? Αυτό δεν είναι δυσανάλογο ?

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Εχω διαβάσει προσεκτικά όσα εγραψες afg, ως ενα σημείο καταλαβαίνω τη σκέψη σου (δεν μπορώ ομως να τη δικαιολογήσω μιας και ειμαι/είσαι ανθρωπος που ζει με έναν σκύλο και εχω/(εχεις?) αποκτήσει μεγάλη ευαισθησία απέναντι στα αδέσποτα)

Αυτος ο αδαής-φοβισμένος-τρομοκρατημένος άνθρωπος (που θα μπορούσε να είναι ο οποιοσδήποτε όπως είπες και ειναι μάλλον και το μόνο στο οποίο συμφωνω απόλυτα μαζί σου) πήγε στο κρεοπωλείο, αγόρασε ένα μεγάλο κομμάτι κρέας, το πότισε με δηλητήριο, το μοίρασε στη γειτονιά και όποιον πάρει ο χάρος.

Θα μπορούσε ανέξοδα και ανώδυνα να πάρει τηλ στην φιλοζωική να μαζέψουν τα αδέσποτα.
Θα μπορούσε αυτο το κομμάτι κρέας να το δώσει στους φτωχους μιας και "φαινεται" να ειναι κοινονικα ευαισθητοποιημένος.

Προτίμησε όμως να σκορπίσει το θάνατο. Ξεκαθαρα ειναι εγκληματίας.

δεν μπορώ να καταλάβω γιατι το συζητάς ακόμα το θεμα.

aouimbae

Well-Known Member
7 Μαϊου 2011
1.753
26
Το συζητα ακομα το θεμα γιατι πρεπει να γινει το ασπρο μαυρο και θεωρει οτι θα το πετυχει με διαφορες φιλοσοφιες.

Ποσο ακομα θα συνεχιστει αυτη η συζητηση; Για τους περισσοτερους απο μας που αγαπαμε το σκυλο και οχι τον σκυλο ΜΑΣ, ειναι αρκετα προσβλητικη.

Κανενα ρεμαλι δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ δικαιωμα να ριξει οποιαδηποτε φολα, τελεια και παυλα. ΕΛΑΧΙΣΤΑ αδεσποτα ειναι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ πηγη κινδυνου. Τις πιο πολλες φορες οποιος φοβαται φοβαται λογω μαλ@κιας και μονο, ειναι αυτος που θα με δει απο μακρια με το γιορκσαιρ και θα κανει λες και ειδε δεινοσαυρο, ενω θα μου ριξει κι ενα περιφρονητικο βλεμμα.

Αν καποιος λοιπον ειναι υστερικος και φοβαται τα σκυλια, να παει σ ενα ψυχολογο να το λυσει το θεμα ή να κανει οτιδηποτε αλλο παντως ΟΧΙ να σκορπα το θανατο. Αλλωστε τα αδεσποτα τις πιο πολλες φορες δε σε πληριαζουν καν, ή μπορει να σου ριξουν κανα ψευτογαβγισμα και μολις απο ακρυνθεις λιγο απο την περιοχη τους, να σταματησουν.

Τα σκυλια αυτα ΕΜΕΙΣ τα βαλαμε εκει που ειναι, εμεις φταιμε για την κατασταση που εχει διαμορφωθει.
Δε γινεται να φωναζεις για κατι που ο ιδιος δημιουργησες ή δεν βοηθας να "λυθει". Γιατι οι πιο πολλοι το παιζουνε εξυπνοι απο το πληκτρολογιο για ρωτηστε κι εμας πλυ τρεχουμε καθημερινα κι εχουμε φαςι εκατονταδες €€ σε τροφες, στειρωσεις, φαρμακα κλπ κλπ.

Οποιος ριχνει φολα ειναι ΕΝΑ ΑΡΡΩΣΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ και το μονο που του αξιζει, ειναι να του τη δωσεις να τη φαει.

Sent from my iPad using Tapatalk

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Θα σου πω ποιος/ποιοι έριξε τη φόλα στου δεκατετράχρονου takisft. (Παρεμπιπτόντως εφηβούλη, και στα δέκα με το καλό). Κάποιο/κάποια αρρωστημένο/α μυαλό/α. Κάποιος δειλός δολοφόνος. Πολλοί μπορέ να φοβούνται τα σκυλιά. Περισσότεροι ακόμα να αδιαφορούν για τη μοίρα τους. Λίγοι θέλουν να τα δουν νεκρά όμως. Ακόμα λιγότεροι αντέχουν να τα δουν να υποφέρουν με αφρούς στο στόμα και σπασμούς. Κι ακόμα λιγότεροι θα ευχαριστηθούν και θα ηδονιστούν ακόμα στην ιδέα του μαρτυρίου. Αυτοί οι πολύ λίγοι είναι άρρωστοι και όχι φοβισμένοι. Είναι δολοφόνοι. Και οι έρευνες έχουν δείξει ότι κάποιοι προχωρούν τη δράση του και στον άνθρωπο. Όχι, δεν απενοχοποιεί ο μέσος πολίτης τη φόλα. Ούτε ο μέσος Ελληνάρας. Ούτε ο πιο φοβισμένος και τρομοκρατημένος. Μόνο ο άρρωστος τη δέχεται κι η αρρώστια δεν έχει εθνικότητα. Σκύλος γνωστής μου έφαγε φόλα στη Γερμανία... Υπάρχουν κι εκεί άρρωστοι βλέπεις...

D

Deleted member 14614

Guest
Καταρχάς, αυτοί που ρίχνουν φόλες, συνήθως, δεν είναι πολλοί αριθμητικά. Αν σε μια γειτονιά έχουμε τέτοια περιστατικά, το πιο πιθανό να είναι 1 άντε 2 καθάρματα σε συνεννόηση. Και μην τρελαθούμε, όταν φτάνει κάποιος στο σημείο να δολοφονήσει, δεν θα ψάξει για πραγματική αιτία. Τα σκυλιά που είναι τριγύρω και γαβγίζουν αποτελούν απλά μια αφορμή για να ικανοποιήσει τα σαδιστικά του ένστικτα.
Α και όχι, δεν πέφτουν από "κωλόπαιδα", αλλά από κάτι "ώριμους κυρίους και κυρίες" πέφτουν που δεν το μετανιώνουν ποτέ... Όχι απλά πάει να γίνει το μαύρο-άσπρο που είπε και η aouimbae...

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Τετοια κασετα ουτε το ΚΚΕ.
Το ασπρο ειναι η γνωμη σας το μαυρο η δικη μου. Δεν παω να αλλαξω την γνωμη κανενος. Απλα λεω την δικη μου.
Αν δεν θελετε να την βλεπετε μην ανοιγετε το θεμα αλλο. Αφηστε με εδω να γραφω μονος μου τις φιλοσοφιες μου.

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
Χμμμ τόσα άτομα συμφωνούμε μεταξύ μας κι απλά επειδή δεν είναι του γούστου σου αυτά που γράφουμε τα χαρακτηρίζεις "κασσέτα". Πολύ ενδιαφέρον, καθόλου φιλοσοφικό ή φιλοσοφημένο. Κάποια στιγμή κάποιος σου έγραψε παραπάνω, να προσέχεις τους ανθρώπους που συναναστρέφεσαι. Διότι αν στον κύκλο σου η ρίψη φόλας γίνεται απλά κι ανώδυνα από τον καθένα, κάτι δεν πάει καλά με τον κύκλο σου.

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Εχουμε και συλλογο που δινουμε συμβουλες πως να φτιαχνεις την πιο νοστιμη φολα.
Αν εγω εγραψα οτι εχω στον κυκλο ατομο/α που ριχνουν φολες καντο ενα copy paste , αλλιως σταματα να λες αρλουμπες σε παρακαλω.

Α και οταν λεμε οτι ο ο λογος καποιου ειναι κασετα εννοουμε οτι λεει συνεχεια τα ιδια και τα ιδια. Οχι οτι λεει πραγματα που δεν ειναι του γουστου μας.

Elli

Well-Known Member
11 Σεπτεμβρίου 2009
3.885
193
50
Αθήνα
επειδή βαριέμαι να ψάχνω το ποστ σου αλλά έχω μνήμη δεν είπες ότι ο άνθρωπος που ρίχνει φόλα είναι αυτός που πίνω καφέ ο γείτονας ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας εν ολίγοις? με την έννοια ότι δεν είναι κάποιο τέρας αλλά ένας "αγανακτισμένος" ανθρωπάκος?

Αν αυτό ήταν το νόημα κατανοητό όπως το είπες σαν πρακτική λοιπόν ναι τέρατα είναι όσοι φολιάζουν.

Προσωπικά με έχει απειλήσει με φόλα μια τύπισσα που ενοχλούταν από το ελεγχόμενο γαύγισμα του σκύλου μου και με το ελεγχόμενο εξηγούμαι.... ανοιχτό μπαλκόνι με εμένα πάντα μέσα στο σπίτι και να γαυγίζει σε γάτες 3 λεπτά το πολύ όχι περισσότερο εεεεε λοιπόν ενοχλήθηκε επειδή κοιμόταν όλη μέρα όπως ενοχλείται και με κάποιον που θα βάλει μουσική όταν κοιμάται.... η λογική του παραλόγου αυτή δεν περνάει γενικώς!!!!!

Orilis

Well-Known Member
3 Μαρτίου 2011
7.881
6.979
Πάτρα
*off topic mode on*

Afg, έχω καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια να μη χρησιμοποιήσω άσχημους χαρακτηρισμούς. Αρχικά από σεβασμό προς το άτομο που γράφει, ακόμα κι αν αντιλογεί μαζί μου, στο θέμα. Στη συνέχεια περιόρισα τον τρόπο έκφρασής μου, όχι από σεβασμό πια, αλλά επειδή επιθυμώ ακόμα να παραμείνω ενεργό μέλος στο φόρουμ. Όμως η λέξη "αρλούμπες" από πλευράς σου είναι τραβηγμένη (και η κασσέτα ήταν αλλά το έκανα γαργάρα), οπότε, αν γράψεις ακόμα κάποιον προσβλητικό χαρακτηρισμό προς τα γραπτά μου ή εμένα, μην ξαφνιαστείς αν πάψω κι εγώ να είμαι συγκρατημένη.

*off topic mode off*

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
1. ...Αρχικά από σεβασμό προς το άτομο που γράφει, ακόμα κι αν αντιλογεί μαζί μου, στο θέμα.

2. ...Στη συνέχεια περιόρισα τον τρόπο έκφρασής μου, όχι από σεβασμό πια, αλλά επειδή επιθυμώ ακόμα να παραμείνω ενεργό μέλος στο φόρουμ...

3. ... Όμως η λέξη "αρλούμπες" από πλευράς σου είναι τραβηγμένη (και η κασσέτα ήταν αλλά το έκανα γαργάρα), οπότε, αν γράψεις ακόμα κάποιον προσβλητικό χαρακτηρισμό προς τα γραπτά μου ή εμένα, μην ξαφνιαστείς αν πάψω κι εγώ να είμαι συγκρατημένη.
1. Πάρα πολύ σωστά, "παιδάκι" μου...:)

2. Πάρα πολύ σωστάαααα...:D

3. Ειρήνη ημίιιιν, τέκνα μουυυυυ...:cool:

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Ναι elli ειπα οτι ειναι ο ανθρωπος της διπλανης πορτας. Οχι της δικης μου πορτας κυριολεκτικα.
Πρωτη φορα ακουσαν εδω μεσα αυτην την εκφραση?
Ο αγανακτισμενος ανθρωπακος δεν απαγορευεται να ειναι και τερας.
Αν θες να τον πεις ετσι, πες τον.

Orilis εχω ακουσει χειροτερα απο το αρλουμπες εδω μεσα για μενα.
( ενα copy paste παντως που να αποδεικνυει οσα λες , δεν εκανες )

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
επειδή βαριέμαι να ψάχνω το ποστ σου αλλά έχω μνήμη δεν είπες ότι ο άνθρωπος που ρίχνει φόλα είναι αυτός που πίνω καφέ ο γείτονας ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας εν ολίγοις? με την έννοια ότι δεν είναι κάποιο τέρας αλλά ένας "αγανακτισμένος" ανθρωπάκος?

Αν αυτό ήταν το νόημα κατανοητό όπως το είπες σαν πρακτική λοιπόν ναι τέρατα είναι όσοι φολιάζουν.

Προσωπικά με έχει απειλήσει με φόλα μια τύπισσα που ενοχλούταν από το ελεγχόμενο γαύγισμα του σκύλου μου και με το ελεγχόμενο εξηγούμαι.... ανοιχτό μπαλκόνι με εμένα πάντα μέσα στο σπίτι και να γαυγίζει σε γάτες 3 λεπτά το πολύ όχι περισσότερο εεεεε λοιπόν ενοχλήθηκε επειδή κοιμόταν όλη μέρα όπως ενοχλείται και με κάποιον που θα βάλει μουσική όταν κοιμάται.... η λογική του παραλόγου αυτή δεν περνάει γενικώς!!!!!

Εγώ τη φράση με το γείτονα την εξέλαβα ως παράδειγμα, και όχι πως όντως ο γείτονάς του όντως μοιράζει φόλες, απλά μετά από διάφορες απαντήσεις πήρε άλλες διαστάσει

ΦΟΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΧΕΒΗΜΕΤΑΛΛΑΔΕΣ ΛΟΙΠΟΝ !!!
:p(ή μήπως στους "σκυλάδες" μιας και το μέταλ είναι πιο κοντά στα μουσικά μου ακούσματα?)

l.Kyveli

Well-Known Member
12 Φεβρουαρίου 2011
15.759
7.918
Ο αγανακτισμένος άνθρωπος της διπλανής πόρτας που είναι ισορροπημένος δεν θα βάλει φόλα. Θα βάλει το κάθαρμα που έχει μίσος μέσα του και τον ενοχλούν τα ζώα με κάποιον τρόπο.

Υποστηρίζω κι εγώ ότι η δική μας υπεύθυνη συμπεριφορά, απέναντι στον σκύλο μας , είναι πολύ σημαντική για να μην δημιουργούμε άσχημο κλίμα που την πληρώνουν τα αδέσποτα. Όχι από έναν καλό αγανακτισμένο κυριούλη αλλά από ένα αδίστακτο τέρας που κυκλοφορεί ανάμεσα μας με το προσωπείο του καθώς πρέπει συμπολίτη μας ενώ είναι ικανός για τα χειρότερα εγκλήματα όταν νοιώθει ασφαλής ότι δεν θα πιαστεί.

nfeel

Well-Known Member
7 Οκτωβρίου 2011
1.491
514
UK
Ας γράψω μια σημερινή εμπειρία, εντελώς συμπτωματική.

Στο πάρκο που πηγαίνουμε έχει κάνα 2 αγέλες, γνωριζόμαστε τουλάχιστον 3 χρόνια. Οποτε έχω τροφή, τους έχω πάει. Δεν είναι πολλές οι φορές μέσα στα 3 χρόνια αλλά γενικά τα συγκεκριμένα σκυλιά είναι τσουπωμενα, τα ταΐζει πολύς κόσμος.

Ποτέ δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Στη σημερινή βόλτα όμως συνέβη το εξής. Καθώς κάναμε τον περίπατο στο πάρκο, στο πιο πολυσύχναστο μέρος, στην πλατεία ας πούμε, βλέπω μια κυρία μεγάλης ηλικίας να έχει ανοίξει τις κονσέρβες και να τα ταΐζει.

Η δικιά μου επειδή όπως προανεφερα τα γνώριζε, μύριζε γύρω γύρω αδιάφορα. Πλησίαζε όμως τον νοητό κύκλο της περιοχής τους.

Μόλις είδα από μακριά την πορεία της δικιάς μου να συγκλίνει με την περιοχή που έτρωγαν τα αδέσποτα, τη μυρίστηκα τη φάση.
Με λίγο πιο γοργό βήμα πλησίασα, θέλοντας να προστατεύσω το σκύλο μου.

Αυτό που συνέβη στην πορεία είναι να δεχτεί ένα πλάγιο flanking η δικιά μου, από τον αρχηγό της αγέλης και μάλιστα την ώρα που η δικιά μου είχε βρει το golden spot και έδινε πόνο για να κάνει κακά της..

Επειδή είδα τη φάση από την αρχή, αυτός που της επιτέθηκε δεν κατάλαβε ποιος σκύλος είναι. Σαν μενομενος ταύρος έκανε ντου κατά πάνω της, της κάρφωσε 2 δόντια και μόλις την αναγνώρισε και άκουσε και το κλάμα σταμάτησε και γύρισε πίσω στο φαΐ του.

Καθώς συνέβαιναν αυτά και εγώ πλέον έτρεχα προς το σημείο, ένας άλλος σκύλος άρχισε να γαυγιζει προς το μέρος μου, θεωρώντας κ εμένα απειλή.

Τη γυναίκα αυτή που τα τάιζε παιδιά, στα 3 χρόνια που πηγαίνω εκεί δεν την είχα δει ποτέ. Της φώναξα σε έντονο ύφος να μη τα ταΐζει στο κέντρο του γαμω πάρκου. Προσπαθούσα να της εξηγήσω γιατί δεν πρέπει να τα ταΐζει εκεί που τα ταιζε(ολοι οι προηγούμενοι που τα ταΐζουν απόμερα είναι μαλάκες ). Οι απαντήσεις που ερχόντουσαν προς το μέρος μου, με έκαναν να αμφισβητήσω την ύπαρξη της κοινής λογικής στο μέσο άνθρωπο.

"Αυτά τι είναι δεν ειναι σκυλιά? Έρχεσαι με το σκύλο σου και σε νοιάζει μόνο αυτός. Εσύ τα ταισες ποτέ? Όταν θα τα ταΐσεις να κάνεις παρατήρηση "

Δεν άκουγε καν τι της έλεγα. Έβαλε blind mode on,πιθανώς με πέρασε για το μαλάκα που μισεί τα αδέσποτα και ένιωσε ότι έπρεπε να τα υπεραμυνθεί.

Το αποτέλεσμα είναι να κάνουμε 2 ράμματα.

Έτσι για χάρη της "ζωοφιλιας".

Sent from GT-N7100 using tapatalk PRO

afg

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2013
570
27
Βρε ελα τωρα που θα πεις εσυ που και αν και ποτε θα ταισει τα αδεσποτα.
ΤΗν αλλη φορα αν θελει θα τα ταισει μεσα σε παιδικο σταθμο.
Την αλλη φορα σε γηροκομειο.
Και σιγα 2 ραμματακια τι ειναι στο παχουλο και τυχερο σκυλι σου ??

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
σόρρυ, συγκρίνουμε την προσέγγιση σκύλου που δεν ανήκει στην αγέλη, κοντά τους την ώρα που τρώνε το γεύμα τους με τί ακριβώς ??? και γιατί?

εδώ δεσποζόμενα μέσα στο σπίτι και την ώρα του φαγητού δεν πλησιάζονται πολλές φορές....

Lara_kouklara

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2011
4.722
457
afg κόφ'το, παραλογίζεσαι. Με όλο το σεβασμό προς το χώρο που μας φιλοξενεί, αλλά το έχεις παραξηλώσει.