Αναξιόπιστο το DogCenter

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
εμενα μου θυμησε τον αδελφο μου που πηγε και μου πηρε ενα κινεζικο εργαλειο.. μολις το εβαλα στη μπριζα χαλασε,, μετα εβριζα τους κινεζους σε ολο το κοσμο για την ποιοτητα των προιοντων τους,,, βεβαια ηξερα οτι υπηρχε παρομοιο εργαλειο γερμανικο που δεν χαλαγε με τιποτα,,, αλλα εκανα τον ανιδεο οταν πηγε ο αδελφος μου να παρει το κινεζικο..... γιατι το γερμανικο ηταν ακριβο,,, !!

tarantoula

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2013
176
28
εμενα μου θυμησε τον αδελφο μου που πηγε και μου πηρε ενα κινεζικο εργαλειο.. μολις το εβαλα στη μπριζα χαλασε,, μετα εβριζα τους κινεζους σε ολο το κοσμο για την ποιοτητα των προιοντων τους,,, βεβαια ηξερα οτι υπηρχε παρομοιο εργαλειο γερμανικο που δεν χαλαγε με τιποτα,,, αλλα εκανα τον ανιδεο οταν πηγε ο αδελφος μου να παρει το κινεζικο..... γιατι το γερμανικο ηταν ακριβο,,, !!
Δεν μου φαίνεται και τόσο λογικό και κυρίως σωστό, να συγκρίνεις ένα κινεζικο εργαλείο με σκύλο, παρόλο που μπορεί να σου θυμίζει ανάλογη περίπτωση.

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Φαντάζομαι ότι εννοεί ότι όσοι ψωνίζουν σκύλους από μέρη όπως το dogcenter, ακολουθούν ένα παρόμοιο σκεπτικό. Θέλουν κάτι που να δείχνει ακριβό αλλά να μην τους κοστίσει κιόλας. Κάτι σα Louis Vuitton από πλανόδιο.

ferozasea

Well-Known Member
19 Σεπτεμβρίου 2012
1.961
124
Φαντάζομαι ότι εννοεί ότι όσοι ψωνίζουν σκύλους από μέρη όπως το dogcenter, ακολουθούν ένα παρόμοιο σκεπτικό. Θέλουν κάτι που να δείχνει ακριβό αλλά να μην τους κοστίσει κιόλας. Κάτι σα Louis Vuitton από πλανόδιο.
,,,,,,,,,,,,,
σωστηηηηηηηη,,,,,,!!!!!!!!!!!!

tarantoula

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2013
176
28
Καταλαβαίνω τι εννοείς δυστυχώς. Σωστό θα ήταν να συγκρίνεις μια τσάντα που αγοράζεις από πλανόδιο και μια τσάντα που αγοράζεις από την εταιρεία που τις κατασκευάζει. Αυτό είναι το ίδιο μέτρο σύγκρισης.

Εννοώ ότι θα ήταν προτιμότερο να αναφερόσασταν σε κάποια περίπτωση ιδιώτη που έβαλε την σκυλίτσα του επίτηδες να γεννήσει και δυστυχώς δεν είχε αίσιο τέλος η ιστορία.
Τα σκυλιά όμως δεν μπορείς να τα συγκρίνεις με κάτι άψυχο όπως ένα πολυεργαλειο. Αν σκέφτεστε έτσι, τι να πω τότε?!

betty coltrane

Well-Known Member
7 Ιουλίου 2011
3.972
9.756
48
Ηράκλειο, Αττική
goodcopbadcop6.blogspot.gr
Όμως αυτό που δεν καταλαβαίνεις από αυτό που λέει και εμένα με βρίσκει σύμφωνη, είναι (ξανάφαντάζομαι!) ότι δεν συγκρίνει ο ίδιος τα σκυλιά με κάτι άψυχο (ούτε εγώ άλλωστε) αλλά λέει ότι αυτοί που υποβιβάζουν την απόκτηση σκύλου σε μια απλή και γρήγορη αγοραπωλησία σκέφτονται έτσι. Οπότε, με την άδεια σου, μπορώ να πιστεύω ότι για κάποιους (όχι για μένα) η αγορά σκύλου από πετ σοπ, από ιδιώτη, ενίοτε κι από εκτροφείο έχει ακριβώς την ίδια βαρύτητα και την ίδια σκοπιμότητα όπως και η αγορά μιας τσάντας. Αυτό το στόχο είχε και η σύγκριση.

tarantoula

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2013
176
28
Σου είπα ότι κατανοώ αυτό που λες και δεν αναφέρθηκα στα λεγόμενα σου. Αλλά όταν ξεκινά μια πρόταση με το «Εμένα μου θύμισε…», νομίζω ότι αυτοί οι κάποιοι που λες γίνονται πιο συγκεκριμένοι. Και επαναλαμβάνω: Ο καθένας έχει δικαίωμα να πιστεύει, να συγκρίνει και να λέει ότι θέλει. Εξάλλου το θέμα της συζήτησης δεν είναι αυτό. Απλά επισήμανα ότι δεν είναι σωστό!!