Αναμένοντας τον Γκολντένη!

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Πού μένεις; Αποκλείεται να μην υπάρχουν σκυλάδες να μαζεύονται σε κάποιο πάρκο! Είναι της μόδας! Ούτε εγώ είχα φίλους σκυλάδες πριν πάρω τον δικό μου, τώρα έχω πολλούς, τους γνώρισα στα πάρκα, στα φόρουμ... και είμαστε πολύ καλοί φίλοι πλέον :)

Οσο γι' αυτό που προαναφέρθηκε για "δυσπλασία" Β, τα Β θεωρούνται υγειή ισχία, απλά όχι "εξερετικά". Υπάρχουν κάποιες προυποθέσεις με ποια σκυλιά μπορείς να ζευγαρώσεις έναν σκύλο με ισχία Β, αλλά δεν θεωρούνται δυσπλαστικά.
Αυτή τη στιγμή είμαι στη Σκιάθο, και μάλλον εδω θα είμαι όταν θα έχω τον μικρό-αλλιώς στην Καβάλα,είναι απο εκεί το αγόρι μου κ έχουμε κ εκεί σπίτι. Εδω δυστυχώς η μόνη φορά που πετυχαίνω κάποιον σκυλά,είναι πάνω στο μηχανάκι του να πηγαίνει σιγά σιγά κ δίπλα να ''γυμνάζεται'' το σκυλί.. Με αυτούς πως θα βγάλω άκρη?Ασε που είναι μικρή κοινωνία κ με κάποιους απλά δε βγάζεις άκρη. Μακάρι όταν τον πάρω να γνωρίσω κανέναν ''της προκοπής'' ! Πιστεύω οτι αν ήμουν σε πολή θα ήταν καλύτερα πάνω σε αυτό το θέμα.. :(

Ευχαριστώ για την πληροφορία! Εσένα πως σου φαίνεται το ζευγάρωμα?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Καλά, κανένας δεν υπάρχει στο νησί να βγάζει βόλτα τον σκύλο του; Ρώτα και τον κτηνίατρο, αν ξέρει κάποιος φυσιολογικούς ανθρώπους!

Δεν γνωρίζω τις γραμμές των γκόλντεν αλλά δεν θα με φόβιζε το γεγονός ότι ένας γεννήτορας έχει ισχία Β, ειδικά αν ο εκτροφέας έχει εμπειρία και ξέρει τι κάνει.

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Καλά, κανένας δεν υπάρχει στο νησί να βγάζει βόλτα τον σκύλο του; Ρώτα και τον κτηνίατρο, αν ξέρει κάποιος φυσιολογικούς ανθρώπους!

Δεν γνωρίζω τις γραμμές των γκόλντεν αλλά δεν θα με φόβιζε το γεγονός ότι ένας γεννήτορας έχει ισχία Β, ειδικά αν ο εκτροφέας έχει εμπειρία και ξέρει τι κάνει.
Δεν εχω πετύχει κανέναν.. :( Ααα πολύ καλή ιδέα αυτή με τον κτηνίατρο! Αυτό θα κάνω! Ευχαριστώωωω!

Ναι, η εκτροφέας έψαξε πάρα πολύ μέχρι να κατασταλλάξει σε αυτόν τον γεννήτορα!

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Έπειδή δεν έχω κάποιον άλλο να το μοιραστώ, η σκύλα ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΙΣΤΡΟ!!!
Κοντεύω να λιποθυμήσω απο τη χαρά μου!!
Η εκτροφέας ετοιμάζετε και τη δευτέρα το πρωί αναχωρεί για αγγλία για το ζευγάρωμα!

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Αντε με το καλό. Θαυμάζω την υπομονή (και επιμονή!) σου!
Η ψυχή μου το ξέρει! Περιμένω τώρα 10 μήνες! Μακάρι να πάνε όλα καλά!
Αν δε πεθάνω σήμερα δε θα πεθάνω ποτέ!!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Αυτο το πράγμα να πανηγυρίζουμε καθε που η σκυλα εχει οιστρο....

Με το καλό να γινει το ζευγάρωμα και σε 4 μηνες (ή 120 μερες, για να στο κανω πιο βασανιστικο) να εχεις επιτελους το πολυποθητο κουτάβι!!!

Nizinny

Well-Known Member
3 Φεβρουαρίου 2011
3.210
927
Καναδάς
κι εγω το ιδιο σκεφτηκα! :D
Αντε με το καλό. Θαυμάζω την υπομονή (και επιμονή!) σου!
καλο κουραγιο, θα περασει ο καιρος πιο γρηγορα τωρα που ξεστανε, κανε καμια βολτα να ξεχνιεσαι. :D

συλβοσκυλο

Well-Known Member
28 Μαρτίου 2013
2.036
294
Αν δε πεθάνω σήμερα δε θα πεθάνω ποτέ!!
στην προηγουμενη γέννα γιατι δεν ειχες πάρει?καπου ειχες αναφέρει τι συνέβη αλλα δεν το θυμαμαι..

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
έλα ρε παιδάκι μου !!! άντε με το καλό και άντε και στα δικά μας !!! :D

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
37
Βριλήσσια
Kim ολόψυχα σου εύχομαι να μείνει έγκυος, να πάνε όλα καλά και να αποκτήσεις το κουτάβι σου. Λίγο που χάζεψα τη σελίδα, τα σκυλιά φαίνονται υπέροχα. Fingers crossed που λένε λοιπόν! Και αν βρεθείς ποτέ Αθήνα, θα κανονίσουμε να τα πούμε με τα σκυλιά μας, μιας και εγω είμαι περίπου στην ίδια κατάσταση με σένα!

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
κι εγω το ιδιο σκεφτηκα! :D

καλο κουραγιο, θα περασει ο καιρος πιο γρηγορα τωρα που ξεστανε, κανε καμια βολτα να ξεχνιεσαι. :D
Ευχαριστώ! Τώρα είναι το πιο βασανιστικό διαστημα. Βασικά οι 21 μέρες που πρέπει να περιμένουμε μετά το ζευγάρωμα για να κάνουμε υπέρηχο δεν παλεύονται!!

Αυτο το πράγμα να πανηγυρίζουμε καθε που η σκυλα εχει οιστρο....

Με το καλό να γινει το ζευγάρωμα και σε 4 μηνες (ή 120 μερες, για να στο κανω πιο βασανιστικο) να εχεις επιτελους το πολυποθητο κουτάβι!!!
Ασε μην το συζητάς, δε φανταζόμουν ποτέ οτι θα ήθελα τόσο πολύ να το κάνουν δυο σκυλιά :p

Για να ειμαι ειλικρινείς μετραω μέρες απο τις 330 περίπου και τώρα είναι 163(ήταν το μέγιστο που θα έπρεπε να περιμένω για να το έχω στα χέρια μου) οπότε το 120 μου φαίνεται παιχνιδάκι!!!
Είμαι στα σύννεφα σήμερα!
την αντίδραση μου όταν το έμαθα δε τη σχολιάζω..

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
στην προηγουμενη γέννα γιατι δεν ειχες πάρει?καπου ειχες αναφέρει τι συνέβη αλλα δεν το θυμαμαι..
Έγινε με σπερματέγχυση αφού ο μπαμπάς είναι στην αγγλία και μάλλον έγινε νωρίτερα απο οτι έπρεπε και δεν έμεινε εγκυος. Και έτσι τώρα για σιγουρά πάνε στην αγγλία! δευτέρα χαράματα ξεκινάνε! Το ζευγάρωμα θα γίνει ανάλογα με τα επίπεδα προγεστερόνης που θα δείξουν εκεί οι εξετάσεις αίματος.
δεν ειχε μεινει εγκυος
Ακριβώς!
έλα ρε παιδάκι μου !!! άντε με το καλό και άντε και στα δικά μας !!! :D
Και στα δικά σας λοιπόν!
Kim ολόψυχα σου εύχομαι να μείνει έγκυος, να πάνε όλα καλά και να αποκτήσεις το κουτάβι σου. Λίγο που χάζεψα τη σελίδα, τα σκυλιά φαίνονται υπέροχα. Fingers crossed που λένε λοιπόν! Και αν βρεθείς ποτέ Αθήνα, θα κανονίσουμε να τα πούμε με τα σκυλιά μας, μιας και εγω είμαι περίπου στην ίδια κατάσταση με σένα!
Σε ευχαριστώωωω! Απο το στόμα σου και στου Θεου τ'αυτί!!! Αν βρεθώ αθήνα εννοείται θα τα πούμε! Να μη γνωρίσουμε την όμορφη Μάγια? Και τον πιτσιρίκο σου φυσικά!

Ghostdoc

Well-Known Member
25 Νοεμβρίου 2013
1.623
793
Ghostlands
Διακρίνω αξιοσημείωτη επιμονη σε ένα και μονο συγκεκριμένο εκτροφείο :) δεν εξηγείται αλλιως σου εκανε μαγια :)
με το καλό το ζευγαρωμα, η γεννα και με ενα κουταβακι στην αγκαλίτσα σου το ταχυτερο (..) δυνατο !!

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Διακρίνω αξιοσημείωτη επιμονη σε ένα και μονο συγκεκριμένο εκτροφείο :) δεν εξηγείται αλλιως σου εκανε μαγια :)
με το καλό το ζευγαρωμα, η γεννα και με ενα κουταβακι στην αγκαλίτσα σου το ταχυτερο (..) δυνατο !!
Ακριβώς! Μαγεύτηκα! Ευχαριστώ πολύ!
Αφού ήρθε ο οίστρος μια χαρά είμαι τώρα!!!

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
37
Βριλήσσια
Έγινε με σπερματέγχυση αφού ο μπαμπάς είναι στην αγγλία και μάλλον έγινε νωρίτερα απο οτι έπρεπε και δεν έμεινε εγκυος. Και έτσι τώρα για σιγουρά πάνε στην αγγλία! δευτέρα χαράματα ξεκινάνε! Το ζευγάρωμα θα γίνει ανάλογα με τα επίπεδα προγεστερόνης που θα δείξουν εκεί οι εξετάσεις αίματος.

Ακριβώς!

Και στα δικά σας λοιπόν!

Σε ευχαριστώωωω! Απο το στόμα σου και στου Θεου τ'αυτί!!! Αν βρεθώ αθήνα εννοείται θα τα πούμε! Να μη γνωρίσουμε την όμορφη Μάγια? Και τον πιτσιρίκο σου φυσικά!
Έλα με το καλό και θα μας γνωρίσεις όλους! Θέλουμε τακτική ενημέρωση με τα νεότερα!!!

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Έλα με το καλό και θα μας γνωρίσεις όλους! Θέλουμε τακτική ενημέρωση με τα νεότερα!!!
Εννοείται θα ενημερώνω!!! Και εσείς μπορείτε να μας επισκεφθείτε, το νησι (Σκιαθος) χωράει όλους τους καλούς!! :p