Αναμένοντας τον Γκολντένη!

Kimigaz

Well-Known Member
7 Απριλίου 2013
743
238
Goldenland
Aunt Mary εγω να δεις πως περιμενα κ τι επαθα οταν δε τα ακουσα. Ακομα δε μπορω να συνελθω..

Orilis, ολα παιζουν, αυτη τη στιγμη δεν εχω ψυχολογια να το σκεφτω .

Gaara αν σου περισευει ψυχραιμια στειλε μου λιγη!

• Like
Reactions: Gaara

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
37
Βριλήσσια
Κιμ εδώ είμαστε, είμαι σίγουρος οτι σε λίγο καιρό θα έχεις το κουτάβι που ονειρευόσουν :)

Beyond Wonderland

Well-Known Member
6 Μαϊου 2013
1.108
1.753
Λυπαμαι kimi,εγω αλλαξα γνωμη καθως περιμενα μετα απο μια αποτυχημενη προσπαθεια να παρω κουταβι,μην κολλησεις & πιστευω πως θα δικαιωθεις αναδρομικα για την υπομονη που εκανες :D

• Like
Reactions: Kimigaz

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Κιμ εδώ είμαστε, είμαι σίγουρος οτι σε λίγο καιρό θα έχεις το κουτάβι που ονειρευόσουν :)
Πεστα, εχει μαλλιάσει η γλώσσα μου πια!
Δεν κατεβάζουμε ρολλα, καθε εμποδιο για καλό! Αυτο το ρημάδι το Σύμπαν κατι λέει....

• Like
Reactions: Gaara

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Kim, μας κόβω με κουτάβια από την ίδια γέννα σε κανά χρόνο ;)

themdro

Well-Known Member
9 Ιανουαρίου 2012
112
74
37
Βριλήσσια
Γκέλλυ έχεις δίκιο, αλλά η γκαντεμιά είναι μεγάλη ρε γμτ. Εδω εγω δεν ξέρω πως θα είχα αντιδράσει σε αντίστοιχη περίπτωση, είναι πολύ άδικο. Είμαι 1000% σίγουρος όμως οτι σε λίγο καιρό όλο αυτό θα είναι παρελθόν και θα βλέπουμε φωτό από τέλειο κούταβο :)

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Kim, μας κόβω με κουτάβια από την ίδια γέννα σε κανά χρόνο ;)
Τι σε κανα χρόνο???? Κουνησου από τη θεση σου....
δεν θα αφησω να περάσει ουτε εξάμηνο.....

• Like
Reactions: Kimigaz

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Γκέλλυ έχεις δίκιο, αλλά η γκαντεμιά είναι μεγάλη ρε γμτ. Εδω εγω δεν ξέρω πως θα είχα αντιδράσει σε αντίστοιχη περίπτωση, είναι πολύ άδικο. Είμαι 1000% σίγουρος όμως οτι σε λίγο καιρό όλο αυτό θα είναι παρελθόν και θα βλέπουμε φωτό από τέλειο κούταβο :)
Οπως λέγαμε στη σχολη, οταν κλεινει μια πορτα, ανοιγει ενα παράθυρο!
Και της ανοιξε το παράθυρο....

• Like
Reactions: Gaara and themdro

Gaara

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2014
824
649
42
Athens
Τι σε κανα χρόνο???? Κουνησου από τη θεση σου....
δεν θα αφησω να περάσει ουτε εξάμηνο.....

Εγώ κουνιέμαι... έχουν όμως γνώση οι φύλακες :p

Αν έχεις κανα κρυμμένο άσσο στο μανίκι, δώσε κανα ψίχουλο και προς τα δω...

aliki_s

Well-Known Member
27 Μαϊου 2011
3.279
1.797
Αθήνα
Ειναι τεραστια η απογοητευση να περιμενεις να ακουσεις τα χαρμοσυνα και να ακους οτι τελικα.... τιποτα.
Ειναι η δευτερη φορα κιμι?

Valous

Well-Known Member
11 Ιανουαρίου 2014
167
41
Κατερίνη
www.facebook.com
Πιστευω σε αυτο το διαστημα της αναμονης θα βρεις μια αδεσποτη φατσα που θα λατρεψεις και θα σε λατρεψει τοσο πολυ !!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
@Berna ήδη αλλαξε "οπτικη".... μυαλό να βάλει η μικρή που εχει πέσει να πεθάνει από τη στενοχώρια της!

ghelly

Well-Known Member
17 Απριλίου 2012
11.220
5.730
Πάτρα
Πιστευω σε αυτο το διαστημα της αναμονης θα βρεις μια αδεσποτη φατσα που θα λατρεψεις και θα σε λατρεψει τοσο πολυ !!
Η κοπέλα ψάχνει ΠΟΛΥ καιρό για συγκεκριμένη φυλη.... εχει ηδη που περιμένει 2 ζευγαρώματα....
Μη λέμε ό,τι θελουμε απλά για να πούμε κατι ε?

Berna

Well-Known Member
17 Ιουλίου 2009
9.752
4.016
39
Belgrade, RS
clockworkplum.wix.com
Η κοπέλα ψάχνει ΠΟΛΥ καιρό για συγκεκριμένη φυλη.... εχει ηδη που περιμένει 2 ζευγαρώματα....
Μη λέμε ό,τι θελουμε απλά για να πούμε κατι ε?
Γιατί; Χάθηκαν οι εκτροφείς Γκόλντεν;

d-friend

Well-Known Member
23 Φεβρουαρίου 2014
905
2.550
42
Αθήνα, Παγκράτι
Λυπάμαι για την απογοήτευση.. Υπομονή. Είναι θέμα χρόνου να έχεις μια ψυχούλα στα χέρια σου. Τώρα παρακολούθησα το θέμα πρώτη φορά. Είναι υπέροχο, που η σκυλίτσα σε συμπάθησε τόσο, αλλά όπως όλα δείχνουν, δε γουστάρει μια τον σώνει και ντε ερωτικό παρτενέρ! Δεν πάει να έχει όσες περγαμηνές ευγονικής γουστάρει; Δεν ταιριάζουν τα χνώτα τους ρε παιδί μου.. Αφού δε γουστάρει να του κάτσει. Κάτι θα ξέρει εκείνη. Πιθανότατα και ο οργανισμός δεν μπαίνει στο ανάλογο mood σύλληψης. Δεν υποτίθεται ότι τα σκυλιά έχουν ένστικτο; Χωρίς να είμαι ειδικός, προσωπικά θα επέμενα για κουταβάκι της συγκεκριμένης σκυλίτσας, μόνο αν ζευγάρωνε με κάποιον που θα γούσταρε πραγματικά. Ξεκαθαρίζω ότι δεν είμαι γνώστης, αλλά το σενάριο της επαναλαμβανόμενης σπερματέγχυσης μου παραφαίνεται υπερβολικό και ταλαιπωρία για τη σκυλίτσα. Με τη διαδικασία της φυσικής επιλογής, είναι ξεκάθαρο, ότι αυτοί οι δύο σκύλοι δε θα ζευγάρωναν ποτέ. Γιατί επιμένουν τόσο να εναντιωθούν στη φύση;

Last edited:
  • Like
Reactions: betty coltrane