Αναμένοντας τη Roxy....

mareco

Well-Known Member
13 Ιουλίου 2009
30.793
20.103
Οταν λες να παίξει...;
Τι να παριστάνει; Την τσίχλα στο στόμα της yasemin; :D
Αλλά μην κοιτάτε που της λείπει μπόι. Στο ξεπουπούλιασμα μια χαρά τα καταφέρνει.

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Υasemin, υπόσχομαι οτι η επόμενη θα είναι Κυριακή. Οπότε τα δώρα άστα για τότε....
:D:D
Και εγώ μόνο Κυριακή δεν δουλεύω, αλλά αυτή την Κυριακή δεν γινόταν με τίποτα, και έχωσα κοσμο, για να τα καταφέρω για Σάββατο γιατί η επόμενη Κυριακη μου φαινόταν πολυυυυύ μακριά !!

nasouk

Well-Known Member
15 Ιουλίου 2010
1.166
3
Μπραβο ρε μπουλμαστιφαδες , ειδατε θηλυκο brindle και τρεχετε ολοι μαζι για συναντηση ε?:D
Εμεις στο νησι παλι μονοι θα μεινουμε Φιντελ , αλλα μην στεναχωριεσαι θα καταλαβουν οι παλιοχαρακτηρες οταν σε δουν να τρεχεις με τα ματσολια και τα αυτια να πετανε με την φατσα του ακοινωνικοποιητου.:D:D:D:D:D
Να την χαιρεσαι την Roxy lady!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Την ειχα γνωρισει τον Σεπτεβρη και ειναι κουκλαρα και εμφανισιακα και σε χαρακτηρα.

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Η Roxy ήρθε λοιπόν, συναντήθηκε με μερικούς φίλους (Johnk, Mareco, Ricos, Radionuclide) και εγκλιματιζεται κάθε μέρα και περισσότερο στο νέο της σπίτι.
Ας κλεινουμε λοιπόν σιγά σιγά το θέμα , με μερικές αντιπροσωπευτικές φωτο...roxy 043..jpgroxy 042..jpg roxy 036..jpgroxy 041..jpg

roxy 038..jpg:D:D

nacho_DL

Well-Known Member
11 Φεβρουαρίου 2010
615
3
Αθηνα - Moσχατο
Βασω, πράγματι ο μικρός εχει ξετρελλαθεί, και αυτό γιατί , σε αντίθεση με τον Νacho, η κυρία καθεται δίπλα του πάνω του, κάτω του, και ο μικρός ευχαριστιέται παρα πολύ την επαφή, με έναν τοοοοσο μεγάλο σκύλο, οπως μου λέει....:D

johnk

Well-Known Member
15 Ιανουαρίου 2010
10.176
5.601
ΑΘΗΝΑ
Ωραίες φωτογραφίες, Βαγγέλη, τα λένε όλα !!!:)

Υ.Γ. Στην 1η φωτο, αυτό το ασύρματο τηλέφωνο, στο χαμηλό τραπεζάκι, πρόσεξέ το ...θα πάει υπέρ βωμών και εστιών:cool: